Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
sziasztok!
pedig pályázik rá, és nem nekem akarja ide adni....kamionos jogsit akar belőle..
Én ezt észre se vettem :DDDDDDDDDDDDDD
Egyébként adókedvezményre mindig az jogosult, akinek a háztartásában élnek a gyerekek. Ez most se valószínű, hogy másként lesz.
nekem tesóm dolgozott náluk egy hónapot, veszteségre jött ki...
ahhoz hogy igazán pénzt keressen vele ahhoz nagyon sokat kellett vinnie, nem volt gond neki nagy autója van...de mire kiszámolta az üzemanyag költséget meg a többit, addigra 150 ft maradt óránként....
vannak jó helyek-körzetek, ahol lehet pénzt keresni vele, de ahhoz protekció kell..
ettől független maga a munka tök jó, mert ugye nincs főnök a farodban, nagyon élvezném....de most csak motoros pizzafutárt keresnek :(
aztán 20 km-re innen keresnek 3 műszakba valami gyártósori munkást, de van céges busz...
meg kellene győznöm a férjem, hogy váltózzunk...ott elég jó pénzt is kínálnak...
És megint!
Csak nem ezt mondtam én is? :DDD
tudod az a szívás, hogy nem is annyira a pénz hajt, hanem egyszerűen haszontalannak érzem magam..
mint egy nagy pók...ülök itthon a hálómban és nem történik semmi...de tényleg semmi..
kezdek kétségbe esni...mert most megint beteg...hol van az a munkahely amelyik ezt benyeli?
nagyon mennék már valahová, valami olyasmit csinálni aminek értéke van, hogy valami célom legyen, legyen valami amit én érek el...de hová???
tegnap este azt mondja ez az okos férjem, hogy menjek el ételkihordónak...ha beteg a gyerek beteszem a hátsó ülésre és akkor is tudok menni...
mondom neki :
- 1, nem hinném, hogy örülnének neki ha a gyerek a kaja közt hányna..( a gyerek se örülne)
-2. az én picike autómba nem sok kaja fér be,
-3, és kevés az a cég amelyik automata váltós kocsival rendelkezik, márpedig a baleset óta én csak olyat vezethetek
de nem és nem ajánlotta volna fel, hogy ok, ha beteg a gyerek vigyázok rá...
viszont pályázik a gyerekek után kapható adókedvezményre...
Erről beszélek, vagy elmész dolgozni és akkor rögtön lesz takarítónőd, bébicsőszöd és a többiek, mert 6 gyerek mellé muszáj, ha nem vagy otthon állandóan.
Egyébként meg te vagy a takarítónő stb. és viseled a költségeit!
Könyörgöm, miért tartod még mindig ingyenmunkásnak magad???
Amit te ingyen csinálsz, az más óránként ezer forintért vállalja felénk. Az otthoni munkának is van ára. Más kérdés, hogy te most éppen nem fizetsz érte.
Megjegyzem, ha egy héten egy napot töltesz takarítással, főzéssel, stb. munkábajárás helyett, akkor könnyen kiszámolhatod, hogy neked mennyibe is kerül. Majdnem egy heti fizetésedet veheted egy hónap alatt. Na ,ennyibe kerül a süti-főzi, takarítás, mosás-főzés.
Csak valahogy ezt még mindig úgy tartja a magyar szokás, hogy semmibe nem kerül. Pedig de!
Pont ezért nem szoktam én csinálni ezeket, ha éppen van munkám. Mert nekem akkor az nagyon sokba kerülne. Sokkal többe (szerencsére), mint amennyiért megcsinálják helyettem.
melyik gyerekbetegség okoz kiütéseket a törzsön?
tűfejnyi pöttyök aztán meg szépen növögetnek...????
ilyenünk még nem volt
gyerek köhög, folyik az orra...
nincs baj a fekete melóval...csak az nem rendszeres
valamelyik nap hívtak telón, egy irodát kellett kitakarítanom 1200 ft/ óra...jó volt, de csak egyszeri alkalom, festés után :(
hát nem...az előbb vágta a fejemhez hogy igazán elmehetnék már dolgozni...mondom neki ok. de! az elmúlt 7 hétből 3 hét betegek voltak, most meg őszi szünet van...nemsokára téli szünet, de addig még lesz 2 tanítás nélküli nap...segíts megoldani az elhelyezésüket...erre jött a duma, hogy az ő munkájához nem lehet igazítani az enyémet, mert még ha váltjuk is egymást akkor is van minden műszak előtt és után 2-2 óra ami üti egymást...
azt mondja oldjam meg a nagylányommal...na persze...pont most amikor szerződteti egy színház + suli + különórák akkor majd lemond a lánykám a saját álmairól, hogy anyát kihúzza a szarból...
igen, valószínűleg...de most kapnak egy esélyt hogy tisztalappal kezdjék újra...
bár szerintem nem fog sikerülni, mert az én férjem a kötöttségek elől menekült...ha legális lenne a kapcsolatuk, ott is megjelenne a kötöttség..
mindegy hogy van-e vagy nincs volt...ennyi elég is...
és mostanában én se vagyok megbízható...tegnap osontam a boltba...állt egy rendőrautó az út túloldalán....muszáj volt közelebbről is megnéznem....2 jóképű zsarubácsi ült benne :)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...