Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni? (tudásbázis)
hát ezt kurvára nem értem milyen butaság???
és ugyanazt leirtad amit én???
válaszolnál???
Mert ettől: "CSAK ERŐSÖDNI" megriad az, aki egyáltalán nem ért hozzá s még a maradék kedve is elmegy:)
Ez az állítás annyira igaz, mint az; hogy ha egy nő súlyzózik, akkor erősödik s "nagydarab" lesz.
Meg kell kérdezni bármelyik teremben egy személyi edzőt mi az igazság(nem kell nekem hinni:)
Jó dolog, de ne várj tőle csodát:)
Sok helyen leírtam (nem tudom olvastad-e), hogy formál az emberen, de elsősorban (önmagában) nem fogyaszt.
Megfelelő étkezéssel + pl. cardioval tökéletes, sok szerencsét(és kitartást!:)
CSAKHOGY TUDJÁTOK A LEG MAGIC-KEL SENKI NEM FOG LEFOGYNI,CSAK ERŐSÖDNI,TAPASZTALATBÓL MONDOM!!!
A BELSŐ COMB IZOMZATRA KITÜNŐ,DE NEM FOGYASZT,AHHOZ TÖBB KELL!!!
Ügyes vagy Szerencsésné, csak így tovább!!! ;)
A mozgással van némi problémám, az evést vagy nem evést jobban be tudom tartani :P
Én most csak a shaket iszom,rosttablettám is van,de a thermo...azt nem ismerem.Folyadékkal 2 liternél járok,de jó lenne még legalább egy fél literrel többet meginni.
Ügyes vagy,hogy ennyit tudsz futni,én a futással mindig hadilábon álltam,pedig tudom,hogy az egyik legjobb módszer.Tavaszra nekem sem ártana elkezdenem!
Tényleg fantasztikus az a 24kg!Bőröd nem sínylette meg?A fogyis gyógyszer nevét megkérdezhetem?
Szerintem is jó a norbi update, nekem csak az a bajom, hogy válogatós vagyok.
Mindenkinek más jön be :)
Nekem is le kell fogynom 10 kilót!:)
Napi 1 óra mozgás, semmi cukros, lisztes kaja és kevés só.
...majd meglátjuk! Én nagyon, nagyon pozitív vagyok, hiszem, hogy menni fog. Pesszimista hozzáállással tényleg nem fog menni. De, ha eldöntöm, hogy sikerül, akkor sikerül!:)
Hali supin!
Szerintem a Norbi-diétával semmi gáz.Ha utánajársz egy kicsit(itt a neten rengeteg mindent megtalász)nem kell drága "Norbis-kaját" enni,csupán az ő elmélete szerint kategórizálni,azt amit megeszel,és ezt elosztani a nap bizonyos szakaszaira.Nem hülyeség,én elég sokat foglalkoztam a témával,és fogytam így 24 kilót,fél év alatt,és csak annyit tettem hozzá,hogy heti 3-szor futottam 5 km-t.Persze tudom,mindenki másra "esküszik",de nem halálos,ha valaki megnézi mit,mikor eszik....Üdv.:Zsani
Én is várom. De addig is ajánlom nektek ezt az oldalt www.holisztikusfogyokura.hu nagyon érdekes.
Érdemes ellátogatni ide
Bocsi, az 53. szólásomat még nem fejeztem be.
Mit kell tennem? Ez volt a vége.
Le fogom írni, hogy fejben hogyan rendezd önmagadat, csak a fórum kereteihez kell igazítanom a mondandómat, s most ezen vagyok.
Üdv: Travels
Sziasztok,
Most rászántam egy kis időt, hogy átnézzem a fórumon a fogyás ezernyi lehetőségét. (a kép persze nem lehetett teljes)
Konklúzió: mit ehetsz, mit nem ehetsz, mikor egyél, mikor ne egyél, mennyit mozogj, stb., nem sorolom a PARANCSOKAT.
Csak azt tudom mondani: felnőtt emberekről van szó, meg lehet magyarázni nekik (több száz példám van erre), hogy a testsúly mértéke az agyban dől el.
Amíg nem alkalmazzátok az Isten adta központi computer-eteket, addig csak vergődtök, bírkóztok, de a megoldás (feszültség nélkül beállni egy kívánt testsúlyra) az elmarad.
A zsírégetőgyártók: üzletemberek (amiért te kifizetsz pl. 3000.-Ft-ot, az kb. 50 Ft-ba kerül nekik - egyébként ez tény!!)
Norbi: üzletember, s röhög a markába. Igaza van.
Stb... nem ragozom itt a többi harácsolót.
Te rendezd (ingyen!) önmagadban a súlyodat, s az rendeződik.
DE MIT KELL TENNEM EHHEZ?
További ajánlott fórumok:
- Ránézésre szerinted mennyi kg-ot kellene fogynom (kép az adatlapon)?
- Hány kilót kellene fogynom?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Nekem is fogynom kellene! Mínusz 10 kg boldoggá tenne...
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Mennyit kellene még fogynom?