Írsz egy kicsi erről bővebben? Mi van és hogy pótolják hormonokkal?
Akkor a kisfiatok spontán jöttnössze? Hogyan mit csinaltatok ennek édekében?
Ne haragudj ennyit kérdezek, nálunk is elsősorban párom miatt van lombik, de szeretném ha rajta tudnánk valahogy segíteni, hogy a tesó spontán foganjon. Én ha kezelem az irt akkor rendben vagyok.
Igen, egy csodaszép fiú akit imádják és akkor tényleg a sok vizsgálat meg teszt utan hihetetlen módon összejött. Most akarnánk kistesót, de valahogy nem akar sehogy sem összejönni....
ir mindenképp legyen minimum 3 pontos nehogy ezen csússzon el a dolog.Akkor ezt nem értem.Én azt hottem az azospermia amikor nincs spermium az ejakulátumban.
Az van neki. Egy különleges problémája van, minden hormont kívülről pótolnak neki.
Én is voltam sokféle vizsgálaton a 6 év alatt de velem elvileg minden rendben. :) a lombikig főleg őt kezelték, velem csak minden évben csináltattak meg minden tesztet. Azaz IR nem volt, meg genvizsgalat sem, de a férjemnel minden...
Egyszer apukámon nevettem egy nagyot.Jött haza rázza a haját mint az őrültek és fújja....nem jön ki ez a cemenpor.mire felhomályosítottuk az nem cementpor és nem fog lejönni:-)nem őszül hanem szürkül....ez élőben iccesebb volt:-)csak a porról jutott eszembe
Az a lényeg, hiogy kikapcsoltál! Már én is nézem a tavaszi kollekciókat de azt jiszem nálam a szoptatós hálóing/ pizsama váltásban fog kimerülni a választék :-))