Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Gica oktobertől karácsonyig rakottkáposzra meg töltöttkáposzta volt a heti menüm!:-)) savanyúubival!utàna most oedig kolbász, teperő, zsíroskenyér...szóval igazi pasi :-)
De Ugyes volt!!! Kapott ra puszit? :)
Nekunk is jovo heten jon az oltas... :(
Egyem meg. Akkor lehet a savanyat szereti. Azt imadjak a pasik!
Az biztos elég neki anyutól a legjobb a puszi!
Azt is szokták mondani, hogy a lányok nagyon szeretik a narancslevet is.
Nos nálun az első 3 hónapban minden gyümölcsös próbálkozás visszajött :-)) most meg sokat eszem de főleg magam mitt, kisfiú annyira nincs oda az édes ízért.:-)
Borrdi draga en meg a mai napig is elcsodalkozom azon, hogy a ket kis csodas macsod, hogy fert el abban a piciny pocakban? Nagyon kemeny lehetett a vege. Estenkent meg mindig eszembe jut a szinte ulve alvasod es a savad. Kemeny volt de nagyon megerte!
Nem igazán. Nem is nagyon tudom mivel jutalmazni. Sok puszit kapott.
Amit írtam légzési Figyelő + babafigyelo + kuka.....ez így egybe volt csomagolva akkor kb. 30 ezer volt cakli pakli:-)))
Es leanykad neked is szereti eme edes neduket?
Daninak mikorra varhato az eredmenye a felvetelinek?
De jo! Akkor nem csak en agyalok ilyeneken! Kis Kelemen! Mar nem sok ido van!
De jó! Heti jegy! Ez mekkora!
SB nem csak szep de ugyes nagyfiu is!
Invinoveritas. Itt valami nem koser! Uhon is voltal? Hívd fel oket holnap es kerdezz ra a dologra, ne hagyd magadat. Engem is joval kesobb akartak beirni csak amikor eroskodtem akkor neztek utana. Valami buzlik Daniaban! Te mar benne vagy a mprogramban, tehat 3 honap. Ki a dokid?
A lány név is megvan ( ugye meglett most ) már :-))
Nem mindenkinek jön ám össze egymás után 2x kisfiú:-)
Igen, hívd fel oket. En anno amikor hivtam oket szeptemberben azt mondta a holgy, hogy a sorszam decemberre van. Mondtam neki, hogy a dokiba nem ezt mondta, hanem azt, hogy szeptemberben kezdhetunk. Utananezett es par perc utan visszahivbott, hogy bocsi be vagyok tablazva szeptemberre. En felhívnam oket. Mond azt, hogy aprilisi kezdest mondott a doki.
Igen hívd, főleg ha a doki azért karomkodott gondolom mert nem tetszett neki, hogy fizetősre tettek be.
Édes kicsi SB! puszmókot nyomj majd helyettem a kis édi pofijára!
Most voltam a nem sikerules utan először UH-on... És ezért nem értem én sem... A doki is káromkodott rendesen (mert ezzel a hírrel felhívtam).
Felhívjam őket holnap nem tévedtek-e???
Szerintetek?
Szerintem ha így állnak hozzá el akarják adni a kedvezményes lehetőségeket akkor nem nagyon érdekli őket,hogy te szeretnél elöbb menni ez kérem Zsarolás szagú!
De ha most volt a sikertelen próba akkor is Max 3 hónap azaz áprilisba már kezdhetnétek nem?szerintem érdeklődj más Kaáliban is! idegölő a várakozás,főleg ha már minden vizsgálat,kivizsgálás megvan!
A Doki rendes volt meg minden de én sem értem... Az elso elott is 9 hónapot vártunk, aztán decemberben lehetett akciózni leghamarabb... Most meg megint 9 hónap... Basszus, mas ennyi idő alatt 2 gyereket megszül...
Ja, felirattam magam a fizetősre is... Azt 3 hónap utan csináljak....
Én is erre gondoltam, hogy így kéne mennie..
Kis bátor!! Kapott vmi jutit utána?
Amikor kiderult, hogy sajnos nem msikerult nem kerdezte meg toled a doki, hogy ujbol probalkoznatok e 3 honap mulva? Nekumk kerdezte es mondtuk is, hogy igen. Es akkor a pultnal oidaairtak a nevemet szeptemberre, mivel ugye mar benne voltunk a programban. Sot a lany akivel egyutt nem sikerult az elso, szinte egy napon mentuk harom honap mulva a kovetkezore. Ez most így nagyon nem jo.
Sziasztok!
Meg volt az oltás. nagyon megdicsérték, azt mondták ritka az ilyen gyerek. Az első szurinál amikor már nagyon feszítette sírt egy picit a másodiknál ami izomba ment egy hangja nem volt.
Nekem is el vannak egy dobozba teve ezek a cuccok: hcg teszt, koldokcsonk, korhazi nevkartyak, karszalag (vagy ahogy Apival hivjuk: hetijegy :))))). Majd jonnek melle az elso hajtincsek es kis tejfogacskak.,.. :)
En debibe jartam de most nagyon ledobbentem. Szeptember? Huha. Ugy sajnalom. Esetleg megprobalni Gyorben vagy Pesten?
További ajánlott fórumok: