Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Ne is mondd, kinéztem a burdából egy blúzt a picúromnak tavaly, kiszabtam, elkezdtem fércelni, aztán nyárnak vége lett telt múlt az idő, közben elfelejtettem, mostanában találtam meg, véletlenül, és pont kinőtte:o
Így jár akinek nincs varrógépe (vagy feledékeny, mert ezt kézzel is meg tudtam volna). Sebaj, majd befejezem, és odaadom valakinek akire épp jó lesz, ha anyuka hajlandó ráadni mert nem vagyok egy varrózseni, de olyan cuki picikockás (lesz amikor kész lesz):DDDD
leragadnak a szemeim...
holnap jövök..
jóéjt nektek
és ha tudtok olcsón eladó varrógépet szóljatok!
:))))), ez igen !
remélem egyszer én is találok vasalnivalót...
megnéztük :) a kislányom ( a 3 éves) felpattant az ölembe és végig dudolta.... elvarázsolták :))))
ha meglesz a pontos idő el ne felejts szólni!!!
remélem nektek összejön ...
A fertőtlenítés abban az esetben igaz, ha megfelelő hőfokon és ideig gyilkolod. Csak arra gondolok, hogy vízben forralva minimum 5 perc, akkor nem vagyok benne biztos, hogy egy laza áttolás mindent elpusztít. De a semminél tényleg több. Esztétikai szempontból mindenképpen jobb. Ha nagyon ráérek és éppen nem netezek, akkor van rá példa, hogy vasalok mindent. Alapban inkább keresek magamnak valami más szórakozást.
Egyébként nekem csak az utóbbi időben jut a vasalnivalóból, mert amíg irodában dolgoztam, addig mindenki a sajátját vasalta nálunk.
:DDDDDDDDDDDDDD
Közben a 7 órási turnus megvacsizott, esküszöm, mint a menzán...
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...