Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem vagy bolond! És a mozgás tényleg fantasztikus érzés!
Én pont ma este mondtam férjmnek, hogy viszont a köv baba vagy októberi vagy novemberimlesz mert utálok ilyen szutyok időben elmenni otthonról, beöltözni mint egy nagy maci, vezetni meg főleg! És így a másik fiúnEvünkt is el tudjuk majd használni :-)))
Igen, nagyon kozeledunk a honap vegehez es mar az is hihetetlen, hogy a 20 hetet fogjuk tolteni. De meg most is naprol napra szamolok mint ahogy a beulti ota mindig.
At is adtam a simit. Ilyenkor erzem legjobban, hogy fel van. Imadja a narancsot es a mandarint. Azt nasizok. Papi itt bontogatja minden este nekunk.
Jon a tegnapi osszefoglalo.
Kkalanak megvolt a 3 napi vervetele a HIV es a HEPA 30000 penzert. Megjott a tavkonzi valasza is. Nem kell neki gyogyszer mert nincs pajzsmirigy problemaja, hanem az osztogen emelkedettsege okoz emelkedett TSH szintet. Az alacsony sargatest miatt javasolta a gyors es lassu felszívodasu ch-kat. Segítsege kert abban, hogy mikor lehet gyorsat es mkikor lehet nlassut enni. Tobbek kozott Tigrisne is segített neki a 67133 hozzaszolasban.
Manocska hala az egnek szombat ota nem verzik. Nagyon orulunk!!
Madarka novere jobban van de sajnos szombaton este bevitte a mento a korhazba. Egy hete kezdte a kemot. Heti egy alkalommal hetfon kapja de meg varnak az orvos jovahagyasara. Nagyon szorítunk ertetek!
Eruska is tul van a 3 napi vervetelen. A 21-i napi rendben volt. Februar 6-an 10 orara kell menniuk uh-ra. Ha nem lesz ciszta es csutortokon is minden rendben lesz az endos dokinal, akkor kezdhetnek is. TSH-ja 2,3 lett.
Greti 86 most varja, hogy megjojjon neki aztan clostit szed 5 napig es februar kozepen visszakap 2 fagyasztott babocat.
Bebusnak megtortent az elso uh, megkapta a receptet es indulnak is.
Aviekeeknek a piucurinko szivevel minden rendben van. Tegnap voltak a magzati szívuh-on. Nagyon orulunk a csodas hírnek!
Holdsugar83 uj tag de regota olvas minket. Erdeklodott a Diphereline injekcio utan.
Karena draga tegnap volt konzultacion. Az orvosa meg csak most latta a novemberi cukor es inzulin eredmenyeket. A jo hír, hogy elkuldte ot egy endokrinologushoz, akihez valoszínuleg szerdan megy. Ugy orulunk, hogy itt vagy es nem adjatok fel!
Nagymaya aktív az endoja.:-( szerencsere a mehet es a petefeszket nem erinti. A huvely es a hugyholyag kozott van. Februar 6-an megy urologushoz mert szukseg van egy holyagtukrozesre. Ha belenott a holyagfalba akkor muteni kell sajnos, ha nem akkor indulhat a lombik naluk is. Szorítunk, hogy minden renben legyen es Eruskaval egyutt tudjatok kezdeni!
Hát, én a pesti Kaáliról tudok beszélni, ott nekem mindig a kötelező 3 hónapot adták várakozási időnek. Az, hogy volt, hogy évet is vártunk, az én lelkem miatt történt.
Most is a 3 hónapot kell "csak" kivárnunk.
Üdv közöttünk!
Én csak a győri kaáliról tudok nyilatkozni. Igaz, hogy ott is várni kell, de szerintem 2-3 hónapnál biztos nem többet. Sőt ha szerencséje van az embernek akkor annyit sem.
Szia, üdv itt!
Azt hiszem, ez a legtöbbünkről elmondható, hogy szinte bármin, bárhányszor átmegyünk, de a várakozás, az gyötrelmes. :(
Sajnálom, hogy olyan sokára kaptál időpontot, az borzasztó messze van.
Sziasztok Mindenkinek!
Új vagyok mint felhasználó de régen olvasgatom a fórumot - érintettként.
Kicsit segítetek rendbe rakni néha magam, mikor magam alatt vagyok...
Tudjatok...
Én bírom ezt a sok vizsgálatot meg minden szúrit, tényleg...
Amit nem bírok az a várakozás.
Ma telefonáltam a debreceni Kaáliba és a következő lombikot szeptemberre iranyozzak