Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
?
Nem értem. Mármint Füge?
Elejted az anyósnak, hogy a férjed egy szép nyakéket ajándékozott, de ne mondja el senkinek:DDDDD
Mondjuk egy idő után kiderül ez is, de olyan jó lenne ha legalább rövid ideig marná az irígység
nekem ez az egy ötletem támadt, mert ennek a kivizsgálása kellemetlen + bárhová is megy el kell mondania , hogy azért tart a fertőzéstől, mert a pasijának a neje beteg... :)))
elég gonosz???
sziasztok. :))))
látom sziporkáztok
Ez megint csak a mondva csinálás esete, Füge nem akarná oda adni egy pszichopatának a gyerekeit még megvezetésből se:).
Ami nem olyan veszélyes, esetleg valami nemi betegséget be kéne hazudni, amit megkaphatott a kiscsaj a fickótól. :)
Inkább azon agyaljunk, hogy milyen hülyeséget lehet elhinteni anyósnál, a csajszi megvezetésére.
Szerintetek 6 gyerek "megöröklése" elég ijesztő lenne?
:))))))))))
És ha ez a csajszinak is eszébe jutna? Hogy azt mondja, hogy terhes?
Azon csodálkozom, hogy eddig nem tette...
Tanulás hogy áll?
Hát erről lenne mit mesélnem (szavakkal teremtés),de inkább nem teszem...
Mindenesetre itt szerintem semmilyen taktika nem segít.
már kezdtelek hiányolni a napokban...de aztán beugrott, hogy most érkezik a fiad....gondoltam sütsz-főzöl egész nap...
azért néha nézz erre ...
jajj utólag is szia...
jól vagy? nagyon el voltál tűnve...
megérkezett a kisfiad?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...