LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki kezdi mostanàban a diètàt?
Holnap vàgok bele, ma màr össze is kèszültem.
az én hozzászólásomat is törölték, mert nyári programot kerestem és ezt az üzit kpatam: Szia! A lifetilt anyagokat szerzői jog védi, ezért a hozzászólásod törlésre került. Megértésed köszönjük.
Hoxa
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy ki, és mi a búbánatért törli már a második hozzászólásomat?????????
Várandós csomagot/programot kértem csak, ez tilos vagy miasz...?!
Szia!
Milyen kiszerelésben vannak a termékek?
Csak véletlenül néztem be ide, nem vagyok érintett.
A LifeTilt hogyan tudna a Hoxán törölni bármit is?
Sziasztok.
Nekem lenne néhány eladó Lifetilt termékem ha valakit érdekel. Pyruvate Zhero 200db-os: 18000ft
Cellulit Eper: 14000ft.
Nem hiányzik belőlük semmi.
Ha érdekel kérlek írj a Kristyn17@vipmail.hu
Átvehető Budapesten XV. Kerület.
Szia! Én 43 vagyok, 20 kilót fogytam fél év alatt a bakkerrel.
Maradt egy bontatlan csomagom ha gondolod próbáld ki te is. Ha lelkiismeretesen csinálja valaki tuti a siker.
Ha érdekel küldök after/before képet is. Anyum 72 éves, ízületes, cukros. Nemrég kezdte, de beválni látszik.
Sziasztok! Eladó áron alul 180db bontatlan One+ 52db bontott One. Ajándék 2db bontatlan cellulit krém! Ár: 15.000 postával.
Mail: bibee1985@gmail.com
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Én is úgy gondolom,hogy csodaszer nincs...
Kíváncsian várom az eredményed.
Kitartást,hajrá,sok sikert!😊🍀
Szép napot Mindenkinek!
Mi a véleményetek a bogyókról?
A diéta tartásával bogyó nélkül is megy a fogyás?
Magyarán érdemes vásárolni?
Szia!
Megkèrdezhetem, hogy mi volt a problèma forràsa?
Szia!
Facebookon van a Bakker lefogyok csoport,ha jelentkezel az adminok szívesen segítenek mindenben. :)
rengeteg tapasztalat, motiváló bejgyzés van, érdemes megnézned ;) Először én is csak pár kilótól szabadultam meg, aztán teljesen kétségbeestem...akkor elkezdtem olvasgatni,keresgélni a bejegyzések között és rövid időn belül meg is lett a probléma forrása :)
a csajok rendesek,segítőkészek... csak ajánlani tudom!!!
Sziasztok,
Eladó bontatlan 180+60 Lifetilt Pyruvat One, 100 darab pyruvat Zhero és egy doboz narancs-lime ízű Zhero.
Az egész együtt 40.000 Ft+ postaköltség.
nittakovacs87@gmail.com
Szia
Sok posztban olvastam hogy izületekre is nagyon jó a Collagén.Ajánlom facebookon a Bakker lefogyok csoportot..ott tudsz rendelni is ha bevettek.
Sziasztok!
Miért adjátok el a csomagokat, termékeket?
Sziasztok!
Van egy eladò Hca-m 120 szemes 2 szem hiányzik belőle. Két hete rendeltem.Privátban megbeszélhetjük az árát!