Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
-hallo..
- laci vagyok ismerkednék...
elmélyített hangon...-oké laci, jobbos vagy balos?
a lányom még mindég röhög....
esküszöm, hogy a munkát keresek rovatban van a hirdetésem..
miért jelenti ez azt a pasiknak, hogy dugni akarok és főleg miért pont velük?
ahh...100-ból 120 dugni akar :(
a leverem a férjedet pasinak elmentettem a számát...jól jöhet még :)
:DDDD
Ne keseregj, végülis a "leveri a férjedet"-pacák még rendes is volt:)
Valami majdcsak bejön jó ötlet volt a hirdetés, ha 50 hívásból 48 dugni akar, azért még lehet, hogy 2 komoly munkát ajánl...lehet, hogy pont neked valót
na ez jópofa....pasi...jogi leveleket kellene gépelni...kérdezem tőle milyen jogi leveleket?
( kilóg a kapanyél a szájából)...azt mondja mindenféle jogi leveleket....mondom neki ( akkor már röhögve) ok. jogegyetemen tanulok, beszélgessünk, mégis milyen jogi leveleket...a válasz: izééé...őőőőő....és csend a vonal végén...
valamit én csinálok rosszul?
egyetlen munkát se kínáltak...
de lehetnék masszőr, barátnő, élettárs...ha elég csinos vagyok és kölcsönös a szimpátia akkor ház-ve-ze-tő-nő!!!!! ottlakással...
na megint hív...ugyanaz...ha kell leveri a férjem, de találkozzak vele...
normális?????
nem hiszem el....
feladtam egy álláshirdetést...4 órás, vagy kötetlen mukaidejű állást keresek..
a 100. szexuális célú hívást kapom...pedig direkt írtam, hogy kíméljenek...
az mondja az egyik faszi....attól még ismerkedhetünk...mondom neki hogy kizárt dolog, én csak munkát keresek...van férjem, van 6 gyerekem hagyjon engem békén...
visszahív!!! 2 perc múlva , hogy diszkréten is lehet...
Tészta:)
Személy szerint 4 emberre négyszer főzök, mert a tészta igen kész van 10 perc alatt, de csak frissen főttet esznek, melegíteni tilos, szóval gyerekeknek 7-kor, apucinak meg 8-kor újból vizet melegítés és tészta.
A vasalást úgy értettem, hogy a legtöbben, ha alsógatya vagy zokni nincs kivasalva, nem veszi fel, és tele vannak minden alá horgolt alátétekkel, minden port fog, mosni, vasalni. Igen, a mosodát én is igénybe veszem öltönyökre, nem mosható dolgokra, de mondjuk egy héten elmegy 7 ing, negyedóra ingenként, mert utána összehajtogatni, hogy sorban legyenek a fiókban (szín szerint, világoskék és fehér, szigorúan hosszúujjú, mert a rövidujjú kommunistás és "parasztos" nekik) plusz ágyneműk vasalása, 4-en vagyunk és a többi dolog, hetente 5-6 órát vasalok durván. Az ismerőseim is.
Igen a hétvége étteremé, de az enyém hét közben is szeret jókat enni, nem mindennap tészta, hanem egybensült, halak stb.
Ja, az olasz főtt kaja alapvetően tészta, ami 10 perc alatt megfő, amíg a víz felforr, addig elkészül hozzá a szósz is. Ennél komplikáltabbat csak hétvégén állnak neki csinálni, de inkább étterembe mennek.
Nem tudom, hogy a nagy részük használ-e szárítót, mert két év alatt nyilván nem ismertem meg a nagy részüket, de vasalni nem vasalnak nálunk többet, viszont a mosodákat jobban használják, mint mi.
amindenit....
én csak a magyar nagycsaládos valót tudom...nincs az a háztartásban töltött óraszám, ami elég lenne....
Nem biztos, mert a 4 feleséges dolog is törvény náluk, mármint,hogy szabad, mégis én még sosem láttam senkit 4 feleséggel, de egy ismerősöm kozmetikus, olyan helyen, ahol arabok nyaralnak, és azt mondja, hogy ő sem látott ilyesmit.
Nem hiszem, hogy csak azért mert a törvény valamit megenged, akkor többen fognak vele élni, úgy értem van szeretet is a világon, és nem tudhatjuk, hogy egy házon belül férj-feleség lehet, hogy nem is tartják be a burkás dolgokat meg minden, csak nyilvánosan nem mutatják ki, mert félnek a rendőrségtől. A nyomor, a diktatúra sokkal jobban összekovácsolja az embereket mint gondolnánk...
Nekem egyébként túl szép a heti 4 óra. Mert ez azt jelentené, hogy optimális esetben 8 órát fordít egy átlag amerikai házaspár a háztartásra, vagyi napi 1 órát, ami még gépesített háztartásban is képtelenség, hacsak nem fogadjuk el azt, hogy mindegyiknek bejárónője és/vagy kertésze van, ami nem igaz még ott sem. Van még egy lehetőség, hogy nem ugyanazt értjük rend és tisztaság alatt.
Persze, sokat javít a helyzetükön az is, hogy sokkal fogyasztóbb és szerviz centrikusabb beállítottságú a gazdaságuk. Ezzel együt nekem mégis statisztiakilag kisarkítottnak tűnik...
Tényleg kivételekkel nem megyünk messzire, mert ha azt nézzük akadnak arab nők akiket a férjük hercegnőként kezel, és akadnak magyar (vagy más) nemzetiségű nők, akiknek tilos kimozdulni otthonról és a férjük néha el-elgyepálja őket.
Ez a szomorú, hogy tényleg Eu és Usa olyan modernnek hiszik magukat és mégsem egészen így van
Egy átlagos olasz háziasszony hetente átlag 21 órát tölt házimunkákkal
Egy átlagos amerikai nő 4!!! órát
A magyarok nem tudom, hova tartoznak:o
Na, neee! Az olajért van az egész?! :DDD
Egy-egy esetet kár kiragadni. Vannak bizonyos területek, ahol tényleg probléma a nemek közötti diszkrimináció, de főleg a mi nézőpontunkból nézve. Az övéké megint más.
Nekem az a véleményem, hogy mindenkinek otthon kellene a rendrakással foglalkoznia, mert a nemek közötti diszkrimináció messze nem megoldott kérdés sem az EU-ban, sem az USA-ban.
Erre ne térjünk ki, nem felszabadítani mennek az amcsik, hanem a környező olajért, de szépen hangzik, hogy mindenkit etetnek a "világbékét akarunk" szöveggel.
Másrészt nem lennék mondjuk feleség Jordániában...A gyakorlatban a líbiai barátnőmnek hamarabb volt jogsija és kocsija mint nekem (annak ellenére, hogy állítólag az arab világban nem engedik a nőket vezetni) és egyetemre járt (annak ellenére, hogy állítólag tanulni sem hagyják őket) és anyukája aki olasz, elvált, de ragaszkodik hozzá, hogy ottmaradjon, nem akar visszaköltözni, pedig a gyerekek is elköltöztek, szóval olyan rossz nem lehet neki, de Líbia tudom, a normálisabb, nem szélsőséges arab országok közé tartozik
Mert, nem tudnának elköltözni, ha éppen úgy adódna? Ha viszonylag sok pénzről és kényelemről van szó, az emberek meredek dolgokra képesek.
Aztán, hogy ott vannak a gyerekei? Ez miben gátolja meg? Semmiben (szerintem), mert ha tényleg érdekelné ez, akkor nem így viselkedett volna, mint eddig.
Szóval szerintem alapból érdemes úgy berendezkedned, mintha nem is létezne... :(
ha megpróbálja kijátszani, nagyon rosszul jár...
kénytelen leszek fő-másod esetleg harmadállást is vállalni, akkor pedig bébicsőszök lesznek...ugrik a magánélet
Persze, nem szentek. Csak ahogy mondod, valahogy mégis mindig a nőket találják meg...
Ezzel együtt sokszor érthetetlen egy kívülálló számára, hogy miért ragaszkodnak annyira a bevett szokásaikhoz. Ugye tipikus példa, amikor az amcsik mennek és megmondják a frankót, hogy minek hogyan kellene működnie, aztán ott állnak bután, hogy miért esnek nekik pont azok, akiket ők éppen fel akarnak szabítani :D
Nem, nem erre gondoltam, de minden szokásból ki lehetne venni a jó oldalát, így születnek a jó törvények, nem úgy, hogy cakkundpakk átveszünk egy szokást. Meg kell reformálni:DDD
Egy líbiai barátnőm mondta, hogy nem szentek az ottani nők sem, lehet, hogy többet vannak büntetve, de aki meg akarja csalni a férjét, vagy elvenni a másikét, megteszi...és a törvény a férfit is bünteti, csak valahogy úgy csűrik-csavarják hogy a végén mindig a nőket vonják felelősségre
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...