Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Hívd fel az osztályvezetőt, különben nagyon el fog húzódni.
Baromira szar a helyzet, mert elvileg ezt is vissza kelle fizetned, ráadásul, ha nem sulira használod, az lehet ,hogy szerződés szegés. Nem is értem, hogy miért nem a sulinak utalják és a különbözetet (ha van), kellene nektek utalni. Bár valószínűleg azért, mert veled állnak szerződésben és nem a sulival.
Azt nem értem, hogy amikor minden szarra ki tud terjedni a szabályzatuk a bankoknak és mindenfélét előírnak, akkor hogyan lehet az, hogy nem a szerződésben álló fél számlaszámára utalnak. Hogyan engedhetik meg, hogy pityipalkó számlaszámát adják meg? Egyszerűen kötelezniük kellett volna téget (a saját érdekedben), hogy saját számlát nyiss, akárhol, de sajátot és csak arra folyósítanának.
Mondjuk utólag könnyű okosnak lenni, de mennyi ilyen és ennél rosszabb esetet lehetne elkerülni, egyszerűen azzal, hogy nem közösködnek az emberek, akkor amikor erre semmi szükség.
tudom igazolni, hogy lejelentettem...írtam is nekik, de még nem jött válasz..
70 ezer hiányzik belőle :(
Akkor ez nem a te hibád! Meg van írásban, hogy lejelentetted? Mikor jelentetted le?
Az a baj, hogy ti még mindig egy háztartásnak vagytok véve. Még a rendőrségen se tudod feljelenteni. Azért kérdezd meg az ügyvéded?
Mennyi zsét tud adni és mennyi hiányzik?
Az osztályvezetővel kellene beszélned, hátha tud valamit csinálni (mármint a bankban).
Nem értem, hogy miért volt a férjed számlaszáma megadva az első helyen.
Sajnos nem te vagy az egyetlen, aki meggondolatlanul teljesen feladja a saját életét, csak azért, mert férjhez megy. Nem tudom, miért van ez. Valami otthonról hozott dolog lehet...
A lányodnak remélem már van önálló számlája és legyen is neki mindig!
Sajnálom :(...Nem lehet valahogy visszavenni a tartozásokat? Úgy értem nem lehetnek ilyen gyorsak, hogy most ért oda, és már le is vették:o
Amikor meg kell valami akkor a végtelenségig tudják húzni...
Azért a vizsgára elmész, ugye?
ez a nap is jól indul...
nincs már sulim...nem is lesz...
a tandíjamat diákhitelből tudtam fedezni , eddig...ma küldték a dh-t , a férjem számlájára...felhívtam, azt mondja visszaadja...már ami maradt belőle, mert levonták a tartozásait...annyim se maradt, hogy a tandíj be legyen fizetve...
és mielőtt kérdeznétek...lejelentettem az új számlaszámomat...írtam is most nekik, nem tudom mit tudnak majd csinálni...
lehet..
most mennem kell...bepakolom az iskolatáskákat
jó éjt mindenkinek
ok,
jó étvágyat és jó éjt
köszönöm az ötleteket
nem, a chlamidiát hagy el, mert ezek után csak magadra terelnéd a figyelmet, és rosszindulatú pletyka is lehet belőle. A nyakék stimm. A szenvedélyes éjszaka is. Marci-t úgy ráakasztottam nicknévként:)
Megyek vacsi, jó éjt mindenkinek:)
máris????
na fene...nem is tudtam...
jól van na..ma meg vagyok kicsit veszve...csak viccelek és értelek titeket...
amúgy a férjem meg e.....nagy e...csak az nekem nincs :)))
na jó de ki az a marci????
ebből tényleg ribillió lenne...
:)))))
összegezzük...
együtt töltöttem a férjemmel egy szenvedélyes éjszakát, ahol kaptam tőle egy nyakéket és némi chlamydiát?
De ha előszedne valami régi ajándék ékszert amire talán anyós nem emlékszik, akkor ki sem derül a turpisság. Mittudomén felrakja. Ezután libeg-lebeg: mittudomén marcitól kaptam. De ne mondd ám el senkinek:))))
Anyós: Hogyne, tomba leszek, nyugi.
Másnap ribillió:DDDDD És még azt is elmondhatja Füge, ha felelősségre lenne vonva, hogy hát tényleg a "marci"tól kapta, csak pár évvel ezelőtt, ha meg anyósnak agyérelmeszesedése van az nem az ő hibája
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...