LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Nem mai hozzászólás, de hátha kapok választ. Napraforgó lecitint hol vehetek folyékony formában (elsőre granulátumot tudtam beszerezni)? Illetve miért fontos, hogy ebben a formában vigyük be a szervezetbe, nem jó esetleg a granulátum vagy kapszulás verzió? Emellett arra is kíváncsi vagyok, van-e valami bevált 'márka', melyik gyártóét érdemes megvenni, ugyanis laikusként nem könnyű választani egyet a sok közül. :D
A króm tabletta ugyan ez, nekem perpill Béres van (egészen konkrétan tegnap óta, szóval még nincs igazán tapasztalatom), 120 mikrogramm/tabi, van valami érv más gyártó/hatóanyag mennyiség mellett (akár anyagi, akár másféle), vagy maradhat ez? :)
[Mellékes infó: nincs túlsúlyom, magasságomhoz mérten ideális a testsúlyom (elvileg), gyakorlatilag a testkép/összetétel az, amin változtatni akarok, mert itt-ott zsíros vagyok, ezt érzem (ruhaméret is ugyan az, csak máshogy áll, mint amikor jobb formában voltam). Szóval nem több 10 kilótól szeretnék megszabadulni (igazából, ha nem a régi súlyomat nyerem vissza, viszont centikben jól mérhető és tükörben számomra látványos lesz a változás, plusz tényleg rendszeressé válik a jól kajálás, akkor elégedett leszek). Na és mindehhez jó mankó lehet számomra a króm + lecitin kombó, úgy látom, vagyis remélem.]
Szia!
Csak akkor rendeld meg , ha úgy érzed ezzel le tudsz fogyni...
Én személy szerint pénzkidobásnak tartom. Nagyon sok mindent kipróbáltam többek között ezt is, ördögnyelv shake stb...amiket az ember a médiában lát.
Próbálkozz teákkal és utánna meglátod. Az első hetekben azért fogynak 3-4kilót, mert a tea kihajtja a vizet. A legelső étrendben, ami a neten is fent volt 2x3 dl csalán teát kellett inni. Én ezt használom , nekem bevált.(ez vízhajtó)
Aztán módosították oolonge teára -na ez a legerősebb zsírégető zöld teával kombinálva. Tehát nem a bogyóktól megy a fogyás...
Napi 20 perc mozgás legalabb kell és szépen megindul az egész folyamat meglátod.
C vitamin , ami még nagyon fontos és a kálcium 500mg naponta(pont ez van a pyruvatban) -olvass utánna ;)
Sok sikert kívánok a fogyáshoz!
Igazad van, elnèztem.
Hàtha valaki tud segìteni.
Örülök, hogy Neked bevált és használ😊
Én csak azt nem értem miért titkos az étrend, mert nem egy nagy szám, ráadásul csak 2étrendje egy ekkora cégnek... Amit nem értek , hogy a bakkerosoknak elő van írva az abonett a dieta prosok szerint egyáltalán nem jó. Azért abban a csoportban egy szakértő állítja össze az étrendet kicsit hihetőbb a dolog, mint egy olyan nő csoportja , aki bár volt elhízva, de a fotóin látszik , hogy a bikinije vonalához oda van retusálva a "nuni-háj"😂.
Igazad van!csodaszer nincs!de segítség van,és mindenki másban találja ezt meg!a mozgás fontos,de csak mozgastol nem fogy az ember,ha már van mit leadni akkor az étrendet is kell változtatni.En is sokmindennel próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel.
Nekem a lifetiltes bogyók (hca,pyruvat,cla)nagy mértékben csökkentettek az etvagyamat,és az édesség utáni sovargasomat,így sokkal könnyebb lett az étrend megváltoztatása is....szoval nekem bejött😊
Jó olvasni,hogy te is megtaláltad azt ami neked jó!😊
Sajnos fotót nem tudok mellékelni, pedig össze szedtem a konyhában mennyi hülyeséget rendeltem, hogy az lesz a tuti fogyásom titka...3ízben ördögnyelv shake, biotech zöld tea kapszula, zsírégető teák, és persze lifetilt fehérje 5ízben, hca, cla, pyruvat és collagen...
Mindezek csak azoknak segítenek és csak addig amíg hiszel benne. Ha nem edzel a fehérjétől hízni fogsz! Az ördögnyelv shaketől úgy éreztem egyfolytában , hogy megfulladok ... a pyruvat-tól begyulladt a gyomrom.
Természetesen nem egyszerre szedtem ezeket a dolgokat! Hanem ahogy meghall az ember egy új "lehetőséget" el kezd benne "hinni", hogy ezzel majd most sikerül.
Én most csak csalán teát iszom naponta 2*3dl , napi 20perc torna , Dr. Kelen krémmel kenem magam és 2hét alatt -4kg. Persze ez még csak víz, de akkor is megindult valami.
A sok csoda diéta után be kell lássuk valahogy minden út "Norbihoz" vezet (nem fogyasztom a termékeit), de igaza van nem a zsírtól hízunk, hanem a sok cukortól. A bogyók pedig elvileg zsírégetők(zsír-megkötők). Mivel az előírt diéták zsírszegények ezért a bogyókat bevenni teljesen felesleges.
Remélem senkit nem bántottam meg az írásommal, ez csak az én véleményem.
Ne költsetek felesleges dolgokra inkább mozogjatok és az árából vegyetek egy szép cipőt :)
Szia. Sajnos èrdemlegesen nem tudok segíteni. De arra nagyon kíváncsi lennèk, hogy tényleg mindenkinek bejön?
Èn is rendeltem, de majd ha nem szoptatok, akkor kezdem el, de szerintem többször nem rendelek, max fehèrjét. Szerintem tabletták nèlkül is meg lehet csinálni bogyók nèlkül, csak talán hosszabb ideig tart.
Ez rajtad áll, hogy beveszes-e. Csqk ez az, higy a negatív post-okat ki sem engedik :/ fura. Tudom, marketing, de azèt ez egy kicsit visszás nekem.
Sziasztok. Tanács kéne, a bakker lefogyok csomaggal kapcsolatban. Sok hozzászólás szól mellette és ellene, ami egy kicsit elbizonytalanított. Az fb oldalra írtam, illetve kérdeztem, kinek mi a véleménye, tapasztalata egy konkrét csomaggal kapcsolatban, de nem tették ki.
Sok diétán vagyok túl, több kevesebb sikerrel. Szülés óta a súlyom nagyon nehezen megy le, pedig annak már több mint 10 éve. Sportoltam, amivel nagy nehezen, kb 6 hónap alatt sikerült 7 kg-tól megszabadulni, centiben is észrevehető volt, de beszereztem egy sérülést, ami kiiktatott több mint egy évre. Na azóta a leadott kilók vissza is jöttek.
A bakker csomagokkal kapcsolatban... mindenki másra esküszik, hiszen nem vagyunk egyformák, de... van olyan csomag vagy bogyó, amire a többség tényleg rábólint?
Nem gondolom úgy, hogy azért mert szedem Én is a bogyókat ostoba lennék.
A lifetilt csoportban is nem egy valaki írja, hogy ha nem tartják 100 %-ig a diétát és a mozgást akkor is fogynak.
Én tavasszal szedtem 1 hónapig a bogyókat és nem tartottam az étrendet csak annyit változtattam, hogy kenyeret csak két naponta ettem. És így is 6 kg fogytam, ami azóta se jött vissza.
Centibe meg nagyon látványos.Arról nem beszélve,hogy pajzsmirigy alúlműkődésem van és sehogy sem sikerült fogynom még akkor sem mikor heti 3x jártam edzeni. És több ismerősöm a bogyókkal fogyott le 10-20 kilókat.
Szóval Én csak ajánlom!
Sziasztok!
November 14.-én kezdtem a lifetilt programot, ami a bogyókból és étkezésből áll. Tornázni még nem volt időm vagy energiám. A mai napig 10,2 kg ment le és 41 cm. Pajzsmirigy alulműködésem van, amire gyógyszert szedek és csatlakozott hozzá a cukor, ami ősszel derült ki. 2 éve próbál fogyasztani orvos és dietetikus semmi sikerrel. Tavasszal csak a bogyókat kipróbáltam /ONE, CLA/ diéta nélkül és fogytam 4-5 kg-ot 3 hét alatt. Jelenleg két hónap türelmi időt kaptam az orvostól, ami január 8-án jár le, hogy beinduljon a fogyás és a cukrom helyre álljon, különben korházba kell mennem plusz gyógyszert, kell szednem. Nem olcsó, de nekem megéri, ha az egészségemről van szó. Férjem, aki látja és érzi a változást támogat mindenbe. Collagent is el kezdtem szedni és már érezni a változást. Nadrág az 5 és fél hét alatt 4 méretett csökkent. Az IR diétát csinálom, amivel 19-20-kor van az utolsó evésem, ami kenyér mégis fogyok.