Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
ha legközelebb kerülget a szerelem..megnézem az anyját, meg azt hogy a kapcsolatuk milyen :(((((
most meg késő bánat..
mázlista vagy , hogy anyósod pozitív irányba fejlődött...
nálunk 13 év alatt annyit sikerült elérni, hogy már nem szemtől-szembe szid, hanem a hátam mögött, persze visszahallom...az első 2 évben képes volt naponta többször felhívni, hogy mennyire gyűlöl mert elvettem a fiacskáját...
Ja, ezt nem tudtam, nekem elég viharos volt a viszony az elején anyóssal, de mostanra már sokat javult, ha ilyesmi történne, már a becsület miatt is inkább fizetne a fiacskája helyett. Mondjuk nem voltam még ilyen helyzetben, mert eleve nem kaptam még semmilyen támogatást semmire, plusz, az uram adósságaiért nem felelek (ha van neki), mert amióta összeházasodtunk, szétválasztottuk az anyagiakat a munkával és otthonnal kapcsolatban
Akkor marad a B-terv, hogy halasztasz, és addig is remélem, hogy legalább a kutyás valamennyire összejön, esetleg privátban, otthon csinálhatnád, támogatás nélkül is, mint szabadúszó
a dh-hoz semmi köze a sulinak...nekik mindegy miből fizetem ki csak ki legyen fizetve...
lehet hogy egy évhalasztást sikerül kicsikarni...de ez az évem akkor is elúszott :(
Velo sok sikert a lombikprogramhoz, és vigyázz magadra:))))
Füge, sajnálom a kutyakozmetikát, de egyelőre ne add fel, hátha összejön, a tanfolyamot csinálod?
A sulival tényleg nem lehetne beszélni, hogy a vizsgadíj miatt legyenek egy kicsit türelemmel? Úgy értem, ha rossz számlára utalták át, az az ő hibájuk is, nem? :(
neketek elég sok babócátok van...bírja még a szervezeted?
vigyázz magadra, nehogy baj legyen...
lombikprogramban veszek részt
huhh nagy vállalkozás, de remélem sikerül...drukkolunk neked :))))) kíváncsi leszek hányas ikrek lesznek, mert az gyakori :)
suli : diákhitelből fedeztem a tandíjat, lejelentettem az új számlaszámom, de hiába...a régire, a férjemmel közösre utaltak...azon meg volt neki egy csomó tartozás és a bank egyszerűen levonta a tartozásait a dh-ból, nem maradt tandíjra valóm :(
férjem a régi...ingadozik...tegnap volt itt, jönne vissza... talán nem is veszi észre lelkileg mennyire kiborít
közben itt a nyakunkon a következő tárgyalás, amiért pl. a múlt héten annyira meg volt haragudva, hogy a gyerekeket se látogatta meg....egyszer ilyen-egyszer olyan... én meg nem értem mi a fenét akar
Szia! Én? Dugig melóval, iskolai és különórás ügyekkel, Édesanyámnak balesete volt, oda segíteni, + lombikprogramban veszek részt, mert 4 éve nem jön össze az új bébi. Talán írtam is az elején, hogy ez a tervem.
Hogy buktad el a sulit? És min kínlódsz a Férjecskéddel?
Az 5. karácsony lesz nélküle :(
De az a fontos, hogy ő van jó helyen...
Akkor 5-én nem mégy vizsgázni?? :((
nem tudlak mivel vigasztalni...átérzem a helyzeted
én június óta nem láttam a keresztfiam, nem is tudom mikor fogom legközelebb látni :(
Szervusz Füge! Sajnálom a veled történteket...
Mi már összecsomagolva, holnap fél 11-kor elköszönünk egymástól...
Nagyon fog hiányozni... csak februárban jön haza újra...
szia velo!
errefelé semmi extra...küzdünk a hétköznapokkal, én röviden :elbuktam a sulimat, vergődök a férjemmel, megint betegek a gyerekek...keresem a helyem megint kérdéssé vált mi legyek ha nagy leszek...
kutyakozmetikát nem finanszírozzák meg :(
hát ennyi röviden felém...
veled? hol voltál elveszve?
:DDDDDDDD
megköszönjük!
Saját gyártmány, de közkinccsé teszem!!
Ugye, milyen jól hangzik??
"aki kell, annak ingyen, másnak meg pénzért sem..."
Aha, ez frappáns:DDD Meg a vagy szerelemből vagy sehogy is Fügétől
Ezt úgy fogalmaztam meg régen, hogy "aki kell, annak ingyen, másnak meg pénzért sem..."
A másik változat: "miért tegyem meg ingyen azt, amit másnak pénzért sem tennék meg"??
Na, szerintem ideje abbahagynod! De komolyan, csak a saját idődet, energiádat pocsékolod és még fel is bosszant. Mire jó? Hagyd a fenébe!
Miért nem írtál neki vissza egy bazi nagy számot 9 és egy halom nulla, ami kifér az sms-be?
De honnan tudod, hogy kinek a telójáról küldték, ha nem találtad meg hozzá az előfizető adatait?!
Biztosan kihagytam egy sort valahol :D
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...