Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Hova tűnt mindenki???
Eruska???
mi is megcáfoltuk a dokikat,de azért szeretném tudni miért mentek el,de sosem fogom:-(
Egy ismerősömnek is azt mondtak első lombik sikerult majd 3 ev múlva mentek a fagyi babaert...nem sikerult mondta nekik a doki továbbiak???ok mar nem tudjak fizetni megállnak.... Mondta a doki soha nem lesz több gyerekük.....bele nyugodtak majd 2 hónap múlva + teszt kimutatta de igen is tudnak spontán is:-))))
na jó:-)az volt az egy,most me lesz a 2:-)pedig azt mondta 3 doki,hogy spontán esélytelen a dolog
Milyen 1-2%???
Hisz egyszer mar össze jött.....szoval szerintem nagyobb esélyesek van es egyből kettő baba volt....drukk drukk:-)
MOST RÁPRÓBÁLKOZUNK.HÁTHA JAVÍTOTTAK A HOMEÓS CUCCOK:-)caps lock bocsi:-)
igaz:-)az 1-2% sem 0:-)
ERUSKA HOL VAGY?
Jaj de lehet spontán babas leszel es akkor nem is kell;-)))
Em is en is szeretnek menni meleg helyre:-))))
igen.márciusban kell menni a 21.napon és elvileg hosszú indul.
Hát ez is igaz tényleg, hogy is felejthettem el? :-)
Figyi van aki tengerhez jár télen is:-)))
Ja hát az úri népek síelni járnak ja...
április:-(ki kell várnunk a 3 hónapot:-(
Mikor is lesz nektek a következő?
Hat tudod megyünk tovább csak is PGD de 3 ember kell hozza most síelni járnak ....ha mind három ra ér hajrá......
Most,hogy így felhoztátok az időt....belegondolta,hogy nekünk lesz 7 hónap a lombikok között:-(
Itt vagyok?
Kivel mizu?
Eruska sikerült elintézni ma?
Igen minden meló után van záróbuli, erre el szokott menni én meg engedem :-) holnaptól caak az enyém megint :-))
Mikor indultok neki a dolognak? Lassan február, nem sürgetlek csak nem tudom mibn mardtatok a végén az uraddal.
Davider , Eruska én vagyok csak elengedtem az uramat buliba :-) de nem ám lefeküdni 9- kor :-)))
Eruska mi van a terheléssel akkor?
szia te hogy vagy??meselj mikor hogyan tovább??
Ma velem sem beszélnek a csajok...:-D
sziasztok,
nem voltam ma, kicsit kellett dolgoznom is.
ki hogy van?
sőt, most láttam a promót, a kód utána Fókuszban is lesz erről a sajtótájékoztatóról egy összefoglaló, szóval úgy is meg tudjátok nézni. :-)
tényleg nagyon csini! és jó a haja! :-)))
az előbb még fent volt a Stratlap hírek között,most meg már nincs.nlc/sztárok-on megtalálod ahogyan búcsúztatták az RTL-től,vannak fotók
Drukkolok Manócska nagyon hadd legyen úgy minden ahogy vágyod!
akkor okés velem együtt:-) nem volt más választásunk,mert annó 50négyzetméteres régi építésű házunk ha letakartam télen a radiátorokat akkor nagyon durván párásodott a ház.
További ajánlott fórumok: