Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Akkor gondold el, nekem mennyi mínusz!
Jó reggelt mindenkinek! Nem tudom fogok-e tudni jönni ma, mennyi lesz a meló, mikor jön a főnök, stb.
En is jelentkezem egyutt orulni!!!! :)))) drukk a vv-re, en is kivi vagyok, mennyi lesz a hcg es ez hany babokat rejt. Azert a 4 az jo sok. :)))
Jó reggelt!
Manócska, részvétem, sok erőt!
hát ha most sikerülne akkor Mikulás ajándéka lenne kb:-)
Részvétem Manócskának...most olvastam vissza....
Persze csak ilyenkor a 35 hétben az örömömet néha félelem váltja fel, h ez még normális- e, vagy ennek így kell lennie? Tehát már inkább félek, h ne legyen még vége mert annyira szeretem ezt az állapotot. majd te is megtudod nemsoká amikor Kari előtt ott állsz a fa alatt, h akkor most ez még normális vagy micsoda??:-)))
Örülök nektek:-Ű)De azért valld be, még nem örültél ennyire egy fájdalomnak sem:-)
Eszterke, kimondhatatlanul örülök, de ahogy kérted, nem gratulálok, túl jól ismerem az előzményeket. Nagyon drukkolok Nektek, hogy most úgy folytatódjon a történet, ahogy eddig sosem, 8 hónap múlva egészséges kisbabával/babákkal a kezetekben :-)
Tudom, hoyg az volt, de azért előtte ott volt a remény....az egeszséget pedig te tudod a legjobban nem lehet pénzben mérni....mi jól vagyunk köszönjük. Baba nagyokat rugdoss most már konkrét fájdalmam is van tőle eddig nem volt, sztem elérte a méhem a terjeszkedésének a csúcspontját mert szúr és fáj fent a bordáim alatt...:-)
hát azért ez nagyon gáz:-(még jó, hogy most mondtuk, hogy gatyaszíj behúz, hogy márciusban a szurikhoz ne kelljen a nagyszámlához nyúlni.na mindegy....csak már sikerülne.az a baj ez nem a sikerért ment, hanem a missed ab után voltam:-(
Ti hogy vagytok?
Gica legalább tudod te mindent megtettél...ne ezen múljon már a siker nem? Szabira meg mehetsz csak most figyelj oda mikor mész, én most kivételesen jól jártam, januárban kivettem az összes ideit plusz 25- el kaptam több pénzt...
Sziasztok!Hát nem kezdődött jól a reggel.Először is tegnap azt hittem korai pé-m volt, mert tegnap kiugrott a hőm, ma meg visszaesett.Hát kíváncsi leszek mi lesz ebből.
A rosszabb:-(Ma a bank SMS-ére kelte.A decemberi táppénz miatt kb -30e.Ez KO.Így menjen az ember táppénzre:-(.A következőt lehet szabival kellene megoldanom, de nincs sok az sem sajnos:-(
Gratula halkan:-)Remélem minden rendben lesz veletek:-)
Kaáliba pl csak spermaeredménnyel mehettek, de ott is csinálnak egy részletesebbet
Szia!Üdv itt.Azért kellenek, mert kétoldali is lehet a probléma és ezt ki kell vizsgálni.Nálunk is párom miatt mentünk és nálam kiderült az ir,pedig semmi tünetem nincs.A ti érdeketek.hormonok, átjárhatósági, uh az alap,de jópár dolgot mindenképp érdemes megcsináltatni
Manócska nagyon sajnálom!! Őszinte részvétem!!
Így van bizti jobban is jártam,meg nem is volt gond hála az égnek gondolom az előzmények alapján mérlegelnek kinek mi lesz jobb.Ha csak a nőgyógyászra hallgattam volna akkor még a sperma vizsg. elött csinált volna petevezeték átjárhatóságit,de mivel elmentünk Urológiára,és ott csakhamar kiderült hogy mi a meddőség oka,így nekem már nem kellett Nőgyógyászhoz mennem,mert az Urológus a Kaálit ajánlotta ahova bejelentkeztünk,és 10nap múlva meg is volt az 1. konzi,utána már csak Boga doktoromra hallgattam mondjuk az első lombik után a nőgyógyászomat jobbra cseréltem talán emlékszel nem zárta ki a nőgyógyász a méhen kívülit behívott szombatra uh-ra,de már pénteken elment nyaralni csak elfelejtett szólni csütörtökön,hogy nem ő lesz szombaton hiába hívtam a mobilján:-( na de jobb is így 100szor!
Szia Eszterke!!!Szeretnék én is örülni Veled,csak ÓVATOSAN!!!Én is Tapolcára járok,nem tudom emlékszel e,az ottani fórumon régebben még írtunk egymásnak...
Nekem a harmadik lombikom sikerült,szerdán leszek 10 hetes.
Nagyon örülök Neked!!!
És 4 manócskát kaptál vissza,nem semmi!!!Kiváncsi leszek,mennyi tapad meg!!!
Jó reggelt!!!
Manócska!!!!Szívből sajnálom és őszinte részvétem Neked!!!Sok erőt és kitartást kívánok!!!
Lányok, köszönöm, hogy osztoztok az örömünkben. Tényleg még csupán óvatosan merünk örülni,de most olyan,olyan boldogok vagyunk a férjemmel együtt,és ezt az érzést senki el nem veheti tőlünk, még ha oly törékeny is még e boldogság,mi most lubickolunk benne,és reméljük a pocakba beköltöző(k) ezt érzik.tigrisné megfogadom a tanácsodat,most reggel lemegyek a patikába,veszek Magne B6-ot, anno is szedtem amikor babát vártam,akkor segített nekem is,remélem most is fog. és veszek Rutascorbint is.
Szívből örülök veled az örömödnek,és drukkolok nagyon a továbbiakhoz!:-)
Szep jo reggelt lánykák!
Eszterke en is nagyon orulok!
én örülök veled,nagyon!!!:-)))
Hat akkor tenyleg nem igaz ez a tortenet, minden eset mas es mas. 😃
Nem gratulálok, nagyon örülök veled! Azért a 4 ből kiváncsi vagyok hány baba lesz :-))) ha egy tanácsot megfoadsz itt sokaknak bevált : magnézium a görcsökre én főleg az elején mint te használtam sokat nem csak a kellemetlen érzés miatt, hanem, h tényleg ellazuljon a méh, és rutascorbin az esetlegesen felmerülőenyhe barnázásra, ez utóbbiból napi 3*1 simán mehet. Recept nélkül kapható.
Azért szerdán jelentkezz ám mi volt hivatalosan is!!
Kedves Lányok! A napokban írtam először, addig mint zugolvasó,de szívből ismeretlenként is izgulva értetek olvastam soraitokat. 6 év,5 inszem,sok lombik,két méhenkívüli,egy vetélés után ma transzfer után ET.+11.nap (4 fagyimanócska lett beültetve) POZITÍVAT teszteltünk! Péntek szombat volt barnázás és halvány piros pecsételés, Tanár úr (Tapolcára járok) megemelte az Utrogestan, szerdán kell mennünk hivatalos tesztre, de én ma hajnalban nem bírtam tovább és lám:)...Pedig enyhült a mellfeszülés, időnként furi érzés van a pocakban,pici feszülés,görcsök,ilyenkor a frász tör rám. Majd tegnaptól újra feszülni kezdett a mellem,na akkor sejtettem,valami készül...Kérlek még ne gratuláljatok, csak örüljetek velem:) Minden hajrában lévőnek hatalmas drukk!
én is tesztelnék a helyedben!nekem si így volt mikor sikerül a lombik,hogy feszült a mellem durván,aztán kb.mikorra menni kellett a vv-re,addigra elmúlt.majd újra kezdődött a 7-8 hét körül a feszülés.
Miért nem tesztelsz? A tünetek mindenkinél és akár minden terhességben mások nekem pl a 34 hét alatt egyszer sem volt igazi fájdLom a mellemben pedig én is vártam...
További ajánlott fórumok: