Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Köszönöm Gica!
Ez alapján valószínűleg előbb fogok klimaxolni mint 50 év.
De remélem hogy a lombikhoz jó lesz-e az értékem
Gyorsan a táppénzhez(most vettem éppen táppénzre egy kismamit:)
Szóval:évente 15 nap betegszabi jár.Ez a fizetés 70 százaléka.Ha viszont terhességgel mész,akkor nem betegszabi,hanem táppénz.Ez kevesebb pénz.
Én ma a kismamit 2 hétre táppénzre vettem derékfájásssal,ha ez a 15 nap lejár,után kezdődik a veszélyes terhességges kód.
Sziasztok! Indulnánk lassan a harmadik lombikra, de előtte szeretnék immunológiai és genetikai vizsgálatra elmenni. Tudna nekem valaki segíteni, hogy pontosan mit kell nézetnem? Magánlaborba mennék. Előre is köszi!
Genetikánál elég csak ezt a négyet vagy van más is: MTHFR, Protrombin II, Faktor V Laiden, PAI 1
AMH, anti-müllerian hormon: a petefészek kapacitás meghatározására, szintje nőkben jól jelzi a petefészek működését, információt ad a petefészek rezervjéről és stimulálhatóságáról.
Akiknél az alábbi értékhez hasonlók mutathatók ki, jó eséllyel csak később, 50 éves koron túl következik majd be a menopauza
20 éves kor körül: >4,5 nanogramm
25 éves kor körül: >3,8 nanogramm
30 éves kor körül: >2,59 nanogramm
nem, rendesre
a mostaninalvarra szeretnek menni,de van valami uj szabalx
Sziasztok Lányok!
Eszter nagyon örülök a pozitív tesztnek, tudom mit éreztek most! Sok sikert a továbbiakban is! :)
Csajok az AMH értékem 1,4 lett: ezt találtam a neten róla.
Az enyém akkor egyenlőre jó?
anti-Müller-hormon (AMH)
az utolsó menzesz előtt 5 évvel alig mérhető
AMH 1 – 8 ng/ml normál érték
0,4 – 1,0 ng/ml fertilitás
petefészek elégtelenség,
spermatogenezis
< 0,4 ng/ml fertilitás
korai menopauza, menopauza
> 8,0 ng/ml PCO - syndroma petefészek granulosa sejtes tumor
heretumor (Leydig sejtes)
Lanyok,valaki leirna roviden,mi is a helyzet a szabival? Mikor jar rosszul az emberces mikor nem?
koszonom
amugy epp a laboratoriumkft.-nel csucsulok,D vitamint nezetek vegre :)
Jo reggelt! :)
Eszter, szep hajnali meglepi,Veled rulok :)