Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni? (tudásbázis)
Hajrá pintyo!
Nem szabad feladni. Nagyon szeretnék már végre eljutni szaunázni, csak hát nincs aki elkisérjen,a nyelvvel pedig hadilábon állok még. :S
De szeretnék már én is 70-alá menni, de addig még sokat kell senyvednem.De a kitartásommal hála istennek nincsen gondom, pedig nagyon elvette a kedvemet 3-4 heti stagnálás.
Most végre úgy néz ki, hogy beindult.
Közeledik a cél, ma 72,3 kg voltam :)
Centiket is mértem, és ott is van változás :)
Szerencsésné! Te hol jársz éppen?
Ügyi vagy!
Hidd el,hipp-hopp 70 alatt leszel ám!!!!!Én ugyanezt szeretném 60 alá....
Énis kíváncsi lennék a gyakorlatra ;)
Sajna most én stagnálok, este nem vacsiztam mégis 73 kg voltam. :S
Sziasztok, sokféle diétát kipróbáltam már.
Én leghatásosabbnak-tartósnak a TESTKONTROLL-t gondolom.
Mit-mivel-mikor???? Ez tökre betartható, finomak a kaják, bármit ehetsz csal időt ill. köretet kel figyelned. 2 hét alatt mindenféle szenvedés nélkül lecsúszik 5 kg. --és lenn is marad...
Én november 10-én kezdtem. Szintén 7 kiló ment le. Csakhogy megnyugtassalak, nekem is most volt januárban egy 3 hétig tartó stagnálás, aztán úgy beindult, hogy 1 hét alatt 2 kilót fogytam. Kitartás! Meghozza a gyümölcsét a sok áldozatot kívánó sport és kalóriamegvonás.
Én minden nap 30 vagy 50 percet tornázok, plussz sétálok sokat, plussz hulla-hopp, Rubint Réka, twister. Mikor mihez van kedvem.
Elkezdtem a Pilátest is .
Nehezen,de végre megindúlt az a fránya kg, 1,30 kg-mal kevesebb vagyok.
Szia Pintyo! Mi újság?
Én ma 73 kg voltam kereken. A hétvégén Németországban voltunk apukámnál, a kakaóspalacsinta bűnbe ejtett :P
Szóval ma innen indulok, beléptünk a februárba és még 5 kiló van a célig amit február közepe-végére tűztem ki. Sajna igen ellustultam mostanság, szörnyű :S No most újjúlt erővel neki lendülök :P
Képzeljétek ma reggel 72,6 kg voltam, meglepett, mert tegnap egésznap bűnöztem. :S
Ma reggelem sem úgy indult, ahogy elképzeltem, de még hosszú a nap, majd lesteppelem :P
Sokat gondolok rád Pintyo!!
Fel a fejjel, nekem is nehezemre esik néha. Van akinek nagyon hosszan kitart a stagnálás, reméljük megindul újra. Próbálj ki zsírégető masszázst, de lehet hogy túl nagy az erőlködés, lazíts egy kicsit, csinálj egy két bünti napot, no nem túlzásba, csak hogy ellazulj. szorítok! ;)
Én nov.15-én kezdtem , nekem is 7 kg ment le, de én nagyon kevésnek tartom. Eléggé meg visel, mert 3 hete semmi nem ment le.
Minden nap keményen kondizok 1,5 órát, szaunába izzasztom magam , elkezdtem jógázni és holnaptól elkezdem a callenetics-t, reggel este nem eszek csak herbalifet.
Sziasztok!
Tegnap mértem magam cm-re, és itt az eredmény, gondoltam megosztom veletek ;)
2008. október 9-től 2009. január 26-ig:
Kg: -7 kg
Mell: -5 cm
Mell alatt: -5 cm
Derék: -11 cm :O
Csípő: -6 cm
Comb: -4 cm
Vádli: -1, 5cm
További ajánlott fórumok:
- Ránézésre szerinted mennyi kg-ot kellene fogynom (kép az adatlapon)?
- Hány kilót kellene fogynom?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Nekem is fogynom kellene! Mínusz 10 kg boldoggá tenne...
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Mennyit kellene még fogynom?