Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
én azt tapasztalom-látom, hogy amelyik picike otthon mintagyerek, az az oviban adja ki amit kell...amelyik otthon egy bozótharcos, az meg többnyire máshol tud viselkedni :)))))
nővérem bölcsöde vezető, ő azt mondja orvos-ügyvéd és tanár gyerekeitől mentse meg az isten
:D Nem hiába, úri nő :)
És ez még csak a kezdet, miket fognak még produkálni!
Ez aranyos! :) Az én lányom két napja levette a váltócipőjét, felrakta az asztalra a lábát és közölte a nővérével(egy csoportba járnak) és a többi gyerekkel, aki az asztalnál ült, hogy: - Ez az én büdi lábam!
Még jó, hogy nem ebéd közben csinálta! Ja, és szerencsére ezt nem látta az óvónő, mert szénné égtem volna. :)
Nekem is úgy tűnik, hogy még elég aranyosnak találják. Remélem, sokáig bírják cérnával.
Ma bejött egy hölgy az öltözőbe, akaratán kívül nagy dérrel-durral (ahogy benyitott neki vágta a nyitott wc ajtónak a bejárati ajtót). Mire a fiam ellentmondást nem tűrő hangon: "Óvatoszan, néni!"
Én próbáltam nem vihogni és nevelni a gyereket, hogy ne ossza az észt, a nő meg még magyarázkodni kezdett neki...
Fűnyírás? Te bolond vagy! :D
Itt olvasni olyanokat, akik már a saját körmüket se vágják egyedül a kilencedik hónapban ...
Ha csak nem jár úgy, mint mi. Első három hónapban az ovi mintagyereke. Azóta meg mindig sikerül valamit "ügyeskedni". De még mindig jobb, mintha valami komoly betegsége lenne.
Ma is kiült büntiből az úszáson a medence szélére...
Már előre kíváncsi vagyok, hogy a holnapi edzés alatt hányszor hallom a nevét :D
gyorsabb az egész folyamat, nem nagyon fordul elő a vaklárma , azért azt elég nehéz elérni, hogy ne érj be időben...láthatod nekem is meg kellett érte dolgoznom és még így is időben beértünk...
nálam nagyon erősen működött a fészekrakó ösztön...már bőszen jöttek a fájások amikor még sürgősen le kellett nyírnom a füvet, mert az még nem volt kész..és ugye nem vihetem akárhová haza a babát..mindennek tökéletesnek kellett lennie..
:))))))))))))
Nálam annyi volt, hogy mindkettőnél 6 óra vajúdás, de ebből 3 otthon mert én sem mentem be rögtön. Kioktattak a kismamatanfolyamon, hogy minél többet várjunk, mert lehet, hogy vaklárma, ezért csak akkor, de tényleg csak akkor, ha nagyon fáj. Nekem meg annyira nagyon nem fájt, az elsővel 6 centis volt a méhszáj, mikor bementünk, de már 3-4 napja 3 centis volt, az utolsó vizsgálaton azt mondták, ha érzem a fájásokat, fussak, azért annyira nem futottam, szóval 6 centi lett belőle, és a kislánnyal is, mert egy másik városkában volt, meg ugye másodiknál már hamarabb ment, de csak a kórházban fájt igazán, mert bár nyíltam én csak a burok nem repedt, ezért mindkettőnél repeszteni kellett, és így lett 3-3 óra. Most ha elképzelem, egy harmadiknál már igyekszem kórházközelben lenni, mert állítólag (te biztos meg tudnád mondani) még hamarabb nyílok, de a fájások meg később, ezért jobban kell sietni
Egy hetedik az meg 5 perc, csak beköszönsz, hogy megmérjék a súlyát és kész:DDDDD Így kell ezt csinálni!
Nálunk 48 óra, de csak reggel engednek haza, a második éjjel született így egy kicsit több lett belőle mint 48, az elsőnél nem egészen 48 kicsit kevesebb. Császárnál általában 4-5 nap.
:) ez igaz
az elsővel 5 nap kórház
a másodikkal 4 nap kórház
a harmadikkal is 4 nap kórház
a negyedikkel 3 nap kórház
az ötödikkel csak 1 nap kórház
a hatodikkal 2 óra megfigyelés volt
az elsővel a legelső jelre benn voltam a kórházban, aztán 2 napig vajúdtam :( tanultam belőle...a többivel az utolsó pillanatban indultunk...az ötödik babával majdnem későn...komoly 10 perc jutott a szülőszobára...azt hittem a liftben elhagyom szegény bébit :)
szépséges bébikém...ma nem ment a tesó oviba, csak a legkisebbem...
az oviig vidám volt, ott meg sírt mint a zápor eső, hogy ő nem akar oviba menni egyedül :)
azt kiabálta : - én aztán biztos hogy nem!!!
imáááádtam...1 órára ott hagytam, aztán hazahoztam...
tényleg gyorsak voltatok...sosem volt császárom, de úgy hallottam sokszor 10 napig is bent kell maradni...
én nagyon élveztem, hogy otthon lehettünk...csináltam egy csomó fotót..még magzatmázas volt a bébikém :)
minden nagyon szuper lett volna...életem legszebb élménye, ha van kivel megosztani..azért így is nagyon szép emlék
Ja igen, a minta apa!
Szerintem helyzetfüggő,h éppen haza megy-e az ember. A fiam kedden este született és szombaton már otthon voltunk. Ami az adott körülmények között viszonylag gyors volt. Bár nekem így is hosszúnak tűnt, mert a kórházban nem volt egy nyugis óránk sem.
hát úgy tényleg nem lehet...
de nálunk a baba egészséges volt, és én is....természetesen szültem, gátmetszés sem volt...és ha azt nem számítjuk, hogy a gipszeket szülés közben vágták le rólam ( akkor volt az autó balesetem) akkor semmi sem indokolta a kórházban maradást..
ami viszont az mellett szólt hogy haza menjünk:
- a baleset miatt így is sokkosak voltak a gyerekek
- és a férjem se velük törődött hanem a csajjal
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...