LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
A Lifetilt étrendeket szerzői jog védi, másolásuk, továbbküldésük jogsértő tevékenység.
Szia! Sajnálom, hogy Te is így jártál. Nagy titok nincs az étrendben egy ideig fent volt a neten. Először csalán teát kellett inni 2x3 dl és éhgyomorra utifűmaghéjat inni a pyruvattal. Most ezt modosították lenmagpehelyre és zöld tea vagy oolonge tea... ezek a teák a legjobb zsírégetők olvass utánna ;) a lenmag pedig hatásos a narancsbőr ellen.
Napi fél óra mozgás pedig beindítja a fogyást. Vagyis inkább azt mondanám, hogy mozgás nélkül semmilyen "fogyókúra" nem működik.
Szia! Én is rendeltem súlykategóriás csomagot amihez rossz étrendet kértem! Az admin azt írta csak akkor lesz alap étrendem ha rendelek másik csomagot,mivel nem kérdeztem csak rendeltem! Ebben igaza van... Mondtam visszakűldöm a csomagot,hisz étrend nèlkül nem tudom használni! Válasza az volt nem veszik vissza mivel már felbontottam ès keressek magamnak ètrendet a neten! Szóval van 13 ezer Ft-ért 3 doboz bogyóm amit nem tudok felhasználni! Ja de,ha 17 ezerért rendelek vagy étrendet vagy csomagot! Na ez a bakker...
Szia! ~Én fogytam a pyruvattól, de olyan erős gyomorfájásom lett, hogy a zsírégetőtől vagy a citromos víz, lenmagpehely kombótol volt e nem tudom, de borzalmas fájdalmaim lettek. Még most is gyógyszert szedek rá.
Köszi akkor várok. Vegetarianust rendeltem, ezzel valakinek tapasztalata van esetleg? Finomak az etelek, tartható, bevált?
Szia. Hetente egyszer küldik szèt mindenkinek az ètrendet. Lehet, hogy keddenkènt, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
Aki rendelt csak étrendet hány nap múlva kapta meg? Már úgy latom a storeban hogy teljesült statuszban van viszont emailen nem jött semmi.Írtam ma reggel nekik de nem válaszolnak biztos sok az email.
Hát én elég nagy lehúzásnak tartom a lifetilt termékeket.
Vegyünk csak egy példát, CLA "zsírégető".
Ez ugye nem más mint "konjugált linolsav" szépen magyarul, a lifetiltes dobozka 60x500mg= 30g-ot tartalmaz és adják 5 690 Ft-ért.
Más, nagyobb márka meg 180x1000mg = 180g-ot ~5 000 Ft-ért. Szóval cirka hatszoros áron árulják ugyanazt (180/30).
Ez jellemző az összes termékükre. A diétát nem próbáltam, gondolom működik, ahogy a kalóriadeficit működni szokott.
Facebookon a Bakker lefogyok csoportba jelentkezzél.Ott találsz hasznos infókat a rögzített bejegyzésben
Sziasztok!Kb másfél órája olvasgatom a különböző diétás-fogyis dolgokat!Semmi eredmény!Most megtaláltam ezt a fórumot,de itt meg nem találom ennek a Lifetilt programnak a leírását!Segítsetek légyszi.Hol keressem?mi a lényege?Amúgy 54 éves vagyok,tehát nem egy ugrálós-súlyzós edzéses módszert keresek,plussz állómunkát végzek folyamatos 3 műszakban,úgyhogy az étkezés is ebből a szempontból borul,mert nekem éjjelesben is muszály valamit ennem.Köszi előre is!
Nekem beváltak a termékek, ha valaki nem akarja vagy tudja szedni és megválna tőle, írjon és hátha engem érdekel. Köszi :)
Szia! Engem érdekel, írj rám, ha még aktuális! :)
Mit értesz ez alatt, hogy egyforma a stílusuk?
Amùgy csak egy kis èrdekessèg. Akik bene vagytok a Bakker lefogyokban. Nem vettètek èszre, hogy mindegyik sikertörtènetben anőknek ugyanolyan a stìlusuk? Egy kissè fura...
Amùgy kèt hete csinàlom a magam diètàjàval, szedem a bogyòkat ès egy centi se tàvozott 😂 biztos nàlam van a bibi, mert ha mèg a bogyòk nem is segìtenek, a kalòriadeficitnek kellene működnie. Azèrt el vagyok kissè kenődve.
Értem .Én azert kerdezem mert en is szedem de semmi mellékhatása nincsen .Mondjuk nekem ez is gyanus :)
Diétázom tovább:) akiket kérdeztem, más nem érezte ezt...
Nincs baj vele szerintem, mert a hugom szedi, ő ajánlotta, neki használt, de sajnos én pánikbeteg vagyok, és picit megemelte a pulzusomat és megéreztem, és azt mondta a doki, hogy akkor hagyjam...
Sziasztok, egy hete rendeltem egy 60 db-os Lifetilt One kapszulát, de nem tudom szedni sajnos. 3 szem fogyott belőle összesen, áron alul odaadnom valakinek.
Azta !!Nagyon szép eredmény ! Én is csinálom de még nem.vettem rá magam hogy pontosan betartsam a kajákat de abból szemezgetek.Bogyókat szedem de most ha elfogy akkor nem veszek másikat megpróbálom nelküle.
Szia! Köszi a infót.Egyébbként az én csomagomba is ez a 3 fajta kapszula van plusz a fehérje.Csak az a baj hiába hívtam fel az orvot nem szereti az ilyen dolgokat. Annélkül,hogy megnézte volna rendesen "NEMet" mondondot.Gondoltam hátha van más is ilyen problémával és tud hasznos tanácsot adni,mert nagyon szeretnék fogyni.
Nagyon-nagyon ügyi vagy. Én 93,1 kg-ról indultam. Ma 76,4 kg voltam. Még kb 15 kg és rendben leszek :-). Morfondírozok, hogy melyik csomagot rendeljem meg májusban. Most a blogon lévő alapétekezést csinálom, ami a kezdő fenékformálónál van, az 5 napost. Szedem az one-t, a kollagént és a CLA-t. Vacsim mindig lifetiltes fehérje.
Halmozott a problémám. 43 éves vagyok. 15 kg súlyfelesleggel. Narancsbőrös vagyok, Jó segget szeretnék és kockahasat. Barinőm megrendelte a bakkerlefogyok súlyalapú 0-10 kg-os csomagot. Nagyon jó az étrendje. Néztem a cellulitiszes programot, ahol olyan sok csalántea és zöldtea szerepel...Nehéz a döntés.
Hát nálam is nagy a boldogság. LifeT!LT Belefogyok csomaggal már 24 kg nál tartok. Még 3-4 kiló és elértem a célom.
Szia, szerintem is kérdezd meg az orvosadat erről. A belefogyok csomagban semmi olyan táplálékkiegészítő nincsen ami gondot okozhatna de biztos ami biztos. Egyébként CLA, HCA, PYRUVATE ezek a csomag kiegészítői meg fehérje.
Szia. Szerintem a legjobb, ha orvost kèrdeze erről.
Sziatok!Megrendeltem a bronz csomagot, a hétvégen szeretném elkezdeni a programot.Miómáim és cisztám van,és most elbizonytalanodtam,hogy milyen hatással vannak a kapszulák és a protein szedése.Ha ebben tudnátok infót az jó lenne. Köszönöm,előre is a válaszod!
Nekem nagyon bejön. 42 nap alatt -5,2 kg. Most tarok a -15.6 kg-nál. A cm-ek is nagyon mennek lefelé.
Ott van az is az oldalon attól függ hány kiló vagy!Vannak sávok.
Sziasztok!
Rávettem magam, és megrendeltem az első csomagom.
Arról viszont sehol nem találok infót, hogy mit mikor mennyit kellene szedni a bogyókból.
Ez fellelhető valahol?
Köszi előre is!
Üdv:
Petra
Valaki rendelt vega etrendet? El tudna mondani hogy a reggelik édesek e vagy csak sósak? Köszi
További ajánlott fórumok: