Lombik életre-halálra (beszélgetés)
A tv egyértelmű ha alkalmazott vagy. Ha számlázol más zabályok vonatkoznak rád sztem ez nagyon egyedi.
Emlékszem az első napra mikor én is vissza kényszerültem dolgozni. Előtte már napokig ideges voltam és féltem, hogy majd mindenki lesajnál és nem mer hozzám szólni, csak sugdolóznak majd a hátam mögött. Aztán nagyot csalódtam, mert mindenki tök normális volt. Elég sokat beszélgettem a kollégákkal, és nem csak arról, hogy mi történt velem...Szóval tényleg nagyon rendesek voltak és most amikor mondtam, hogy újra megpróbáljuk akkor is mondták,hogy nagyon szorítanak és remélik, hogy többet nem kell vissza jönnöm. Megölelgettek, megpusziltak úgy köszöntek el. Igazán jó kis banda!
Remélem Neked is hasonló élményben lesz részed!
annak járj utána, hogy mi a helyzet az otthon végezhető munkák kategóriával?
Rodoszt is néztem, de most egy krétai szálloda felülírta. :)
De én nem akarok konkrétan visszamenni, csak napi két-három órát ülni a gépnél. Nagyjából egyformán szarul keresünk, szóval bárki marad itthon, szívás.
Az szép lehet:-)Én tavaly még Rodost is nézegettem, aztán maradtunk a jó öreg Horvát tengerpartnál Porecbe, de nem bántuk meg.Gyönyörűek voltak a lagúnák:-)
Tenger legyen és napfény! De most Krétát néztük. :)
A feltöltődés nagyon kell egyetértek! Van már elképzelés hová?
ezt ti érzitek,hogy mikor jó nektek
Ja és időpont is aug-ra volt legközelebb, bár a doki biztos be tudna szorítani hamarabb is.
én sokat nem értek a munkajoghoz és a juttatásokhoz, de azt hallottam több helyről, hogy a baba fél éves korától az apuka is mehet gyesre. Tehát dönthettek úgy egy idő után, ha pl. nem szoptatsz, vagy előre lefejed, hogy Te mész vissza dolgozni és apa marad otthon a picivel. A "nagy" lóvét úgyis csak az első 5,5 hónapban kapjuk, utána már keveset adnak. De ezt érdemes kihasználni, mert, ha rendesen be van az ember jelentve, akkor a rendes fizujának a 75-80%-át megkapja. Azért az nem olyan rossz.
Csak nyár végén akarunk, mert el szeretnénk menni nyaralni, kell a feltötltődés, másrészt meg gyűjtenünk kell a következő körre.
Most konkrétan az mm az a mini....mano?
Most 35 ert láttam...
De cukkerek lehetnek. Csak Máté baba aludt be?
a hármas ikrekkel?:-)úgy legyen:-)Nem vagyok ám kispályás:-)
remélem van annyi eszük, hogy nem nyaggatnak.ti mikor mentek újra?mit mondott a doki?
Tudom, de hányan fognak nemsokára Téged! :-)
mi is akörül vettük, lehet pár ezerrel többért, adtak hozzá még egy sterilizáló edényt meg egy pici üveget.
:-)Édesek lehetnek:-)Irigyellek kicsit:-)
Köszi, aránylag jól. Hát, már 2 napja ideges voltam, hogy jönni kell. Meg reggel korán kelni...
Még csak 1-2 közvetlen kollégával beszéltem.
REmélem, Te is szeretni fogod. :-)
Amúgy tök jól néz ki, a múltkor voltak vendégek és a motorját kinn felejtettem a kanapé mellett. Az egyik csajszi leült és kérdezi: már megint milyen új kütyüt vettetek? Ez milyen apple cucc, mihez van? Nézek... áh, mondom, az a mellszívóm motorja. :-)))) szegény úgy zavarba jött. :DDD
ez hirtelen vicces, de azért annyira mégsem. Kívánom, hogy idén anyuka lehess depi nélkül! :-))) Köszi, jól vagyunk, csak nem tudok jönni folyamatosan, csak egyszer-egyszer bekukk és össze-vissza olvasom a hozzászólásokat és így bénán is reagálok. :-)))
A fiúk jól vannak, tegnap rekord mennyiséget kajáltak, ma kicsit visszafogottabbak. Máté itt fekszim mellettem a franciaágyon, letettem hasra "edzeni" - a kis hátukat kell ezzel erősíteni - gyűlőlik és üvöltenek általában - erre jól bealudt. Szépen betakargattam. Ennyit a mai sportolásról...
Tuti jön, mert tegnap szétszakadt a fejem.
Szia!Hogy vagy?Nagyon rosz volt visszamenni?Nem nyaggattak?
További ajánlott fórumok: