Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
hát igen...
sajnos nem akarja elfogadni hogy ennyi gyerekkel akarunk válni, most is azt hajtogatta próbáljunk meg kibékülni....
bár az jó hír, hogy a pasi aki az első tárgyaláson volt a bíró, átadta az ügyet ennek a nőnek...az ügyvédem is örült neki..
Idézném tanúnak...
Hát a bírónő, bár látszik, hogy jól el fog bánni az uraddal, de nem sieti el a dolgokat. Szóval még 3 hónap és még akkor sem biztos, hogy látsz belőle valamit.
poén a végére:
kilépek a bíróság épületéből, sétálok hazafelé, jön szembe egy falumbéli csaj...kérdezi, hogy hol voltam...mondom a bíróságon, erre első reakció:
- fúj, hát hogy az milyen gusztustalan volt amikor műszakban, a gépek között egy vörös hajú kiscsaj fogdosta a férjed farkát...
jajjjjjjj
itthon vagyok :(
3 hónap múlva folytatódik és még a gyerekelhelyezésig se jutottam el...
kérdezte a bírónő mióta élünk külön...mondom neki, hogy több mint egy éve...
erre a férjem, hogy 4 éve is annak , hogy szar a házasságunk...
mondom neki, a kérdés az volt mikor szűnt meg az életközösségünk, nem pedig az , hogy mióta tartasz szeretőt...
bírónő meg faggat tovább...
- mondom neki 14 hónapja élünk külön, de előtte is csak napi 2-3 órára láttuk
erre a férjem: elő kellett teremteni a megélhetésre valót..
erre én: a kolléganődnél kerested a megélhetésre valót??? azt nem ott kell
erre a bírónő: hány órában dolgozott?
férjem : 8 órában..
bírónő: és a többi 16 óra? ha csak 2-3 órát volt otthon, hol töltötte a többi időt?
férjem: hát máshol
ez a veszély sajnos nem fenyeget :(
megyek öltözni...
köszönöm a biztatást...millió puszi érte!
most elhúzok szépítkezni, mert holnap szép akarok lenni...végül-is új életem kezdődik :)
hát elhúzott....
ugye hogy nagyon furcsa válasz ez?
majdnem úgy jön ki, hogy rajta aztán nem múlik, csak én nem bírok magammal...
Szerintem hagyd az ügyvédedre és a bíróra az egészet, mert te olyan vajszívű vagy, hogy rosszabbul jársz, ha megszólalsz :)))
Hajrá Füge!
Sok szerencsét akkor holnapra vagy kéz és lábtörést (azt azért neee, mert legutóbb egész test gipszben végezted, de azért érted hogy hogy értem:DDDD)
Fel a fejjel, szerintem is igazságos az élet, csak ki kell várni, előbb utóbb...
megjött az apjuk...
kisfiam kapásból rákérdezett: akkor holnap váltok?
az apjuk meg: hát nagyon úgy tűnik, na de ha így, hát így...
Az egészben az a szomorú, hogy az ember azt kérdezi, hogy "mit vétettem", mit vétettünk"???
Semmit. És mégis... Egyes emberek hülyesége, felelőtlensége, meggondolatlansága tönkre teszi az életünket, az álmainkat, a gyermekek életét. Pedig ők tényleg nem vétettek semmit. Csak kapták az életet...
:DDD
Vagy úgy járna, mint Odília a Hattyúk tava mese verzíójában. Belőle malacka lett. :)
:DDD
Isten nem ver bottal! Mennyire igaz! :)))
Istenről jut eszembe, most olvastam/firkáltam bele egy fórumba. Indigó gyerekekről. Hogy ott mit össze nem zagyválnak az emberek!
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...