Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok Csajok! Avikém boldogságos szülinapot kívánok neked! Borrdi, a férjeink egy napon születtek. Csak az enyém már bölcsis volt, amikor a tiéd is világra jött.
Megyek aludni, szar volt az éjszaka, anyum ismét kórházban van, nem kecsegtetnek semmi jóval.
Gica tők rendes volt és leírt pár dolgot a vizsgálatokkal kapcsolatban. Aki pesti segíteni benne, hogy hol lehet trombózis hajlamot, immunulógiát és genetikát nézetni? És pontosan mit is takar? milyen értékeket kell néezetni? Megpróbálom a körzetimmel kiiratni, de már konkrét kódokkal akarok hozzá menni.
Konzi előtt mindent szeretnék megcsináltatni, ne hogy valami 1-2 év múlva derüljön csak ki, hogy valami nem frankó.
Sajnalom Kri!
Lanyok! A pdg-vel kapcsolatban en annyit tudok, hogy ezzel a modszerrel egy konkret dolgot tudnak kiszurni es megnezni, de lehet meg kismillio mas genetikai gond amirt nen marad meg a megtapadas meg nemcsak az embrion mulik, mint tudjuk. Es van, hogy csam a nemi kromoszo.at nezik meg, mert van olyan betegseg ami csak fiuknal oroklodik, tehat ha megnezik es lany akkor okes mehet be az anyukaba.
Sziasztok!
Nagyon régen nem voltam, visszaolvasni esélyem sincs, így sajnos azt semtudom, hogy ki hol tart éppen. Én ma voltam 12hetes uh-n, gondolom beszámolok róla, hiszen együtt izgulunk a lombik alatt.
Hát, ma nagyon kalandos napunk volt, mert reggelre kb 30 cm hó hullott. Apa nem engedett el egyedül, busszal meg esélytelen lett volna ma uh-ra menni. 1 órán keresztül ásta ki az autót, majd elhúzta szánkón Rebit oviba. Hazajött, ismét kiásta a kocsit, és útnak indultunk. Iszonyat, mennyire nem takarítják az utakat, a kórház környékén parkolóhely csak két kör után lett, persze a baromi nagy hóban. Bevergődtük magunkat. Szerencsére az uh-n előttem volt 1 lány, és én, senki nem volt. Ismét jót mozizgattam, mert üres volt a rendelő, a nőnek meg nagyon jó kedve volt. Képet is kaptam, bár nehezen ment, mert sokáig csak a hátát mutatta, majd a végére megfordult. :)
CRL: 58mm, BPD: 22mm, FL:7,80mm. Tarkóredő: 1.8mm.
Lepény hátsó falon, de egy része rajta van a méhszájon. Kértem a kombi tesztet is, így uh után átbattyogtunk a gazdasági épületbe, megszabadultam 7ezer pénztől, majd vissza a főépületbe a kórházi laborba. Levették a vért és jöttünk haza, persze a kocsit ismét ki kellett ásni a hóból, a dombon meg alig bírtunk kijönni, úgy csúszott. Zsani mindenhol bontotta a berendezést, de mindenhol megbabusgatták, a gazdaságinál még görgős széken is forgtták és gurították. :) Szóval kaland az volt!
Köszi szépen!! Nekem is hasonlókat mondtak..
Lombiknak tutinak kell lennie..
Sajnos, nem sokáig tartott a boldogságunk és csoda babánk! :( Hosszú protokoll alatt estem teherbe! :)
Lányok!!
Spontán elhalt terhesség (9 héten :( ) után hány hetet szoktak javasolni no sex, no fürdésre.... Minden doki mást mond..
Próbálkozásra 2-3 hónapot mondtak?!! szerintetek?? Lombikos dokim 1,5 hónapot mondott, h találkozunk újra..2. ciklus 20.napján gondolom..
nekem méhtükrözés után majd egy hétig ömlött a vér!
(bár az altatásos, műtétes volt)
Nekem ezt nem is mondtak...:-(
En bevallalom a 3. Első es utolsó esély kent csak jó lenne ha lenne is egészséges....aaaa....:-)
Sziasztok Lányok!
Avike Isten életssen születésnapod alkalmából!
Most akkor volt amikor 3 embriót kaptál vissza?
Es ha több egészséges miért nem fogyasztanak?
Sziasztok!
Avike boldog születésnapot! :)
Minden rendben lesz, csak pozitívan
Megkérdeztem egy genetikust mi van ha a lombik nem sikerül de rögtön a köv.hónapban próbálkozom természetesen, (akkor még több petesejt, 3-4, termelődik) és 2 vagy 3 megfogan de csak 1 lesz egészséges. Elhal amelyik beteg de mi lesz a jóval. Azt a választ kaptam,hogy elméletben lehetséges. Amelyik elhal kap injekciót, és majd a méhlepénnyel távozik. Ha az 5. sem sikerül teszek egy próbát.
Ez tényleg nagyon jó!
Akkor csak ki kell várni, higy sikerüljön...kihez járt a lány amúgy?
Nekem csak egy esélyem van nem tudok sajnos 3-4-5- PGD lombikba menni nekünk ez az utolsó ..eddig 7.volt PGD nélkül.....
De jó ezt olvasni koszi:-))
Jaj de jó lenne ha en lennék a pozitív példa a PGD ikrek lombikkal:-)))
Persze megyünk csináljuk csak most olyan rossz volt olvasni:-)
Isten éltessen Avike!
Engem az érdekelne milyen torta lesz?
Tudjátok amíg nem ehetem...ábrándozok :-))