Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
na, ti frissek Voltatok még este, én lefeküdtem nézni a Monte Cristót.
Érdekes látvány lenne.....
komolyra fordítva a szót...
nagycsaládot terveztünk, békében és elég jó anyagi körülmények között éltünk...miért ne lehetett volna 6 gyerekünk?
amíg együtt éltünk nem tűnt fel mennyire nem segít, csak mióta külön vagyunk...akkor tűnt fel...nézdmár semmi se változott, csak kevesebb a szennyes...
azzal se tudott kiborítani, hogy elnyomta a véleményem, mert ki a fene fog veszekedni valamiért, ami 20-ad rangú dolog...
ami kiborít az meg már a csajozással jött, akkor meg már nem lehetett visszaküldeni a gyerekeket + nem is küldeném...
jó éjt neked is
este leszek, vagy délelőtt, mert délután jön...
Jó éjszakát drágáim, holnap du. folyt köv.
Legyen szép hétvégétek!
nagyon kiakadt a terapeuta, adott egy feladatot...-soroljunk fel 3 dolgot amit szeretünk a párunkban, de ne külső adottság legyen...
-a férjem fél másodperc alatt sorolt legalább 5-öt...nézett rám diadalmasan...én meg még mindég ezen gondolkodom, mert amik nekem fontosak azok már nincsenek meg benne, vagy soha nem is voltak csak képzeltem...
lassacskán mehetek a dili dokihoz...bár a párterápián, azt mondta a terapeuta, hogy az a bajunk, hogy én mindent ráhagyok és túl sokat vállalok, ő meg nem segít, nem természetes dolog neki, hogy a családjáért tegyen meg dolgokat, valamint, hogy nagyon elnyom engem...
azt mondta a terapeuta, hogy mondjam ki a véleményem és ne hagyjak rá mindent....na most elégedett lenne
kinyilvánítva aztán ki vannak a rossz érzések...
a múltkor lekurvázott, most meg bepróbálkozott...mondtam neki , hogy majd gondolkozom a dolgon és ha kedvem lesz bérbe veszem... :( nem vagyok normális...totál besértődött, pont most a per előtt kell nekem is felheccelni....pedig nem direkt csinálom, csak jön belőlem..
kinyilvánítod a rossz érzéseidet...(akár védekezésül is);
nagyestélyibe csak nem öltözöl miatta...
bevallom eszement bunkó vagyok mostanában vele...
tegnap itt volt barátnőm...
nem gyengéden kibeszéltük, sőt a jövőre vonatkozó terveimet is hallhatta....egészen lesápadt...
talán sértette amikor azt találtam mondani, hogy nekem ő már nem kell társnak, de ha nagyon nem lesz más akkor majd esetleg megkef..lem, mert hát az is egyfajta szükséglet...
persze nincsenek ilyen terveim, de nem bírom ki, hogy ne rúgjak bele..
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...