Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem tudom miért ajánlgatták nem is említettek más lehetőséget ez volt,és pont.
Ha szükséges ír még ki és valszeg hamarosan leszívás:-) drukkolok!
Manócska őszinte részvétem! Nem tudok mást írni gondolj arra már nem szenved!Légy erős hisz a babád veled van szeret téged nagyon!
Sziasztok. Ne haragudjatok, de most egy ideig nem jövök. Meghalt tegnap anyukám és már nincsenek álmaim. A baba jól van.
Szerintem igen. Talan en is pont ott vettem anno... Oh, de reg is volt!
lh tesztet lehet venni Rossmannba?
Nem hiszem, ha szukseges, gonalt fog meg felirni szerintem, csak akkor latja majd, h mennyit kell. (van belole 300, 450, 600 es 900-as kiszereles is es olyan draga, h nem mindegy... Nem kell, h rad maradjon egy fel fecskendo :)))
De jo is lenne! Most akkor az inszem
Is jatszik meg, v maradtok a lombiknal?
Persze, nem faj a hsg sem mindenkinek szerencsere, csak ugy tudom, h nagyobb szazalekban faj az, mint a hycosy.
Jaj akkor izgulunk érted,hogy kezdhess,gyere majd meselj:-)
Nekem a nyáron HSG-m volt. Lehet, emlékeztek is még a sztorimra, mire kaptam volna időpontot, rendre elromlott a gép, majd Békéscsabán első szóra megcsinálta a főorvos úgy, hogy semmit sem éreztem, pedig mindkét oldalon el voltam záródva. Akkor nem tudta megnyitni, most, hogy elmentem a histero-laparoszkópiás beavatkozásra, most sikerült az egyiket megnyitnia. Csak azért szóltam hozzá, hogy leírjam, hogy nekem egyáltalán nem fájt a HSG, pedig nem kaptam fájdalomcsillapítót, csak igen jó dokit fogtam ki. Ha terhes lennék, csak nála szülnék! Bár ott tartanék! Holnap megyek, megtudom, mikor kezdhetek leghamarabb.
Szerintem ...majd ír meg fel es megmondja hogyan tovább...hosszú protokollod van?
Sziasztok Lányok, remélem mindenki jól van.
Szombaton elkedztem a gonapeptyl mellett a GOnal-F-et is, 150 egységgel naponta. Csütörtökön kell mennem a dokihoz uh-ra, de ezen a napon már el fog fogyni a gonal - f. Szerintetek másik fajtát kapok, vagy mire számíthatok. Leszívás kb mikorra várható.
ksözi
Stimunsl tobb es tovabb tart szerintem ez a nyak, soontan ciklusban, lehet csak 1-2 nap es akkor tenyleg kozelebb lehet a tuszorepi. De a doki nezi uh-n, nem hiszem, h gond lesz. :)
Koszi mar hívtam is,hogy nyugi de mondtam neki szóljon a dokinal holnap megy hozza.....
Persze kap gonapeptylt csak eddig nem volt ilyen es spontán ciklusba mindig ezt figyelte,hogy tuszo repedés van:-)
Szeintem nem gaz, az en ugy sejtem, h a peteres miatt van, bem s repedes miatt.... Nekem olyan tojasfegerjes fele volt es a stimukir nagyon sok es suru. Szerintem a doki tudja a dolgat. :)
Helloka, elore is sok szerencset! Szerintem van itt a firumon olyan lany, aki szinten az akciosra megy, talan pont marciusban.
Hello! Mindenkeppen menj el, a mensi elso nspja szamit, h mikor volt, nem az, h meddig tart. Nehogy emiatt elmenjen egy honap, v tobb...
Nekem a mostani stimunál majdnem egy hétig volt ez a tojásfehérjés nyák, de a tüszők nem repedtek meg. Igaz, kaptam szurit, hogy ne repedjenek meg...gondolom ő is fog kapni.
Oké koszi felhívom ...bár megy holnap dokihoz de most megijedt:-)))
A tojasfeherje nyak a magas osztrogentol van. Normal cuklisban neket ovulacio elott negy napig ilyen... Ne izguljon!
Jaj, bocs, ezt nem raktam ossze a fejemben, h a pdg 3. Napon van! :((
Mindenkinél más a menstruacio van akinek rövid van akinek hosszabb:-) de a hormont meg tudjak nézni;-)))
Köszönöm! Akkor elmegyek!
Nekem most NEM lehet dupla transzferrel a PGD miatt hisz 3 naposan veszik ki a sejteket CSAK 5 naposan kaphatok vissza.......
Ha holnap leszel a 4. Napon persze menj vervetelre nem azt nézik ki mennyire vérzik,vérből néznek hormont ezen a napon.....persze menjel ne várj;-)
Csajok egy ismerősömnek hosszú protokollja van ma van a menszi 13. Napján doki ja péntekre tervezi a leszivast...de ma volt neki valami fehér-átlátszó nyakja aggódik nem repkednek meg a tuszok ugye??!!!Volt valakinek ilyen??!!!
Koszi ha valaszoltok en nem tudtam mit ajánlani neki.....
SziasztokT
Lenne egy kérdésem!
Ma van a mesesem 3.napja holnapra terveztem h elmegyek vv-re de ma már alig van valami kis vérzésem... szerintetek van így értelme?Vagy várjak még egy hónapot (vagy többet mert nálam semmi se biztos :-(
Köszönöm!!
További ajánlott fórumok: