Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
találtam varrógépet !!! 9 ezer...4 éves gép....és még postázzák is...annyira örülök...
tök ari anyukám van...képes azt mondani hogy nem tűr halasztást a gatya felhajtás csak azért hogy segítsen...
pedig épp csak megemlítettem neki hogy bedöglött végleg az enyém...
Szerintem nincs az a körmönfont boszorkány, akin ne fogna ki 6 gyerek. Főleg, ha választhatja azt is, hogy nem foglalkozik velük.
Gyanúm az, hogy inkább arra fog hajlani (miután kiélte a kicsinyes bosszantási vágyát Füge felé), hogy elérje azt, hogy az apju minél többet foglalkozzon vele és kevesebbet legyenek együtt a gyerekekkel. Ez csak fokozódni fog akkor, ha neki is lesz egy sajátja (ha erre van esély).
Azért én még mindig őket féltem, mert a hp megbosszulja magát...
Szerintem (de látom, erre önmagától nem képes rájönni) ha egyszerűen hagyná, hogy együtt legyenek apjukkal, nem az lenne a legjobb megoldás? Bár ha bevetik magukat a gyerekek, lehet, hogy feladja egy idő után...
most mond meg...nekik drukkolok, közben meg azt kell szajkózni, hogy ilyet nem szabad, és udvariasan kell viselkedni vele...
irtó nehéz...
te kispályás vagy hozzájuk képest...
az ő ötleteik...
- erőspaprikával bedörzsölni a wc papírt
- összetörni ami összetörhető
- fürdőben átöntözgetni az üvegeket tartalmát
- ruhákat a szekrényben bebüdösíteni ( ne kérdezd hogy hogyan nekem se mondják meg)
- ha valahová mennek akkor erősen lejárató viselkedést produkálni...
- és éhesnek lenni..persze egyesével mindég megvárva amíg elpakol
- ezek után akár szomjasak is lehetnek
- éjjel pisilni senki se megy egyedül..ki kell kísérni
:))))))))))))
Hashajtó a teába?
terveznek a fiaim , hogy ott aztán porcelán nem marad, de haja se a csajnak....konkrétan le akarják nyírni éjjel...
de ismerem a férjem és tudom hogy félnek tőle a gyerekek
Húúú hát nem lennék a helyében. Vagyis a helyében inkább lelépnék azalatt, hogy jön ki? Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy pl ott vannak a gyerekek, vádlón néznek rá, ő meg sütivel kínálja őket??? Szerintem nincs módja, hogy megbocsássanak neki soha az életben, én a helyében elsomfordálnék ezek elől a tekintetek elől, és hagynám, hogy legalább az apjukkal legyenek.
Joguk van azokra a pillanatokra kettesben (vagyis 7-esben) de nélküle
Atya gatya:DDDDD
Én amit lehet, kézzel szoktam, már kértem én is egy gépet, de kikötöttem, hogy mielőtt tényleg megveszi valaki, várják meg, hogy bebizonyítom, hogy megérdemlem:PPPP
Érted, saját magam ellen hajtom a véleményüket...
De ahogy elnézem az árakat...
5 ezerből vehetsz neki egy szép varrókészletet manapság:)))))
:))))
nekem anyu adott egy 5 ezrest, hogy szerezzek varrógépet, mert a régi meghalt...és neki meg nincsenek a gatyái felhajtva :)))
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...