Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
8 tüszőm lett, 6 petesejt, picsivel mind megtermékenyült, nekünk volt pgs, a 6 embrióból 2 volt egészséges, 1 hazajött, 1 sítáborban van. Brutál stimum volt, napi 300 gonal, 150 Menopur- de bejött:)
Ági, mi volt a dokinál?
Még nem tudom.
Szombaton megyek megint kukkoldába, remélem akkor eldől...
Ha így haladok hét elejére beérlelem őket...
Neked hány tüsződ lett a sikeresnél? Mi volt a megtermékenyülési arány? Mennyit kaptál vissza?
Őőő nincs több kérdésem :)
N
Erre a jövendölésre én most áment mondok...
Ismerjük a boszorkány vénádat... rámolvashatsz :-)
Mi volt a dokinál?
Persze, hogy megkérdezheted ;-), én mokánynak nevezném magam... 156 cm alacsony vagyok és bőven el vagyok látva mindennel, ami kell (homokóra)... BMI szerint normál tartomány felső határa :-)
Tehát akkor hozom az orvos szerinti átlagot....
DE, mint tudjuk, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.... azért én bízom a nagy számok törvényében is... :-)
N
40 év felett (ha jól gondolom, akkor 1973-as vagy) a 13 az nagyon szép szám. Hajrá!!!
Megkérdezhetem, hogy milyen a testalkatod? Az orvosom ugyanis azt mondta, hogy a sovány és elhízott páciensek átlalában rosszabbul stimulálhatóak.
Sziasztok!
Bár úgy tűnik magammal beszélgetek :-), de azért megosztom a zugolvasó közösség szórakoztatására, hogy ma voltam tüszőnézőben és azt kell mondjam, ennyi idősen erre az eredményre büszke vagyok.
Kijön belőle egy foci csapat, cserével együtt :-) , 13-an vannak a kicsikék...
Remélem köztük van a nyerő...
Én úgy tervezem, hogy ebből márpedig gyerek lesz, de azért örülnék ha pár sítáboros is maradna.... a bizti kedvéért...
Meglátjuk....
Én növesztek serényen!
N
Hajrá!
Csak keményen, ne hagyd magad!
Szuper lesz az új pecóban.
Lehet vadul babásodni!
N
Na!
Nem keseredünk el!
Átmeneti nehézségek akadhatnak, de most már minden sínen van. Ne hagyd, hogy elrontsák a bababárást, amit végre élvezhetnél is.
Remélem a 3 évesen hamar túlesik a betegségeken és fullosan nyomja majd az ovit, igy kicsit mindenkinek könnyebb lesz.
Anyósnak meg LFS.
N
Egyenlőre hagyom a fejem mélyen a homokban...
Én inkább attól félek, hogy túl sok stressz éri a babát:(
😂👍🏼
Akkor azért vannak jó dolgok is egy nehéz terhességben.
És igen, az anyukák kincset érnek!
N
Huh, Ági!
Le a kalappal előtted, eddig sem volt piskóta, amin átmentél, de ez az időszak megint rohadt nehéz lehet. Remélem innen már csak jobb lesz...
Egy biztos, ez a gyerek a jég hátán is....
kitartást
N
Köszönöm a tanácsokat és a szurkolást lányok, nagyon jól esik.
5. nap és kezdem érezni a hasamat, csütörtökön kell mennem kuksizni. Izgulok, mert eddig csak leszívás előtt 1-2 nappal fájdogált, most meg már elég rendesen érzem a hasam.
Nem szeretnék túltermelési válságot... ezért átmentem törpe vízműbe, annyit iszom... :-) meg elkezdtem a fehérjét, biztos, ami ziher....
A pihenőknek jó regenerálódást, a kismamáknak csodás gömbölyödést kívánok!
N
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg