Lombik életre-halálra (beszélgetés)
:-)tudtam, hogy rád számíthatunk:-)
Az nem törvényszerű ám? függ a szállodától, meg nem szabad össze-vissza enni mindent. Az emberek mikor kiszabadulnk az all inclusiv ellárásra, teljes agony zabálják magukat. Más a klíma, más a fűszerek és a tele hassal hamarabb kap valamit. MI az elmúlt évben is megúsztuk, de odafigyeltünk mit eszünk...
Minden rendben lesz! Szorítok!!! :)
Ezt már hallottam én is, csak én félek a hasmarstól.
Na csajok, mára elköszönök! Este 8-kor megyek doktorbácsihoz, szorítsatok, hogy ő is azt lássa, hogy nincs baj, kislány és mehetek dolgozni!
Ez így van, láttad mostanában a híreket? AZoka hülyék megint hőbörögnek. Így nem lesz miből megélnikük, mert nem mennek majd túríták. Így is minden évben arról panaszkodnal, hogy sokkal kevesebben vannak, mint régebben.
Ha én erre apellálnék, biztos csak azért sem jönne. :)
Az én férjem itthon van all inclusive-ban. Úgyhogy a nyaralásnál én vagyok a főnök!
Ez a hely ami nekem nem jött be...
Viszont egyiptom bármikor bárhányszor, és azt gyerekkel is simán lehet. Ha valahol ott kinylják a popódat főleg ha babával vagy...
buszos körút volt?mi autóval mentünk.merre voltatok?
Mi is oktoberben voltunk Olaszba,sok helyen,mi fél panziós ellátást ké rtünk,nekem minden izlett,csak hát körút volt,szoval elég fárasztó,de mindenképpen megérte,és a társaság s jó volt.De görög jobb volt,a táj fantasztikus föleg Corfu-Sidari..mese szép...
de nekünk még addig bármi:-)közbejöhet:-)
a február végéig lefoglaljuk, jó kedvezmények vannak. 20-30%.
Nzzetek majd last minutet-et! Es Torokorszag is csodaszep szerintem.
Rómába szállódában voltunk, de csak reggelis ellátást kértünk, mert nem akartunk túrázás közepén visszasietni ebédért.inkább ettünk valahol:-)mi sem voltunk olyanon, mert ami svédasztalos, az nagyon drága.menüs meg....mi van ha nem szeretem?:-)
Bocsesz, délelőtt jött a főnök, nem tudtam írni.
Tigrisné: Mi sokat voltunk Görögben, nagyon szép hely, mindenképpen nézzétek meg egyszer!
Manócska: Igen, kell idő, hogy rendbe jöjjünk, és anyagilag is fel kell készülni a következő körre. Ráadásul aug-ra van időpont is.
Gica29: régebben mi is önellátóba jártunk, mert ha valaki válogatós, én aztán az vagyok. De mióta nászúton és egy évvel utána szállodában voltunk, beláttam, tudok azért mit választani. :) És a férjem álma egy all inclusive ellátásos nyari, olyanon még sosem voltunk.
Én szívem álmodozó vagyok és merek nagyot álmodni neked is!
Legyen akkor egy ha le akarod építeni.
Energia: 7,88 cal
Feh: 0,140 g
CH:-
zsír: 0,816 g
ebből:
telített:98 mg
egyszeresen telítetlen: 226 mg
többszörösen telítetlen: 374 mg
szójalecitin: 80 mg
méhpempő: 60 mg
összetevők:kukoricacsíra olaj,zselatin, szójalecitin,méhpempő, méhviasz és ennyi
Hát a múlt ciklusban menet közben kellett emelnem napi 2ről 3 kenésre. Most majd csüt-től kellene kennem. Kenjem még v akkor ismét csak 2őt v felet és 1et?
A kapszula is cukros tudtommal, inkább uzsira egyed.
jaj az enyém kapszula.állítólag azt lehet.egyébként estefele szoktam bevenni
Gica a méhpempő cukros, max délután lehetne belőle enni. Te mikor eszel belőle?
Viszont akkor ne egyik napról a másikra hagyd abba. Először fele adag legyen, majd utána minden másnap egyre kisebb agad. Nem jó egyből abvahagyni.
hát ha olvastad én is most vaciláltam abbahagyjam-a a méhpempőt meg a corpus luteumot.
Mi volt a biopszia alatt? mit csináltak?
További ajánlott fórumok: