Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
De ami jó, hogy azok az öröm könnyei voltak.....
Köszönöm, azt hiszem "Egyeskére" most minden segítség ráfér...
Egy kicsival jobban. Hétfőn elrepült a lelkem egyik fele, most vasárnap pedig a másik fele egy hónapra... Ez az én sorsom. Mindig csak várok...
Tetejébe múlt vasárnap megkaptam a fiamtól életem első!!!!!!!! születésnapi tortáját és zokogtam, mint a záporeső!
jól van, várunk 10 napot....de ne felejts el tudósítani !!!!!
(én nem merek rákérdezni, most is azt hittem valami baj van...)
Szia Zsóka!
Jobban van picit a lelked? Akkor elfelejtettem,pedig Füge lelkemre kötötte. hogy tudósítsak.....csütörtökön kaptam vissza egy a biológus szerint nagyon rendes kinézetű embriócskát, így kb. 10 nap múlva kiderül, hogy fehér vagy fekete?
Sziasztok!
Beleugathatok? Én nagyjából egy elvet vallok Fügével,mértékkel semmi gond az édességgel...nálunk se kövér egy se.
Ja, írtam, hogy visszakaptam egy embriócskámat?
Az enyém is szokott csereberélni, biztos vagyok benne, de már mondtam neki, hogy a fejfájása elárulja úgyis előbb utóbb. Mivel neki fáj a feje egy csomó kajától ez azért visszatartja, régebben siránkozott, hogy miért nem mehet mekibe. Bebizonyítottam neki, hogy 48 órán belül fájt neki a feje, ha ott kajált, és a kísérlet után már hisz nekem. De ha hetente 3x talál is valakit akivel tudna cserélni, kinek kell az ő crackerse??? :DDDDDHa mégis valaki hajlandó lenne rá, az heti 3 ilyen zacskós uzsi, édesség, mert a többi napokon kötelező a gyümölcs. Én úgy számolom, hogy becsúszik néha egy cserebere, de azért nem heti 3x.
És megértette azt is, kínjában, hogy ha kerüli az ilyesmit, kevesebbet fáj a feje:)
6 gyerek mellett nem is lehet súlyfelesleged :DDD
Sok összetevős az elhízás, de enni mindenképpen kell hozzá.
:)))) nem baj...
én sajnálom pl. barátnőm kisfiát...egyáltalán nem ehet édességet...amikor velünk vannak látom mennyire vágyik rá...próbálom visszafogni az enyéimet, de azért az is szar érzés, hogy egy szelet csokit a barátnőm elvei miatt ne ehessenek a gyerekek...
tudod nem hiszem, hogy a mértékkel fogyasztott édesség hizlalná el a gyerekeket...
ahhoz hogy egy gyerek guruljon nem csak édesség kell, hanem mozgásszegény életmód is...sok az internet és tv előtt felnövő gyerek, és akkor még anyu fazekába bele se néztünk :( gyors kaják pl.
persze tiszteletben tartom barátnőm elveit is..de visszaemlékezve is azt kell hogy mondjam, nagyon nem szerettem volna ha nem ehetek ilyesmit....én zabáltam...meg az ebédet is, mellette meg sportoltam aktívan...ma van 6 gyerekem, és zsóka nem tudom hogy látja de szerintem nincs súlyfeleslegem...
Félreértesz. Nem áltatom magam.
Egyszerűen nincs itthon, nem kínálom meg vele, amit nem ismer, az nem hiányzik neki. Hogy aztán majd az iskolában úgyis meg fogja kóstolni?! Persze, könnyen lehet. De akkor is, már nyertem addig 5-6 évet.
Sajnos egyre több guruló ovist lehet látni. Mennyivel nehezebb egy csokira kattant kisgyereket visszatartani a kamrától, mint meg se venni az édességet?
Egyelőre könnyű dolgom van, amit nem akarok feleslegesen elszúrni.Később majd meglátom, hogy mi lesz...
Jaj, azok a Mulino Bianco zacsis "reggelik", meg a Kinder Fetta al Latte és társaik, azok tényleg semmire se jók, csak pár percre felpörgetni a gyerekeket, meg fogat rongálni.
Mondjuk mostanában nem néztem át a portfóliójukat, lehet, hogy van már köztük pár "értelmesebb" is.
Nekem azért furcsa az egész hozzáállás, mert alapvetően az olasz konyha egészséges. Hogy minek kell ezt elsz...ni?!
Tényleg nem ártana egy kis szemléletváltás a szülők részéről.
az én gyerekeim vékony testalkatúak, fontos hogy egyenek, de nem tiltom őket az édességtől...
nem vég nélkül zabálják, de azért eszik rendesen...
régebben cukorka és csoki...mostanában megunták, így túrókrémek és túrórudi a menő...
arni!
ne áltasd magad, a tiltott gyümölcs mindég édesebb, szerintem már régen cserélget a suliban, nagy üzletember lesz :))))
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...