Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
szia zsóka!
bocsi hogy csak most reagálok, de tegnap itt volt a férjem...
:DDDDDDDDDDD
Lehet, hogy a vízben is jobban siklik majd! :DDD Egyelőre kicsit le van maradva a többiektől, mert pótolnia kell, meg rendesen megtanulni a stílusokat
Dermatitiszes és azt ajánlották, hogy csak olyan usziba vigyem, ahol nem tesznek klórt a vízbe, de kevesen is járnak, mert ugye klór nélkül tisztán tartani egy uszoda vizét elég nehéz. A legközelebbi klórmentes, de tiszta uszoda az 1 óra kocsival, ezt nem tudom kivitelezni heti 2x.
A védőkrém elvileg bevonná a bőrt, hogy ne érje annyira a víz és utána tusolóval le kell mosni, de nekem olyan macerásnak tűnik. Aztán, ha más nem lesz, kipróbálom, elsőnek azért nyomulok az olajakkal
nem írtam-írhattam kence nevet, mert azt bőrgyógyász kevertette...
de nekünk elég régóta nincs vele bajunk-remélem végleg elmúlt...
szóval 2 éve nyomát se látjuk...akkor vettem az első üveg fürdőolajat...használtuk 3 hónapig és azóta nyoma sincs privátba küldöm a nevét, nehogy reklám legyen :)))))
Csak mostanában belemélyedtem ebbe az iszapos témába olvasgatok összevissza, és megkezdte az úszást a gyerek, 4 leckét be kell pótolnia, ezért heti 2x lesz de legalább bevették a haladó csoportba:)
Mi is volt a kence neve amit mondtál egyszer, nem egy olyan amit úszás előtt kell feltenni?
Varrógép már megérkezett? Milyen?
sziasztok..
látom mindenki elfoglalt..
Nekem a kocsiban van fél kempint bekészítve, mintha életszerű lenne, hogy bárhol éjszaka bedöglik alattam a kocsi.
Mi már ugrottunk ki hajnali 3 körül az ágyból, mert mozgott alattunk minden. Pontosítok, mindenki kirohant, majd apukám vissza értem, mert a csecsemő öcsémet vitték, én meg aludtam és kint vették észre, hogy nem vagyok velük. Az megmaradt, hogy az egész utca kint volt pizsiben és néztük, ahogy hajlik az üveg az ablakbn. Fura volt.
Én azóta mindig papucsot, plédet ágy mellé készítve megyek aludni... Bár a miénk nem földrengésveszélyes terület, csak pár évvel ezelőtt volt egy kisebb, de ki tudja...
A legrosszabb, hogy náluk éjszaka volt, alvásból így felébredni, azt sem tudod fiú vagy-e vagy lány.
De ez a lúgos dolog tényleg mindent de mindent felülmúlt:o Csak néztem...
Most nem kárörvendésből, de annak idején mikor a szlovákok gátat építettek a Dunán, és a magyaroknak jutott a kárból, most jogos, hogy mind a szlovákok, mint az osztrákok kicsit carjanak be ők is a félsztől, legalább tesznek valamit...
És még egyszer, sztem, ha kérnének segítséget a magyarok, megkapnák, félre kell most tenni a büszkeséget, a kisember örülne neki biztos
Nem, nem hiszem. Inkább arra gondolok, hogy eltűntek, lehet, hogy az udvaron voltak, nem volt idejük beszaladni, mert elvitte őket az iszap, valami ilyesmi... Szerintem ők is meghaltak
Tavaly, mikor Aquilán volt az a nagy földrengés éjszaka, akkor sok anyuka takaróba burkolta a gyerekét és úgy "dobálták" ki őket az ablakon, nehogy a rájuk omló ház megölje őket. Utána meg ők is ugrottak. Most úgy képzeld el, hogy egy ilyen katasztrófa alatt másodpercek alatt döntesz, ösztönösen az utódot mented először.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...