Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Alakul az őszi csapat: NOIX, Brigee, Macs, Dulche, Nita, Bobo, Mrea. Sok nyári babánk lesz!:)
Kihagytam valakit? Szóljatok!
Halihó!
Túl a bevetésen! Csapatainkat kicsit megtépázták, de nem törtünk meg...
14 randikepes petecsket gyártottunk...
Hányingerem van, meg szédülök, de egyébként minden ok.
Holnap délután megtudom a sikeres randik számát ....
Köszönöm lányok a drukkot!
N
Elfoglaltuk a harcálláspontot....
Egyeztetjük óráinkat...
Indul a bevetés!
N
Heida! Te ma mész 4D-re, ugye? Jó mozizást, és várjuk az élmánybeszámolót...
Na futok lecsapoltatom a tüszőimet... ;-)
N
Minden rendben lesz :) megy a drukk :)
☘☘
Szerda, punkcio!
Gondoljatok rám 2 körül...
Izgulok!
N
Na csak beindul az őszi szezon is!
Sok sikert a babásodáshoz!
Várjuk a pozitív híreket,
N
Köszönjük szépen ! Hétfőn kell mennem , és ha a picurok is úgy akarják akkor jövőhéten beköltöznek a pocakba :)
A november is itt van hamar és Ági is írta hogy a novemberi decemberi beültik sikeresebbek ! Szóval sikerülnie kell !!!
Brigi szoritok drukkolok nektek ☘☘Mi várakozàsban vagyunk majd novemberben lesz folytatàs :)
Hajrà a kis sítàborosoknak ☘😘
Nekem szeptember 5-én volt egy méhtükrözésem és utána a menstruációm kb 3 napig csak maszatolás volt, onnan tudtam, hogy tulajdonképpen ez a menstruációm, hogy leesett a testhőm. És ez a mostani menstruációm is csak maszatol, száraz, alvadt vérdarabkák potyognak belőlem, vér meg szinte semmi.
Dokim azt mondta, hogy az én koromban, ha nem is jó, de belefér, hogy a második is ilyen. Sok fehérjét kell ennem, három liter vizet kell innom naponta és esténként egy pohár száraz vörösbort. Ezt tanácsolta.
Sziasztok!
Nekem 2 hónapja volt egy méhnyálkahártya biopsziám, utána alig jött meg. Most tartok a 2. menzesznél de most is csak valami kis maszatolás van, rendes menzesz nincs . Közben voltam Antritter doktornőnél LDN-t felíratni és ő megnézte, a nyálkahártyám a 19. ciklusnapon csak 6 mm volt. Eddig minden menstruációm rendben volt, a méhnyálkahártyám is szép volt a ciklus közepére 10-11. mm. Szerintetek ez a biopszia következménye vagy mi lehet? Akinek esetleg volt ilyen, szívesen venném ha megírná tapasztalatait.
Sziasztok! Csajok, ma lehidaltam. Ezért mondtam, hogy már feladom az orvosok, stb hanyagsága miatt. Múltkor írtam, hogy voltam a 3dik napi vérvételen, és hívtam őket az eredmény miatt. Már ott kezdődött, hogy azt mondták, hogy én nem voltam vérvételen. Aztán nagy nehezen megtalálták az eredményemet. Mondták, hogy az Anti Tg-m baromira felment 400 feletti. Írtam is Nektek, totál el voltam keseredve.
Ma pedig megnézettem az NK funkciót az immunológián,és ott ki tudta nyomtatni a doki a medis leletemet. Kiderült, hogy BENÉZTEK egy vesszőt, ugyanis 43,7 lett az eredményem. Baromira örülök, viszont szétvet az ideg, hogy nálam szinte mindig elnéznek valamit.
A doki kinyomtatta még az immunológiai leletemet, amit egy másik helyen nézettem. Minden eredményem jó, kivéve a thyreogloubint, ami 150 alatt jó, nekem 329,2. Illetve az ASCA IgG, ami 10 alatt jó, nekem 12.3.
Ó de kár...
Tényleg, erre nem is gondoltam :(
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg