Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Teljesen egyet értek veled. Eddig azt hittem a pozitív tesztig nehéz várni de most rájöttem, hogy az első ultrahangig a legnehezebb várni. Te most hol tartasz? Én kb 5-6 hetes vagyok, de mindkét orvosom máshogy számol.
Köszönöm! Sok sikert! :-)
Ez utána sem-fog változni :)
Annyira varom az elso ultrahangot, addig szamomra minden nap csak izgalom, h mi lehet odabenn.... a napok vanszorognak
Szia! Én az első lombikos kezelésemen vagyuk túl és hát szerencsésnek mondhatom magam, mert 11 hetes kismama vagyok. Tapolcára jártunk a párommal. A leszívás napjától kell használnom a Crinone gélt. Nekem mást nem kellett mellete használnom. Elsőre én is fentartásokkal kezeltem ezt a dolgot. utána olvastam és nem voltak róla jók a vélemények. De! Saját tapasztalatom szerint higénikus, naponta csak egyszer kell használni. Mivel helyi alkalmazás sokkal jobban felszívódik belőle a hatóanyag a nyálkahártyán keresztül.Bár a papíron az van hogy reggel használd, de nekem a dokim és a patikus is azt mondta hogy este használjam mert úgy jobb. Igaz, hogy a krém egy része nem szívódik fel,olyankor az kijön fehér galacsinok formájában. Ez okazhat némi kellemetlenséget. De szerintem megéri használni.
Úgy értem 2 embriót, ami 3 napos :)
Sziasztok!
Csütörtökön volt a beültetésem, 2 3napos embriót ültettek be.
9-én kell tesztelnem. Nagyon bízunk a férjemmel, hogy sikerül. Első beültetés volt :)
Én minden lombiknál kaptam Crinone gélt. Lehet, azért érzem hatékonyabbnak, mert azt mindig élesebb szituban adták, mint az Utro-t. nem is kell olyan gyakran adagolni. Azért az Utro-t naponta 3x kell, ha Crinone-t kaptam, elég volt hozzá 1x az Utro vagy a Prolutex. Valamennyire higiénikusabb, mert nem kell mindig kézzel felnyúlni, mint az Utro-nál. Időnként felgyúlik, és kis galacsinok formájában kijön, esetleg időnként ki kell szedni. Nekem nem okozott még gyulladást vagy ilyesmi.
Az embriók minőségét biztos meg tudják mondani, gondolom, a biológussal lenne érdemes beszélni.
Szia, nem tudom milyenek, de felhívom az intézetet...megmondják most szerinted telefonban?
Milyen a crinone gél? Még nem használtam, a dokim azt mondta, legközelebb kipróbáljuk...de én utánaolvastam, és inkább nem jókat, mint jókat. több baj lehet belőle odalenn, mint az utrogestan-tól, és nem hallottam jobbnak....neked mi a véleményed?
Mennyi lett a beta eredmenyed?
Lombikos kismamik... valaki erez barmit ? Van valami tunete?
Szia, úgy tudom, hogy Győr augusztus-szeptembernél tart tb alapon, hétfőn kerülünk fel a listára, akkor leszek okosabb.
1eve kaptam vissza az 5napos fagyi babaimat. Egyikük úgy döntött velünk marad.
Most itt pihen a karomban.
Kivánom mindenkinek , hogy ezt a csodálatos érzést mielőbb megtapasztalhassa. Sok sikert kívánunk Nektek.
Sziasztok, csatlakoznék, tegnap zöld utat adott a doki a lombikhoz, mielőbb kezdhetünk. Jövő héten megyünk a kötelező előadásra, addig megjönnek a hiányzó leleteink, és reméljük el tudjuk csípni a dokit, hogy megtudjuk, hogyan tovább.
de jó a sok zebratesztet olvasni, gratulálok és drukk mindenkinek!
Jol hangzil!szoritok holnapra!!:)
De jó nektek :) Mi 2án megyünk vissza a meddőségibe, megbeszélni, hogyan tovább. Remélem, most már el kezdünk vmit, mert ez az egy helyben toporgás kikészít..
Megnyugtattál :)
Köszönöm, majd holnap a vv-n kiderül minden :)
3napos babákat és velük et+11.napon! 🙂
Sajnos nem tudom feltölteni a képem mert a telefonommal fotóztam. Most pedig asztali gépről írok. Megnéztem a Te teszted. Hú hát az enyém sokkal erősebb mint a tied. Ez most nagyon boldoggá tesz :) neked ezek a fotók hányadik napon készültek és mennyi napos babákat kaptál vissza? Köszönöm, hogy válaszoltál.
Elhiszem🙈 Nézd meg az enyémeket milyenek voltak(képeknél), még a 10es is halvány volt és 250 volt a hcg-m! Mikor lesz vérvételed? Jaa és volt, hogy nekem is nagyon görcsölt a hasam. Most 9hetes vagyok, de a félelem még mindig bennem van😩
A Kaaliban adták. 25 érzékenységű.
Izgulok :)
Szia! Milyen teszt? Meg tudod mutatni? 🙂 De szerintem lehet gratulálni 🙂😉
Sziasztok! Ma vagyok Et+12 napon, 5 napos blasztókkal. Ma reggel 2 csíkos lett a tesztem. Igaz nem olyan erős mint a kontroll csík, de ott van és gyorsan kijött.
Holnap megyek vérvételre.
Szerintetek ez jó?
Bocs azt elfelejtettem, hogy most nekem is FET volt.
Szia! Talán a döntésedet befolyásolhatja, ha megtudod, milyen 3 naposaid vannak még. Ha szép 8 sejtesek lettek lefagyasztva, töredezettség nélkül, mindenképp vágj bele! Nekem 3 napos tapadt meg nyáron és most is. Ha csak gyengébbek maradtak, megfontolandó a friss stimu is, persze még az összeférhetetlenségi vizsgálatodtól is függhet. Olvastam, hogy nálad még probléma, hogy előbb is szokott jelentkezni a vérzés utro mellett. Crinone-t kaptál már? Én most Prolutex szurit kapok és Crinone gélt.
Nekem a 2 gyönyörűszép erős nem tapadt meg, a csak 6. napra blasztocisztává fejlődött, majdnem lemondtunk róla embrió pedig úgy megtapadt, mint a huzat. 11 hétig húzta, de valszeg nem ő volt a hibás :(
Nekem a dokim nem engedte a friss stimulációt, amíg volt fagyasztott, etikai okokra hivatkozott.
Nem tudom, h ez is mennyire kőbe vésett, én is anyagi okokat véltem sejteni mögötte, így plusz 100at otthagytunk
János kórházban 2-3 hónap a tbs lombikra a várakozási idő. Csak nektek akkor sokat kell utazni, de azt hiszem, arra is van vmi támogatás
Pesti Kaáliban sem jobb a helyzet.
Decemberben októberre mondtak Tb-s időpontot.
Így mi is fizetősre mentünk, 360 000.- + gyógyszerek.
Mindenhol egyre többet kell várni.
Sajnos, ez a helyzet. :-(
További ajánlott fórumok: