Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni? (tudásbázis)
Köszi :) Most sajnos elfogyott a lendületem.
Úgy döntöttem, hogy pihentetem a fogyókúrát.
A mozgás, sport segíthet.
Nekem is elég lassan ment, de azért 3 hónap alatt lement 9 kg.
Májusig még leadok 5-7 kg, szépen olvadozik.
Naponta kondizok, ez sokat segít.
Hatalmas gratuláció jár érte, máris kaptál egy kisebb jutalmat, csak így tovább Pintyo :D
Énis próbáltam ma egy nadrágot (telepátia ;) ), és nagy volt rám, pedig június végén vettem egy 3 részes kosztümöt, a nadrágja szűk volt, ma pedig lógott :D
Ma bátorkodtam elővenni egy 6-éves farmeromat, ami már elég régóta nem volt jó. Már az is meglepett, hogy rám jött, de még bő is volt, hát nem csodás.!!!!!!!!!!!!!
A kemény munka...............!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Képzeljétek egyszer sikerült 1000 lépésig eljutni, nagyon büszke voltam magamra.
Hál'istennek megtaláltam egy ezer éves Béres Alexandrás torna füzetet. A héten ezt szeretném legalább 2-3-szor végig csinálni.
Jelen!!
Mi van az edzésprogramban?Én csak csinálom,amíg bírom,aztán szünet,aztán megint rápattanok,megint szünet.....
Hol vagytok?
Eltünt mindenki?
A mérlegben ma nem csalódtam, 71,6 kg voltam.
Mai napomra viszont nem vagyok büszke.
Mindig az utolsó kilók mennek a legnehezebben, főleg ha már lassan nincs miből fogyni (pl. Szerencsésné :P)
Nekem azért marad még bőven akkor is ha elérem az általam kitűzött célt ;).
Ma nem álltam mérlegre egyéb problémák miatt. Kihagytam a vacsit, remélem lesz némi eredménye ;)
Sziasztok!
Én is éppen fogyni igyekszem... nem sokat, csak pár kilót... csak nekem tűnik a legnehezebbnek az utolsó pár kiló "ledobása"? :o( Nem eszek kenyérfélét, csokit csak ritkán.. és sportolok minden nap! Kilóba nem megy le, csak centiben... mondjuk az is valami...
A géphez kaptam egy dvd-t, amin 20 perces edzésprogram van, ezt szoktam végigküzdeni.
Minden nap kondizok, ezt kb.1 éve csinálom, már edzésbe vagyok, de azért kell hozzá kitartás.
Eredmény akarok elérni, akkor tenni is kell érte, nem lehet várni a sültgalambot.
Sokan mondják, csodálják a kitartásomat, amit elkezdek azt nem szoktam feladni.
Van még 10 kg- amit le kell adni és utána ezt meg is kell tartani.
Úristen Pintyo!!! Ez nem semmi, hát én hiába vagyok kevesebb mint te, de hogy az én erőnlétem a fasorban sincs az tuti!
Minden tiszteletem a tiéd :D
Jó lenne, ha már én is ott tartanék ahol te, de már nem sok van hátra.!!!!!(még 8 kg.)
Naponta 10 km taposok az elliptikus tréneren (30 perc), előtte 20 perc leg magic edzése , majd súlyzós edzéssel fejezem be(kar, váll, hát).
Szép napot mindenkinek!
Ma már tapostam 600-at (csak ez megvan 10 perc alatt kb-nem tudom ki mennyit lép egyszerre és mennyi ideig szokta csinálni). Délutánra tervezek ugyanennyit ;).
Nekem egyenlőre nem megy több, illetve nem merek többet, nehogy megerőltessem a lábam.
Ezer évvel ezelőtt volt egy shape mellékletben Béres Alexandra torna melléklet. Nagyon szerettem, sokáig nem találtam meg. Most ezt fogom csinálni ;)
Rám általában fordítottan hat a hold :P
Nagyon csini lettél Zsani!
Nem találtam egyenlőre régi képet magamról,hogy mennyi voltam. Olyat tettem fel ami kb. két hete készült rólam ;)
További ajánlott fórumok:
- Ránézésre szerinted mennyi kg-ot kellene fogynom (kép az adatlapon)?
- Hány kilót kellene fogynom?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Nekem is fogynom kellene! Mínusz 10 kg boldoggá tenne...
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Mennyit kellene még fogynom?