Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem mondod eruska.....pedig mar mióta volt idopontod na en tuti kivettem volna a balhét......
ó, köszi.
nekem hála az égnek nincs ilyen gyanúm.
amit örökölhettem APS-t, arra meg van vérhígításom a szívem miatt, arra az a gyógyszer
de lehet érdemes lenne elmennem oda, csak igen messze van nekem Pest egy vv-ért. de persze, ha más nincs, elmegyek oda is.
Kell oda is beutaló, vagy csak fizetek, és megcsinálják?
eruska83
ANA teszt:Mit mér a vizsgálat?
Az autoimmun betegségek alapja, hogy az immunrendszer eddig többnyire ismeretlen okokból idegennek tart bizonyos, a saját szervezetben lévő sejteket, és ellenük - ugyanúgy, mint a behatoló baktériumok ellen - immunreakció indul. Az anti-nukleáris antitestek (sejtmag ellenes ellenanyag, ANA) egyike az autoimmun betegségekben termelődő ellenanyagoknak.
Mikor indokolt a vizsgálat elvégzése?
SLE vagy más autoimmun betegség gyanúja esetén a betegség megerősítésére, kizárására alkalmazzák.
Bizony, de nem véletlen, ők értenek hozzá...
Nem csináltak meg a terhelést????
eruska a csajok már ősszel is győzködtek hoygmenj a mensmentis-be,nem akarod mégis őket meglátogatni?
Hol voltál dokinál? Nem akarod megpróbálni a MensMentist? Szerintem megéri. A gyógyszer szedése nem is kérdés, de ha van ir, akkor lehet, hogy az adagoláson vagy valamin még változtatni kéne, de ezt csak egy jó endokrinológus tudja megmondani. Így vakon belevágni...nem értem a dokit.
Mi egyhez jártunk a férjemmel. Meg mi a házat is kimérettük egy éve, vízér miatt.
vannak jók, de akinél én voltam inkább rontja a hírnevét a jóknak.
nem, elküldött azzal, hogy majd szülés után menjek.
na de addig el is kéne jutni.
kérdeztem, hogy szerinte mi okozhat még ilyet, a válasza csak ennyi volt: a pcosok nagyon nehezen esnek teherbe.
Basszus ezt tudtam eddig is. Tök fölösleges volt ez a doki.
remélem addig helyrejönnek a dolgaid:-)
Megpróbálom kikeresni amit annó olvastam nem tudom mert jó pár hónapja volt
:)))) engem is mindig ezzel farasztanak. A gyermekorvos es a vedono is, hiana mondom el, h nincs petevezetekem, 2 het mulvara elfelejtik es kezdik elorol, h a harmadik baba mar spontan lesz... :))) en meg mondom nekik, h hat, ha igy is "becsuszik", akkor mindenkepp megtaetjuk, aztan szerepelunk majd egyutt a fokuszban. ;)
Táltos az miaz? nálunk a ló a táltos ezt nem hallottam még.
Nem hormon felelős ezért.
igen így küldött el.
ir-t megcsináltatnám, de doki elküldött, így nem adott rá beutalót :((
én kérdeztem, hogy jó lesz ez így? erre azt mondta, bízzak a nagy szerencsében. Na kösz!!!
Én is jártam táltoshoz energiára....szóval nem vagy egyedül :-)) most beülti után is oktam, mondta, hogy van bent egy fényessêg és tényleg van :-))
Igen de ha magas a progi akkor alacsony nem jut eszembe melyik hormon ami felelős azért,hogy a szervezet idegen testként érzékelné a babót.
basszus,de durva!!!!!!Hátha igaza lenne,bár én nem hiszek az ilyenben
Hát a spontán az nekem is, főleg petevezetők nélkül. Bár egy Táltos nekem múltkor szellemi szinten legyártotta és becsatolta és azt mondta simán teherbeesek!!! Pfff..vannak emberek mi? Meg ne kérdezzétek miért mentem el hozzá... (anyósom óhaját teljesítettem, ő hisz neki:)))
Véletlenül tévedt hozzánk a srác.
További ajánlott fórumok: