Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok:-)
Egy gyors kérdés:-)
Olvasta valaki a Lombikcsodák című könyvet?Érdemes megvenni?
Sziasztok csajok!
Ma megyünk ilyen mumus tanfolyamra amin Borrdika is volt, ott majd jól meghallgatok mindent a kislányok meg a kisgiúk tisztábatételi módszereiről ok? Ha megblesz vmi újdonság akkor leírom nektek.
Lehetne kicsit jobb az idő....
Nanda, azert ne ijedj meg. Azert is irtam, hogy NEKEM fajt, de kb max fel perc volt, csak olyan jo volt a hangulat, valahogy annyira nem szamitottam ra, aztan csak guvasztottam a szemem, meg kapaszkodtam. Egy baratnomnek ketszer csinaltak az elso nem fajt a masodik mar igen , de ahogy leirta szerintem nem annyira, mint nekem.
Egyedul mentem es vezettem, szoval nem tudtam begyogyszerezni magamat :D De egy amerikai foumon azt olvastam, hogy a csaj elotte fel oraval bevett ket paracetamolost meg ket ibuprofenes gyogyit es siman ment az egesz. Na en erre csak egy panadolt mertem, persze halottnak a csok. De nem is mondtak elotte, mert akkor a ferjem kivesz szabit benyomok ket olyan epliepszias rohamra valo kupot es akkor jol ellazul a mehszaj, nyak. Na mindegy. Mondom azota meg semmit sem erzek. Inkabb fajna kicsit azota is es cserebe ne fajt volna annyira a beavatkozas :)
Avikeee :DDD En ugyanezen a kakis dolgon csomot agyaltam mar, nekem is param. De meg nem kerdeztem meg a lanyos baratnomet.
Manocska! Gondolok Ratok.
Na igen hihetetlen mennyi energiájuk van.....:-)
Es honnan:-))))
Hat ugynez ki ez a hétvége ilyen borús lesz....,
jó reggelt :)
itt szitál az eső, kuty kidugta az orrát, de nem érezte azt, hogy neki most feltétlenül kint kéne lennie :))
jó volt még szunyókálni kicsit ebben a megfáradt időben. :)
kiscsajok nagyon energiával teltek :) de igazuk van, minek fecséreljék az időt alvásra, amikor játszhatnak is :))
Itt sincs mar hó.....:-))
Tegnap két csajom volt /van éjfél körül aludtak el majd reggel 6-kor megjelentek akkor ok játszhatnak??!!!!
Aaaaaa na mindegy majd ma este alszunk:-)
Jo reggelt!
Itt már elállt. :) de semmi nem maradt a hóból. Sár mindenütt. És bealudtunk rendesen mindannyian... :)
Jó reggelt:-)
Itt esik az eső:-)
Igen, tudom. :) nincs itthon Jäger.... :(
Maradt egy kis pezsgő amit kortyolgatok hátha elmúlik.
A terhesseg alatt a vörösbor a legjobb (vérképző). Anyumnak meg anno amikor has feszüles miatt bekerült a kórházba 7 hónapos terhesen a doki megkérdezte apum:
-mondja, iszik a felesége?
-?????? Nem, sosem ivott.
-nos, akkor vagy hoz neki be egy üveg vörösbort és lassan megissza vagy szépen bekötünk neki egy infuziot...
-szerintem kimegyek borert
:)