Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
ezt én kicsiben ugyanígy csinálom:) Van 2 ruhásszekrényünk, az egyikben kényelmesebben elférünk, a másikban kevésbé. Minden ősszel a nyári tavaszi ruhákat dobozolom, és ráírom minden dobozra, hogy nadrágok, fürdőrucik, rövidujjú pólók stb. és elteszek a kis ruhásszekrénybe. És tavasszal meg elrakom az őszi-téli dolgokat tehát csere-bere a dobozokon meg kicserélem a papírt (kényelmes zsebecske van) hogy farmer, hosszúujjú pólók, pulcsik, dzsekik.
Most pl, hogy már megvolt az évszakváltás, a nyári dolgok már dobozban vannak, és majd elviszem őket, kipakolom, és a dobozokat visszahozom. Viszont a lakás többi része már nehezebb lesz, de megoldom, csak a garázsban lévő dobozokat először ki kell pakolni az új házban, és utána lehozom őket, hogy megint töltsek:DDDDD
he-he...
szeretnéd tudni a titkot?
na jó...
karton doboz a titka...
minden szekrényt külön dobozokba pakolok...a ruhákat behajtogatva teszem el, így csak vissza ki kell rakni...és minden doboz oldalán ott virít hogy mi van benne....pl : koni pulcsik...így minden dobozt egyből a megfelelő szobába tudok vinni :))
elviszlek sütizni november elején, ha van kedved :)
nem vagyok olyan jóképű pasi, mint a fiad...csak egy átlagos külsejű csaj vagyok...de addig se vagy egyedül...
Persze!!! Mikor az életben ment egy költözés simán?? Annak sem hiszem el, aki mondja:DDDD Emlékeztek arra a filmre azt hiszem, koltaival, mi is volt a címe, esztergályos cecília is volt benne, mikor elmentek hazulról, mindig be kellett kapcsolni a riasztót, meg láncot meg minden.
"bacd meg géza a láncodat..." mikor a csaj elfelejtett valamit és vissza kellett menni a házba, és utána mire a ház kész lett, majdnem el is váltak...Na, mindig az a film jut eszembe:)
''holnap tudjuk van -e megtermékenyült''
megírod ha jönnek a bébik?
Fel a fejjel Füge majd minden kialakul....nekem nem volt megterhelő eddig a lombik. Gyenge stimuláció volt, semmi mellékhatás, 6 petém érett, igaz leszívás után 2 maradt(ebben a korban már törékenyek a peték), hát kicsi az esély a sikerre, ikrekre pláne, pedig buli lenne.
Most dolgoznak a petéken Apa katonái, holnap tudjuk van -e megtermékenyült.A leszívás után sincs semmi fájdalmam.
Gribi, sokszor örülök, hogy minket le se sz@r az anyósom.....nem lehet egyszerű....költözés?Milyen az új lakás?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...