Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Illegalisan biztos meg lehet, csak eleve, hogy jutsz be a biologushoz??? :)
Nem engedik, mert, ha pl megengednek 4 fiu gyerek utan, akkor mar meg jobban benne lenne a lehetoseg, h csuszopenzzek, hamisitassal megoldjaj, ill. Akarhogy nezzuk, az akkor is beleszolas a populacio termeszetes aranyaiba. Tehat ami a csaladnak kurgyenlitodes a nemek aranyabsn, az a populacional pont egyensuly vesztes lehet.
Jennko, Coraline drukkolok nagyn!
Remélem igazad lesz,nah mentem kejálni,ma még nem ettem..
Biztos pozitív lesz. Én azért is regisztráltam be ide mert valaki azt írta akik ezen a fórumon vannak elöbb vagy utóbb babásak lesznek. Bízom a pozitív kisugárzásban. :-) De Te majd úgyis megerősíted szerdán. :-)
Ezt nem is tudtam...nem olvastam benne,szerdán megyek Tapolcára,majd akkor lesz a teszt.
Ez is mindenkinél ma sajnos felveheti a hőt......:-(
Oké akkor drukkolunk szerdára:-))))
Hova jársz? Vérvételre mész. Engem soha nem hívnak be csak kezembe nyomnak egy tesztet és telefonáljak 2 hét múlva mit mutatott.
Nekem is magas volt a hőmérsékletem és mondta valaki hogy az utrogestan okozhatja. Nálam sajnos így is volt. Én is szorítok. Mikor kell tesztelned?
másfél hete,szerdán megyek a dokihoz.
Bocsi hogy nem vagyok képbe de mostanában volt a beültetés? Én még soha nem hallottam erről a hormonról.
Most nem hiszem,nem merek....
En nagyon drukkolok neked....nem csinálsz tesztet?
Azért,még itt van a mai nap is...ha kedden sem jön meg,akkor megnyugodok kicsit...
Nem tudom mit mondjak olvasd el a tájékoztatót mi van ha elfelejtem bevenni vagy mi van ha többet veszel be.....
Örülök,hogy nem jött meg izgultam érted:-)
Csak azt mondták,h a tapadáshoz kell,ez is és a z Utrogestan.Ez az Estfrofen östraidol nemi hormont tartalmaz.Ennyit tudok.
Jaj,még nem szerencsére,a hasam fájdogált,de már nem annyira.Meg a mellem be volt durranva ,amikor volt a barnázás,akkor kezdett elmulni..aztán megint felerősödött...tegnap délután a hőm 37,1 volt,ma reggel 36,6...
Passz ólom ez mire van???
Mertek a hodet???
Most akartam kiírni mi van veled hogy vagy?
Ezek szerint nem jött meg:-)))
Szerintetek,ha nem emlékszemh reggel vettem-e be az Estrofen-ből,mert kómás voltam,és vissza aludta,.de azért megnéztem a hőmet,utána az első ,h fél 11-kor bevettem....3x 2 kéne bevennem,de most nem tudom,h vegyek be 1-körül(a délit) vagy csak este...nem tudom milyen következménye lehet,ha többet veszek be...
Majd ha a reptéren leszek írok. Ott van wifi,meg 2 óra várakozás.
Akkor szerdán kapod a szurikat ne feled az igazolást drukkolok jelentkezz majd mi volt/lesz szerdán....
Majd csak vissza felé kell mert szerdán írja ki a doki, gondolom. Már nagyon izgulok mit fog mondani mert mikor elkezdem szedni a fogigátlót mindig vérzek tőle. Tavaly ezért nem kaptam a gonalból 150-et. Nekem meg az kell,hogy minél több petesejt legyen.
Tudsz meg szerezni holnapig igazolást?
Így van, ők is ezt mondták hogy orvosi igazolás kell.
Biztos van az a pénz amit itt is meglehet csinálni......
Nem tudom ha valakinek van 2-3-4fia annak miért nem engedik .....?!
Biztos, h nem!!! Sot! Ha icsi vsn, akkor telhesen veletlenszeru, igy a valoszinuseg olyan 50-50% korul lehet, viszont icsi nelkuli lombiknal, ahol csak "osszeeresztik" a petesejtet a himivarsejtekkel nagyobb a valiszinusege a fiu babanak. Olvastam egy amerikai cikket: ilyenkor inkabb 60%, h fiu lesz (az y koromoszomat hordozo spetmiok gyorsabbak es kicsi a cseszeben a tavolsag, amit le kell uszniuk). Egy modon lehet tudni: a pdg eljarassal (itt genetikai buzsgalatot vegeznek az embrion), de a magyar tv-eknszerint tilos begolyasolni bhogy a baba nemet, kiveve, ha nemenkent hordozott oroklofo betegseg lenne. Meg van 1 modszee, h a biologus a cseszeben szetvalasztja az x es y spermiumokat a sebesseguk alapjan, ez kb 90%ban jon be, ugy tudom, Victoria Beckhamnek ezt csinaltak. De nalunk ezt is tiltja a torveny. Sajnos en is ezen vacilalok, mert en nagyon kuslanyt szeretnek, ha meg vallalnak egy babat.
További ajánlott fórumok: