Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mi a teszt előtt voltunk párszor együtt, aztán elkezdtem hányni és 8 hónapig hánytam. Nyilván akkor nem kívántam a dolgot. De mi azért amikor lehetett és volt kedvünk, akkor csináltuk.
Még az elején mi is párszor (tesztig nem, de utána igen), de aztán a dokik minket teljesen letiltottak egy idő után.
Elvileg 2-3 nap múlva lehet. Mi szeretkeztünk a sikeres lombik után, nem lett gond belőle.
Biztos, h lehet meg tobb, meg az utolso uh-n is kevesebbet mindtak nekem, mint amennyi lett es a tuszocskek meney kozben is nekiallnak novogetni (marmint ujak)
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Ezek szerint, lehet még több tüszőm is??? Tudom, ne legyek telhetetlen, örüljek, hogy ennyi is lett...csak legyen bennük petesejt és megelégszem...
Én azt mondom, hogy merjünk nagyot álmodni, és odafentről, hátha kapunk egy kis segítséget is hozzá!
Nem tudom mi van velem, de egyáltalán nem izgulok, nehogy megbosszulja magát a végén!
Én még csak a szurikat adom, és ma estétől nem ajánlja a dr. úr a házaséletet.
Biztos ennek is meg van az oka, én betartom!
Leginkább szülés után. Mi 2 nappal szülés elött voltunk úgy együtt. Nem rizikóztattam. Fertőzésveszélyes lehet, beindíthatja a szülést stb.
Nekunk a doki a beulti utan egybol mondta, hogy hazaselet derektol lefele, combtol felfele szigoruan tilos. Es van egy olyan erzesem, hogy meg a jovoheti uh-n is ezt fogja mondani. De most nem is az a fontos. :)
Pozsonyba abszolút nem mondanak semmit az UH-on,hogy mennyi van,vagy,hogy mekkorák,csak annyit mondanak,hogy minden rendben van.Én mondjuk ezt szeretem,mert nem aggódja magát még ezen is feleslegesen az ember.Mert hát ki tudja mennyi jó van belőle mire leszívják.Amikor felébredtem akkor szokták megmondani.
köszi mindenkinek, Jó éjszakát!
Nekünk a doki azt mondta, hogy ET+ 3 nap után semmilyen befolyása nincs az együttlétnek az embrióra, úgyhogy lehet.
Szerintem, ezt neketek kell eldönteni. Mi az elsőnél vártunk, amíg kiderült az eredmény, de nem sikerült.
szerintem ezen akkor agyalj, ha már tudod, hány temékenyült meg, osztódott és hány napig tudják őket elvinni.
Én 1 sikeres lombik-egy vetélés után azt mondom hogy felejtsd el a szeretkezést jó hosszú időre!!!nemhogy 1-2 hét beülti után!!!!!
Akkor szorítok ezerrel, hogy sikerüljön! :-)
Szegedre!Remelem mid a 4 osztódni fog meg kell is mert ez az 5.:((
ET-után mikortól lehet szeretkezni????1-2 het??::::))))
Szia Fodza!
Szeretném megkérdezni, hogy Te hova jársz?
Nekünk a győri Kaáliban nem engedtek hármat beültetni csak kettőt a többesterhesség veszélye miatt. Aztán a végén csak kettő osztódott rendesen, úgyhogy ez meg is oldotta a dolgot.
12-öt látott de gondolom ezek voltak a legerettebbek,3-mat szeretnek beültetni..ha megtermekenyülnek,.de ha nics egyedül fagyi akkor csak 2x2 lesz.most 2beülti aztan meg ket fagyit?Nem tudom hogy is lenne jó???
szia!én nem akarlak rábeszélni semmire,én csak azt írtam, hogy miket csináltatnék még meg.Aki IR-es nem azért jó a HgA1c mert magas lesz.Inkább ha sok inzulin termelődik többször hypozhat.AMH-t 9,2-re nekem kértek, hogy nem-e idő előtt fáradnak el a petefészkeim.D vitamin meg jó ha van
sajnálom. 12-t láttak és csak 4-et tudtak leszívni, vagy mi történt?
Meg kell kérdezni az intézetet, mert van ahol egyet nem fagyasztanak, vagy fagyasztanak, de nem olvasztják föl. :-(
nekem kértek hasonló fsh-hoz AMH-t, mert ez ennyi idősen kicsit magas
ahga1c hez nem kell éhgyomor
Sziasztok,nekem ma volt a leszivas 4 petesejt lett a 12-böl :(((ha 3 beültire kerül 1 -et lefagyasztanak???
Szerintem ez nem rossz eredmény.
Nekem az első lombiknál volt ugynígy 4 tüszőm egyik petefészekben és a másikban semmi. Igaz én 30 éves vagyok, de petefészkeim kimerülőben kb 40 évesnek megfelelő. Nekem, akkor a 4 tüszőből 4 petesejtet szívtak le, mind a 4 megtermékenyült, de csak osztódott. Ebből 2 gyönyörű volt és a 3. is több sejtes, de kicsit lemaradott. 4 naposan kaptam vissza 3.mat. Sajnos, nem tapadt meg egy sem, viszont 3as ikrek is lehettek volna 4 petesejtből! Szóval ne keseredj el. Növesz őket szépen is minden rendben lesz!
Ne aggódj Pancsa, nekem az első uh-on alig látott pár darabot, az utolsón 10-12 -t mondott és 22 lett a végén:)
A tüszőből simán lehet 4 -es iker ne aggódj most koncentrálj arra,hogy jó lesz:-DD
két nap szuri után ez szerintem jó eredméyn. Ne legyél elégedetlen, inkább koncentrálj rá, hogy nőjjenek. :-)
Ma voltam Uh-on és vérvételen. Jobb oldalt 4 db tüsző, melyek 10x10 és 10x8, talán egy 10x6-os is van benne. Bal oldalt semmi.:(
A dr szerint szépen beindultak a tüszők, én kevésnek találom, erre azt a választ kaptam, hogy örüljek az én koromban, hogy egyáltalán van...
Hogy lesz ebből iker??
Hétfőn voltam először, akkor kezdtem, 2 napi szurizás után ilyen tüszőket produkáltam... ezek a korukhoz képest tényleg jók???
Félek, hogy ha csak ennyi a tüsző, lehet, hogy nincs is benne petesejt...
Mit szóltok hozzá??? Mi a véleményetek???
Köszi csajok lesz ami lesz a babáért/babákért mindent :-D
Holnap jövök a hírekkel....
További ajánlott fórumok: