Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Terhességnél nem kell a kontrollértékeket nézni, a gép a normál állapotot! Nekem is volt a lányommal eltérés, én is megijedtem, de megnyugtattak, hogy ez ilyenkor normális. De az orvosod majd úgyis megmondja.
Jó hír, hogy felszívódott a haematoma! Talán akkor azért kicsit többet mozoghatsz.
Remek hírek! Nagyon örülök nektek! A lényeg h a Babóca jól van! Anya meg majd jár később... még sok is lesz a 2 éves után rohangálni...
Úgy látszik, most a türelem erényét kell gyakorolni...
A véreredmény egyáltalán nem gáz, éppen csak eltér az átlagtól. Akár stressztől is lehet ilyet produkálni...
No para, dont fos! Minden ok lesz!
Kitartás!
N
A méjszáj is zárt, cervix 40 mm- ez most az újabb parám, hogy nehogy kinyíljon.. A heamatóma felszívódott, viszont a várt: "Kelj fel és jàrj!" felszólítás elmaradt:(. Megkérdeztem, hogy akkor ugye felkelhetek, de csóválta a fejét, hogy icipicit- pihenés, fekvés:( Biztos vén is vagyok, meg sok volt a para, inkább nem mer kockáztatni 1 doki sem.. Amin viszint parázni kezdtem: megjött a vérvétel és van néhány csillagos érték: összfehérje 56 (normál 60-80) WBC (fehérvérsejtszám) 15, normál érték 4-9. Ennyi eltérés vajon még belefér?
Bobo, a Seleno Precíznek a legjobb a felszívódása, 2×100 mehet+ az LDN is segíthet. Én kb ilyen értékkel vágtam neki a terhességnek, fe Balázs prof azt mondta, hogy igazán 1500 felett gáz. Nekem most szépen lement, legutóbb csak 70 volt.
Wester!
Mi volt a dokinál?
N
Szia!
Ezzel én is letöltöttem jó sok időt ... az orvosok azt mondják semmit nem tudsz tenni ellene ...azonban itt és máshol is ajánlották a szelént (SelenoPrecise) lehetőleg minél nagyobb kiszerelésben, napi min. 200-at. Az elvileg javíthatja kicsit az értékeket, illetve kiküszöböli az antitestek negatív hatásának jó részét. Én minden esetre szedem rendesen.
Gyönyörűséges! ❤
Szerdán megyek genetikai 4D-re, akkor talán nekem is lesz ilyen fotóm. ❤
naná, hogy drukkolunk!
de szerintem minden oké lesz :)
nem lehet másképp!
Köszi Csajok:)
Ági nagyon cuki a kis baby:)
Noix, hogy a lànyomat idézzem: xd:) (ez az új LOL)
naná hogy drukkolunk!
Cuki fotókat kapsz és nem lesz hematóma.
Holnap a doki azt fogja mondani: kelj fel és járj.... :-D
N
Remek hír! Büszkék vagyunk rátok!
Csak így tovább!
Nagyon cuki a képen.
N
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg