Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
szerinte...
ledolgozta a 8 óráját, aztán hazajött, mosott, vasalt , takarított, gyerekeket nevelte...én meg csak heverésztem...
a gyerekek kézzel-lábbal szavakkal tiltakoztak ez ellen a kijelentés ellen, ezért aztán leordította őket és elzavarta tanulni...
ügyvédem tanúnak idézte az egyik legjobb barátját, aki ki is pakolt rendesen...10 évig bejárt hozzánk napi szinten...azóta meg akarja verni :(
Nagyon csábító! Szokott olyan érzésem lenni, hogy valamelyikőtöket meglátom a járdán...(Folyóka utca, János vitéz és társai...)
17.22-es vonattal járok haza.
senki sem tart vissza...van itt egy jó kávézó...összefuthatnánk, úgyis erre szoktál buszozni :) , meghívlak egy kávéra meg egy jó sütire...elég csábító???
hakedve van jönni még valakinek , az jelentkezzen nyugodtan :)
fordítva, kedves zsóka!...az még csak-csak hogy a másikat asszonynak cimkézi, na de hogy engem is...
anyósomnál lakik, max. oda küldhetek bármit is...de őszintén nem áll szándékomban...szedje össze a saját cuccait elég nagy fiú már...
:DDD
Van humorérzéke mégis?
Hogy az egyik asszony, az stimmel, de hogy a másikat is annak cimkézi...
Füge! A maradék holmiját még el kellene küldeni a libához.
Aki így beszél a gyermekei anyjával... azzal már szóba se kell állni.
És akkor ő micsoda? "hlyfszkalap?"
ki van pakolva...ma amikor elrohant egyből hívta az egyik barátunkat, panaszkodni akart...csak épp az ő barátja azóta az én barátom...10 percen belül nálam volt a srác a barátnőjével együtt, hogy tudnak-e valamiben segíteni...
nem tudom hová rohant tovább vigaszért, de szerintem egy darabig most nem látjuk, mert szembe mertem vele szállni
Figyi, ha van rá mód, hogy kitedd onnan, akkor pakolj össze neki!
A gyerekeket nyilván látogathatja, meg lehetnek közös programok, de semmi szükség, hogy ott rontsa a levegőt, amikor csak úgy kényelmes neki!
új oldalaim:
ma mondta a férjem hp vagyok....gondoltam is Hewlett-Packard ...hmmm nem is rossz márka...aztán kiderült, hogy csak h.lye p.csa
a szerető az csak szerető...nem különössebben számít...
hibáztatva érzed?
igen hibáztatom, nem azért mert a férjem szeretője, hanem azért, mert önként és dalolva felvállalta a szerető szerepét, ennek ellenére zaklatni mer.
minden szeretőnek tudomásul kell vennie, ha felvállalta,hát viselje a titkos szerető helyzetét, felvállalta azt is hogy én és a gyerekek létezünk és felvállalta azt is , hogy ő jelen esetben csak a 8. a sorban....
Nem védeni akarom Fügét, de a szerető nem szép, nem szexi! (Tőle még a Pa-Dö-Dö lányok is különbek, mert azok legalább egyéniségek, van stílusuk és egyéniségek).
Még nappal sem szeretnék találkozni azzal a XXXX-s bugyival az utcán, nemhogy alkonyatban. Bár minden macska a sötétben fekete - állítólag.
Férj-feleség-szerető
Nem értem miért a szeretőt kell hibáztatni?
Egy harmadik csak akkor jöhet,ha valami zűr van a házasságban.
Az viszont,hogy a férj "beszari"és inkább kettős életet élt,mert neki így kielégítő volt,szintén nem a szerető hibája.
A feleség főz,mos,takarít,neveli a gyerekeket-persze,hogy kényelmes a férjnek.
A szerető szép,szexi,kielégíti a férfi szexuális igényeit-miért mondana le róla.
Én csak a férfit tudom hibáztatni aki egy önző bunkó.
Nem tiszteli azt a nőt,akit annak idején a társának választott isten színe előtt.
Hitegeti a szeretőt,hogy mennyire szereti,és vele jobb mint az asszonnyal.
Ilyen esetben a két nőnek kéne okosnak lennie,és páros lábbal kirúgni mindkettőjüknek ezt a pasit.
E helyett egymást szapulják,miközben a férfi már egy új nőcivel múlatja az idejét.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...