Lombik életre-halálra (beszélgetés)
inkább itthon maradunk csak már jöjjenek:-)
Apu azt szokta mondani, higy neki az távirányítóval működik...vagyis anyu a távirnyó:-)))
Jaj, nekunk is a fog nelkuli spontan utazasaink voltak a legjobbak: Horvato, Olaszo, igy jartuk vegig a ferjemmel. De kisgyerkoccel mas lesz! Ott masok a szempontok es ott mi eliszor tuti gyerekbarat szalloban (eliszor belfoldon) fogjuk tesztelni a teherbirasunkat. :) Gica, Te is majd atgondolod a harmasikrekkel! :DDD
Köszi a tippet! Sajnos a most februári már betelt....de viszem a férjemet is :-))
Na vagyok ám:-)Csak egyik gépből kipakolok, a másikba be:-)Egy dolog hiányzik:Az automata vasaló:-)
Sztem sem ezért mondta, de ha ezért is akkor is én a magam részéről nem adnék még neki. De mondom ez az én véleményem...gondolom még majd úgyis mentek oda valamikor nem?
Huh, azert mar kenyelmetlen lesz vegigulni. Kb 4 oras!!! Vigyel magaddal tk szendvicset meg advanyvizet!!! Es ne szegyenloskodj majd, tegyel egy szeket magad ele es tedd ra a labad! ;)
Nin szigete:-)egy 20 méteres 4 méter széles homomkos csík nyúlik be a tengerbe és rengeteg kagylót lehet szedni:-),de cipő oda is kell, mert hullámzó a vízszint:-)
Pag szigetén meg az tetszett nagyon, hogy cautók megállnak a szakadék szélén és lemásznak az emberek fürdeni és minden oldalról gyönyörű helyek.ott aprókavicsos:-)
Az tenyleg nem jo akcio... :)))
Most megyek vásárolni de később még jövök.
Értem. Hát nekem még nem mondta, hogy akar látni utána, de én is nagyon örülnék ennek.
Azért fordult meg a fejemben (és komolyan mondom, nem akarok rosszindulatú lenni), mivel előre mondta, hogy "a következő az utolsó alkalom", ha minden rendben lesz.
És én azt láttam a dolog mögé, hogy ha meg akarom hálálni, alkalom nyílik rá jövő héten...
de a férjem szerint nem ezért mondta...
Mondjuk tegnap ket napra valot evett... :))) ezert nem aggodom
Jól teszed! Inkább legyen meg a tudás kétszer, mint egyszer sem.
Szia!
Nekem még nem volt részem ilyenben, csak az intézetben látom azt a sok képeslapot a mit az újdönsült anyukák küldenek a dolgozóknak. Én ebből arra következtettem, hogy így szokás. Köszönő lap és fénykép a babáról. A többieknek lehet van tapasztalata.
Nem tudom mi lesz csak szeretnék én is valamennyire felkészülni :-)
Hahó,
Dehogy pofátlankodsz!
Én úgY tervezem ha egyáltalán el fogja fogadni, hogy a 6 hetes szülês utáni kontrolon adnék beki még nem tudom mit, mert a kaális dokim többször mondta, hogy ő is akar látni 6 héttel a szülésután. Ezt egyáltalán nem bánom sőt nagyon lelkiismeretsnek tartom meg mást is meg akarok beszélni akkor vele. Szóval én a baba születéséig nem tervezek adni...
A sógornőm is azt mondta, hogy a kórházban éppen csak megmutatták neki a pelenkázást és a fürdetést, de nem volt valami nagy szám az oktatás. A szoptatásról meg ne is beszéljünk...
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy bele"pofátlankodok" a beszélgetésetekbe, segítenétek nekem egy kérdést eldönteni, eléggé tanácstalan vagyok.
Most vagyok abban a babaváró szakaszban, hogy azt mondta az orvosom Tapolcán, ha minden rendben lesz jövő héten is, többet már nem kell oda menjek, elég lesz az itthoni nőgyógyászomhoz járnom.
A kérdésem a következő:
mikor kapott (ha kapott) tőletek az orvos köszönetül valamit? Így az első 3 hónapon belül már?
Mert én úgy gondolkodom, hogy ha minden jól alakul, egy jó fél év múlva mennék vissza köszönetet "mondani".
Ha átestetek már ezen, légyszi írjátok meg, hogy szokás.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Ha átes
Van ott olyan rész kedves horvát szakértő ami kvésbé sziklás, inkább homokos? Köszi :-))
Én is nagyon szeretem a horvát tengert!!!!! Sőt halkan jegyzem meg kicsit jobban is, mint a görögöt, csak a férjecském nem szereti annyira, mert sziklásabb, nagyobbak a kavicsok. :( A tavalyi évet leszámítva az elmúlt 6 évben minden nyáron Horvátországban voltam! :D
A szülêsfelkészítőn én nem láttam ezt a témát..a kórházban lehet, de biztosra akarok menni tudod, nem tudhatom milyen kedve lesz aznap a csecsemős nővérnek...
De ezt nem tanítják meg a kórházban, vagy a szülésfelkészítőn?
Nekem Zadar tetszett, Nin, Vir, Pag, Porec:-)Mindegyik helyen olyan a víz mint amit iszol,csak cipőbe kell belemenni:-)2 m-s víz alján látod a kagylókat:-)gyönyörű:-)
Múlt héten barátok kitanítottak, hogy a szagelszívós kuka nagy átverés. Olyan drága bele a zsák, hogy százszor megbánták.
Egy kb 2-3 órás tanfolyam megtanítanak pelenkázni, fürdetni, köldökcsonkot ápolni legalábbis ezt írják :-) menj fel az mm honlapjára a hírek között vannak fent.
További ajánlott fórumok: