Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Azért ez nem semmi ez a különbség.
Gyönyörű!!! :D És már ez a hajhosszúság is szimpibb nekem, mint az a nagyon rövid... Szerintem így szebb! :)
Ja,és úgy látom hogy végre növeszti a haját:-)))
Megnéztem a startlap-os Ördög Nóris búcsúfotókat:hát mennyire csinos ez a csaj babásan,olyan jól áll neki!És milyen BOLDOG!Sugárzik róla!
Ja, kivi vagyok. Nekem van mindketto es anyosomnak egy masik dcont, mindig tobbet mutat, mint az accu check, v a labor (labor ugyanabbol a verbol, mert szoktam a venas vert is a tesztcsikra caeppenteni, ha laboros vervetelem van)
szia,
örülök, hogy túl vagy a biopszián. Ne haragudj, de nem emlékszem, hova is jársz?
Én márciusban megyek, addigra Te már tudni fogod talán, hogy hogyan állnak a dolgok. :) De ebben az eljárásban nagyon hiszek! :)
Huuu lányok nehéz vissza olvasni elkezdtem de feladtam.....látom nyaralás a téma mi is mindent szeretünk ami tenger,homokos.....Görögország,Olaszország,Spanyolország,Portugália,Horvathotszag mind mind gyönyörű.....ha repülővel megyünk akkor 4-5* szálloda az a tuti pihenés de ha kocsival akkor mi is apartmanosok vagyunk mondjuk en imádok,főzni.....Nekem mar a szálloda jobban pihentető ,de a lényeg meleg legyen es tenger vagy medence szoval víz......:-)))
Lanykam tuti sello volt előző életébe reggeltől estig képes a vízbe lennék:-)))
Sőt most nyáron volt,hogy eset az eső es meg akkor is fürdeni akart:-D
megpróbálok majd egy Accuchec d-cont összehasonlítást,csak a D-cont-hoz nem volt tesztcsík
Hasonlít a transzferhez az eleje, aztán pedig egy kis katéterrel megsebesítik a méhnyálkahártyát, hogy a szervezet öngyógyításba kezdjen, és a következő ciklusban friss, egészséges méhnyálkahártyát növesszen.
uh... annak örülök, h nem a Te eredményed! :-))
akkor nem mondtam butaságot! :-) mondjuk minél magasabb számok, annál nagyobb a különbség is, gondolom. (nem arányában, csak számban kifejezve).
És az Accucheck még jól mér szerintem, Dcont-tal magasabb lett volna.
a pulzus folyamatosan nőni fog a terhesség alatt, de ez teljesen normális. Reméljük, nincs smmi baj, de tényleg pihenj sokat! minden renden lesz.
Borrdi:megcsináltam a múltkor a vc vizsgálatot amit írtam.Az eredmény:vénás 8,2 artériás 8,2 és kapilláris(AccuChec) 10,3.Durván meglepődtem az eredményen,nem gondoltam hogy ennyivel több lesz.Ja,ez nem az én vc értékeim:-)))
tényleg? én imádtam... dehát ez olyan szubjektív... :-) Én Egyiptomban nem voltam, de Tunéziában igen, az olyan so-so. Nem volt rossz, de annyira frenetikus sem.
ja, az is jó, ha előrelátóak vagytok. :-) azért kössetek rá olyan biztit, hogy le lehessen mondani, bmi történhet addig. :-) pl. egy spontán babásodás..... hehehe
remélem minden a legnagyobb renben lesz.vigyázz magatokra:-)
Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni.
Nekem nem volt jó a hétvégém. Szombaton egész nap hol nagyon magas volt a pulzusom, de a vérnyomásom jó volt, estére viszont nagyon alacsony lett a vérnyomásom, és olyan fejgörcsöm volt, mint még soha...vasárnap pedig főztünk a férjemmel, és ez nem tett túl jót. Mire megebédeltünk már borzasztóan fájt a hasam, derekam, és újra barnáztam. Azóta újra fekszem és fekszem, a barnázás elmúlt, de elkeseredtem, hogy ennyit sem bírok, és nem értem a fel-fel tűnő barnázás okát....
Mi autóval mentünk:Jesolo, Velence, Nápoly,Róma,Pisa,Rimini.Ha lett volna még egy hét szabi lementünk volna Sziciliába is:-)
nekem a lombiknál és a FET-nél sem jött meg az Utró és a Crinone miatt,de el sem inudlt semmi,a HCG-m 0,1 volt.Amint abbahagytam a gyógyszert,rá két napra megjött.De ez mindenkinél más!
Csak az olasz volt körútas,a görög nem,de buszos mind 2.Olaszba,Velencébe mentünk először,akkor Venezia,Szt Márk tér nagyon szép volt,Pantheonnál,Róma,Firenze,Orvietóban,most ennyi jut az eszembe..és láttunk Michaelangelo sírját is..
Szorítok neked! Gyere majd mesélj!
Nehéz a helyzetük szetintem, ezt ha ott vagy 1-2 hetet megérted...mi több napit voltunk kairóban is és más helyekn is nemcsak all inclusivevzállodákban, lett helyi idegenvezetőnk is, nagyon más az élet. Persze félnek a turisták ez természetes.
Tyű hát nekünk 3 ból 3 szor nem volt...jó helyre kell menni plusz alavető higiéniát betartani, tehát csak héjas gyümi, semmi víz semmi saláta csak főtt kaja stb..
Lépek, remélem holnap többet tudok jönni! Sziasztok!
További ajánlott fórumok: