LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,
Már eltelt néhâny nap...
Hogy haladsz?
Szia! Fel tudjuk venni a kapcsolatot esetleg emailben?
gkzsoka@freemail.hu! Nagyon köszönöm, ha írsz!
Szia.
Ne vedd kérlek okoskodásnak, de a 160 grammos diéta sokaknak nem jön be fogyás szempontjából és az 1000 kalória nagyon-nagyon-nagyon kevés!!! 1200 kalória alá semmi szín alatt nem szabad menni huzamosabb ideig! A lifetiltes dietetikussal is tudsz konzultáni, vagy kérj ki egy másodvéleményt.
Laikus vagyok, de évek óta benne vagyok a témában.
A nyàri alap ètrendre gondolsz?
Most azt csinàlom. Egy hèt alatt 2.2 kg ment le. Nagyja vìz, de zsìr is fogyott 😁
Sziasztok!
A Pyruvate ONE termékről van valakinek tapasztalata?
Úgy fél év alatt kb 600db-ot szedtem be :D jelenleg is szedem,nagyon szép feszes tőle a bőröm,3 csàszárom volt és kötényhas plusz csíkok,na a csíkok teljesen elhalvanyultak el sem akartam hinni,a hasam is szépen alakul,de ugye most edzek is szóval az is rásegít.A narancsbőröm is szinte teljesen eltűnt,az arcom is ki van simulva a körmeim nem repedeznek.
Viszont az én tapasztalatom az hogy 2*2 kell szedni minimum a változáshoz mikor 2*1 et szedtem akkor nem volt ilyen látványos.
Szia!Persze,biztos hogy egy megfelelő dieta működhet,szerintem az 1200kcal nagyon kevés,érdemes alap anyagcserét számolni mert az alatt a kalória szükséglet alatt ha eszel csak belassul az anyagcseréd és nem fogsz tudni fogyni.Ez a lifetilt alapja is. Én fogytam már le bigyók nélkül csak kaja és edzés mellett,most nagyon nehezen megy az étkezés betartása én azért aldoztam pénzt ezekre a bogyókra mert talán így könnyebb.Az biztos hogy a bőröm évek óta nem volt ilyen feszes,narancsbőröm teljesen eltűnt és kevésbé vagyok éhes.
Vannak csomagok amikben benne van a feherje és van amiben nincs,én nem szeretem a lifetilt fehérjét (túl edes) ezért mást iszom.
Szívesen segítek még ha van kérdésed.
Kedves Csoport tagok!
Segítsetek kérlek hogy a diéta akkor is beválik ha nem szedek be semmit és nem iszom a fehérjét? 1200 kaloriás diétát néztem ki de nem tudom hogy a kiegészítő nélkül is működik-e. És ha valaki vett már ilyen csomagot akkor elmondaná hogy abba benne volt a fehérje por is vagy csak a diéta? Válaszotok előre is köszönöm :)
Van hogy nekem is csúszik a kaja sajnos. Van egy 2 és egy 3 éves kislányom meg egy 9eves fiam. Nem egyszerű mellettük szóval megértelek.
Nekem még a kávé elhagyása nem sikerült sajnos 🙈
A bogyókat érdemes szedni,nekem pl most ez idő alatt szinte eltűnt a narancsbőröm,bár nem tudom mert lehet már a sokadik doboz kollagén eredménye is de mióta szedem a one-t sokkal sokkal látványosabb.
Ennyitől biztos, hogy be fog indulni! 😁 nagyon ügyes vagy! Mikor fogsz legközelebb mèrlegre àllni?
Nekem -15 kilò a vègcèl, a köztes a -10 kiló 😁
Nyàri ètrendet csinàlom, Pèntek Enikő edzèsterve szerint edzek, ez a hèt az ötödik hetem. Ha nem zabàltam volna, màr lenne làtszata biztos. 172 cm vagyok ès jelenleg 76.3 kg (màsodik piros napon tartok, ilyenkor a 3.-4. napon engedem el a vizet).
Belenèztem Olgi tornàjàba, azèrt kemèny 😁 bogyòim nekem is vannak, kellene szedni, de egyelőre az 3 òrànkènti evèsre is elèg figyelni egy kis 19 hònapos felfedező mellett 😁
Kicsit feszült vagyok mert nem azt ehetem amit szeretnék :D de majd elmúlik pár heten belül.77,8 kg-val kezdtem és 178cm magas vagyok.Az SK -30as csomagot rendeltem meg,8-10 kg -ot akarok fogyni,de a-10kg csomag csak egy hónapra lett volna elegendő meg ez akciós volt éppen :D vettem mellé cla-t,hca-t,zherot és collagent már hónapok óta szedek.Szóval van itt minden.
Most Olgi tornát nyomom a bakkeres csoportban,plusz jó kis RubintReka 😅és kétszer egy heten eljárok jogazni 1,5 órát. Ha ettől sem indul be a fogyásom 1-2 hónap alatt akkor beletörődöm h így kel élnem 😅
Szia :)
Hogy megy? Melyik ètrendet csinàlod? Szeded valamelyik bogyòt? :)
Sziasztok!
Valaki kezdi mostanàban a diètàt?
Holnap vàgok bele, ma màr össze is kèszültem.
az én hozzászólásomat is törölték, mert nyári programot kerestem és ezt az üzit kpatam: Szia! A lifetilt anyagokat szerzői jog védi, ezért a hozzászólásod törlésre került. Megértésed köszönjük.
Hoxa
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy ki, és mi a búbánatért törli már a második hozzászólásomat?????????
Várandós csomagot/programot kértem csak, ez tilos vagy miasz...?!