LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Ironizáltam..:) De megkérdeznétek, biztos azt mondaná, hogy profi étrendet ad a cukorbetegeknek is amitől elmúlik a betegségük.
Alapvetően annak aki tud (és akar) olvasni, annak új dolgot nem mond a srác. Legfeljebb olyat ami baromság..
BioCica: te meg szerintem hagyd a francba ezt az endomorf baromságot. Keress fel egy dietetikust, mond meg neki, hogy ezzel a betegséggel szeretnél, egy diétát, ami hosszú távon csökkenti a súlyodat. Aztán irány sportolni. A kettő együtt lehet még a betegséged tünetein is enyhít..
II.típusú kezdődő, de már gyógyszeresen kezelik. 120-160g ch / nap az előírt mennyiség szépen elosztva 5 kisebb étkezésre. Úgy vettem észre, hogy rajtam csak a rendszeres sport (kb. 400 kcal / alkalom, heti 4-5x) segít valamit.
Láttam, hogy nagyon szép eredményeket értek el a lányok, de ezt egy életen át lehet tartani?
Én nem vagyok orvos, de amennyire én tudom a cukorbetegeknek keményen számolgatniuk kell a bevitt ch-t stb. és a Bencénél az -is- probléma, hogy nagyon alaocsony a ch bevitel/nap (még egészséges embert tekintve is).
A durva ch megvonás mondjuk gyors(abb) fogyás ez igaz,de hogy nem egészséges az biztos ez nem vita tárgya. Én konkrétan Erika diétájánál ájultam el mennyire kevés ch-t vitt be a szervezetébe s bár rendkívül szép eredményt ért el, egy orvos a fejét fogná az olyan kajálás láttán:)
Amúgy I vagy II.típusú vagy nagyon nem mindegy.
Sziasztok!
Én véletlenül találtam rá a Lifetilt-re és nagyjából végig is böngésztem az oldalakat.
Úgy tűnik, hogy én a szívó ágon vagyok, mert endomorf a testalkatom. Van itt valaki, aki esetleg szintén endomorf és csinálja / csinálta a diétát?
A véleményeteket kérném azzal kapcsolatban, hogy vajon ezt a diétát cukorbetegek is csinálhatják?
Nekem kb. 5-6 kg-ot kellene fogynom, de azt már évek óta...egyszerűen nem megy le, bármit csinálok is. A futás valamennyit segít a dolgon, de hiába használom az ellipszis trénert minden napi napi 45-60 percet, nincs semmi változás.
Mivel cukorbeteg is vagyok, így viszonylag eléggé meg van kötve a kezem, de egy próbát azért tennék.
Mi a véleményetek?
Szép napot!
Új étrendet ír, ki lesz majd rakva...csak várni kell egy kicsit.
:)
sziasztok
valaki el tudná nekem küldeni az endomorf diétát?
hacskosz@gmail.com
Sziasztok
Nekem is valaki eltudná küldeni a metamorf dietat!nagyon megkoszonném!!!bokyviki3@gmail.com,a cím!!!:-)))
Szia Erika!
De jó hogy Te is itt vagy! Ezúton is szeretnék gratulálni a fogyásodhoz!
Hol tartotok lányok? Szerintem is elég tartható a diéta és utána, a 70 nap után tartható az életmódváltás is, én tartom a súlyom január óta :) a cél a folyamatos 60alatt tartás, és megy :) igaza volt a Tominak :)
Írjatok, mi van veletek.