LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Lifetilt fehérje csomag egyben eladó, 7 db., 250 g. Kiwi, ananász, eper, csoki- narancs, pina colada és 2x őszibarack. 18.000Ft.
Sajnos én nem bírtam inni.
Ja basszus elolvastam a nevedet ősszekevertelel valakivel.De ettől függetlenül gratulálok!!
Melyik programmal?
Nem is írtál !!
Gratulálok!!!
Nagyon ügyes vagy!
Beetetes, hogy vegyel minel tobb termeket. A kovetkezo termekeim vannak
Drive: szar ize van szerintem, de 2 dobozzal is van, alig birtam lenyelni, ittam sokaig, semmi javulas. Nem ajanlom, penzkidobas volt!!!! Ki fogom dobni.
Pyruvat: ezzel kezdtem, en hulye szinten 2 doboz... NULLA hatas, ellenben szinten kernem vissza a penzem!!!
Rizsfeherje: ihatatlan volt, mintha meszet huztam volna fel vizzel. Soha tobbet!
Menjetek el egy dietetikushoz ennyi penzert inkabb. Az egy eletre szolo etrenddel lat el, te dontod el, hogy felhagysz-e vele. A tapkiegeszitok 80 szazaleka hatastalan, az alanyok erosen dietaznak mellette, plusz mozognak is. Vannak olyan szerek, amik a zsirt nem engedik rendesen felszivodni, ettol pedig a bevitt vitaminoktol bucsut is lehet venni.
Penzzel probalnak ilyen igen otromba csoportokban lehuzni, csak vasaroljal, a fonok meg kiposztolja majd, h milyen luxuskocsit vett epp a sok kis kovetoibol, mint valami feljebbvalosag. Bar ujrakezdhetnem, egy fillert se adnek nekik!
Sziasztok!
Engem is villámétrendes tapasztalatok érdekelnének. 🙂 Esetleg azt nem tudja valaki, hogy meddig lesz elérhető? Szeretném megrendelni, de ez a hónap nagyon nem oké anyagilag, még a szeptember is necces, viszont mindenképp szeretném. 😔 Korábban már rendeltem Tiltes csomagot, azokkal nagyon elégedett voltam, viszont jól jönne egy ilyen extra turbó események előttre, úgyhogy nagyon várom a tapasztalataitokat.
Szeretnèk rendelni, ès ha ùgy van, akkor ùj diètàt kèrni mellè.
Most nagyon gyengusz vagyok. Na majd màtól csinàlom, szedem a bogyòkat is (eddig nem szedtem), aztàn meglàtom.
Mert decemberben 3 hèt alatt 4 kilòt fogytam. Tartòs lett volna, ha nem tèrek vissza a regi ètkezèsemhez.
Kiszàmoltad az alap anyagcserèred, hogy hàny kcal-ra van szüksèged?
Ha sokàig nem mozdul, akkor èrdemes megnèzetned a pajzsmirigyedet meg mèg valamit. Egyszer Tomi leìrta, de mèg règen. Vagy beszèlj az adminokkal.
Nekem pm alulműködèsem van, de a gyògyszer karban tartja.
Szerintem szeptember környékén tuti újítanak valamit.
Nem jött be a nyári étrend? Én pont előtte rendeltem,nem láttam h milyen.Kicsit így is csalódott vagyok mert nem igazán kezd meg mozdulni a súlyom 🤷♀️1-2kg de inkább 1.. pedig tartom a diétát ,edzek,szedem a bogyókat ..
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikortòl lesz az őszi ètrend?