LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. Eladtad már a termékeket?
Köszönöm a válaszod.
Üdv H.
Uhh örülök azért, hogy valakit még itt találok :)
Csak egy kérdés lenne: ma jött meg a csomagom,ami egy CLA és egy PYRUVAT ONE tartalmaz. Van valami "használati útmutató" hogy kell szedni, illetve önmagában ez elég ha szedem majd?
Holnap reggel kezdem a szedését.
Mozogni nem tudok, mivel a munkahelyem nem "engedi"
Kérlek segítsetek. Köszönöm. Szép napot kívánok.
Nekem van két doboz Protein porom eladó, bontatlan. Csokis karamel és Vanília ízben. Túl édesek, nem bírom meginni őket. Tudom sokan fogyasztják, én sajnos émelygek tőle. Ha valakit érdekel, írjon rám. :D
köszi
Szia!
Mi lenne az? :)
Most kezdetem. Bizakodó vagyok. 3 hónapja szültem. Már nem szoptatok. Naplót vezetek ahogy tudok írok bele.
Majd jelentkezem haladok.
Sok sikert Mindenkinek!
;)
Sziasztok.
Látom sokan most kezditek a lifetiltet csak egy javaslat hozzá, hogy a belefogyok csomagot csináljátok ha formások szeretnétek fogyás után maradni. Az a legjobb csomag és legolcsóbb is. A többi csak fogyaszt, erre figyeljetek.
Szia!
Régen írtam. Nekem azóta kiderült, hogy pajzsmirigy alulmüködésem van, azért tehettem én bármit, nem indult megn a fogyás.
Sziasztok!
2 hete estem át pajzsmirigy műtéten(jobb lebbeny teljes, bal csak részleges eltávolitás) mellekpajzsmirigyek bent maradtak és egy kicsi a bal lebbenyből!
3 éve küzdötem ezzel az egésszel( hideg göbök voltak benne sajnos)
3 év alatt plusz 60-80kg jött fel rám!
Baba nem jött összesajna ( közös).
Az volna a kérdéssem mit tudtok nekem ajánlani amitől esetleg lefogynék vissza vagy adnék le abból a súlyból??? hasra jött sok kg fel !
Igen. Sajnos nálam is ez van. Nagyon furcsa, diétázom, sportolok, szedem a bogyókat, és meg sem mozdul a mérleg. Csak a súlyomat tartom :(
Nem értem!!!
Sziasztok
Csatlakoznek en is , pont ma kezdtem el a dieta pro ezust csomag laktozmentes etrendet .jo sok kb 20kg ami felesleg van rajtam. JO HOGY RATOK TALALTAM :-)
Újrakezdés indul.
Izgatottság van :)
Szülés után 6 héttel
Szépen elkezdtem szedni az esküvőnk utánról megmaradt ONE-t és CLA-t. Az kitart még a hónapban de már alig várom hogy Augusztusba pakolhassak a szatyorba :) A súlykategóriás - 30kg csomagot veszem meg. Abba az van ami nekem kell sok sok ONE :)
CLA-t vagy HCA-t szeretnék még venni mellé és az alap bakker kérem.
Sziasztok
Hátha valakit érdekel.
Van 2 kg fehérjém amit nem szeretnék felhasználni LIFELTILT
Egyik karamellás másik kókuszos csokoládé. Áron alul megválnék tőle. Bővebben privátban.
160g-os diétát rendeltem, de már megvan az alap :)
Kerestem a neten, de sehol nem bukkant fel. Őrzik mint a himes tojást :)
Amúgy fogytam közel 4 kilót és még 10 nap van vissza!
lifetilt honlapjan a fenekformalo programnak van otthoni edzese, van etrend, es bevasarlo lista
valamint a dpd pro csoportban rogzitett bejegyzesnel marka lista.
igy ingyen egy csomo cucc.
otthoni edzes nagyjabol 10-15percet vasz igenybe heti 4szer
fenekformalo etrendje meg most is fent van, ha kell.
dpd csoportban van bevasarlo lista (marka lista), plusz fenekformalonal meg bevasarlo lista, meg edzes terv is elerheto a honlapon
Ha nincs semmi egeszsegugyi oka akkor kene mar fogyni/kiveve ha epp menstrualni akarsz/
ha nem indul meg, akkor esetleg pajzsmirigyet nezethetsz, mert lehet valami hormonalis oka van.
stilus teren meg azt hiszem van eloiras, hogyan kell sikertortenetet posztolni