Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok lanyok!
A mai osszefoglalo.
Jennko uj tag. Most kezdik a harmadik lombikot. 67681 hozzaszolasban mutatkozik be. A pesti kaaliba jarnak Szmatona doktorhoz.
Avikenek ma van a szuletesnapja. Istenke eltesse sokaig, eroben, egeszsegben, boldogsagban!
Andi12345 12 jhetes uh volt. Jol vannak!
Manocskanak sajnos az edesanyja bekerult a korhazba. Nagyon sajnalljuk es remeljuk jobban lesz! Manocska parjanak csak ugy kint Borrdienak tegnap volt a szulinapja. Isten eltsse utolagosan is!
Norika a jovoheten mar megy dolgozni.
Kissemi is uj tag es mar o is regota olvas minket. Koszontjuk a lanyokat!
Karenanknak mersekelt IR-ja van. Metformint fog ra kapni de mivel lekiismeretes a dokija ezert varnak annak a jovahagyasara.
Cicus nincs jol. Hanyingere van es emelyeg. Jobbulast neki!
Bocsanat, ha valaki kimaradt.
Invinoveritas felhivta a debreceni kaalit es ott tudott beszelni egy segítôkesz holgyel aki ugy emlekszem azzal magyarazta a 9 honapos vaakozast, hogy ahhoz a dokihoz akihez o jar az nem csak deboiben rendel es rengeg a roman, ukran stb. fozetos kulfoldi akik fozeosek es hamarbb kerulnek sorra igy kitolodnak az emberek. Bocsanat ha nem jol írtam valakit.
Koszonom lanyok a lisztes tippeket!
Aludjatok jol, szep almokat nektek!
ez progesteron streuli 25mg/ml-es és az összes (100 ampulla) nem volt 100e forint. Mondjuk 3 éve volt, de 2014-ig még jó.
most kezdem majd árulni
Köszi szépen. Győr semmi esetre sem OK, de gondolkodom Budapesten is ( eredetileg ott voltam de a dokim elment külföldre dolgozni és nem adtak át senkinek... Így kerültem Debrecenbe). Ismét.
Ez annyira elkeserítő... Úgy érzem még akkor is szemét módon tucatáruként bánnak az emberrel, ha fizet (nem is keveset).
Influenza vagy vki más koltözött beléd? :-))
Jobbulást ha az előbbi, de inkább ne legyen!
Szép estét mindenkinek.
Hát én nem vagyok valami jól. Émelygek hányingerem van. Alig van erőm.
juj, ez jól hangzik :)
és a jóval több csoki is, természetesen :)))
a mázat én is ki fogom hagyni, és szerinted nádcukor is jó?
Itt a recept. Én a barnacukor helyett ( bár sztem az is jó lehet) xilitet tettem és a lisztet simán helyettesítettem tk liszttel. Mondjuk egy kicsit több csoki ment bele :-)) és jó nagy muffinok lesznek belőle.
igen, én is úgy okt-november fele vettem először, rögtön a fánknak estem neki, de az nem lett jó, és hát gondolom, a többi kelt tészta sem az igazi. Sok lekvárral mondjuk egyet letuszkoltunk (ketten) :))
Azt a narancsos-csokisat hogy csináltad (ha leírtad már, bocsi, de nem mindent olvastam vissza, akkor megkeresem :) )