Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta? (beszélgetés)
Jó, szerinted hülyeség összehasonlítani-utoljára írom le, hogy magából a kit mi zavar című gondolatból indult ki a beszélgetés.
Ennek fényében vagy utoljára megpróbálod értelmezni vagy nem.
Sajnos a kioktató stílust nem tudom elvetkőzni, ha ilyen szintű értetlenséggel találkozom, fogd fel a gyengeségemnek.
:)
Hát figyelj! Te hol élsz! Ne a testeddel foglalkozz, az a gyerek a férjjé is, hát még a minimum, hogy beleugathat, hogy mivel tápláljá, és abszolút köze van mindenhez, ami a gyerekével történik. Pont annyira a gyereke, mint a nőé.
Hát nem is értem, ez hogy jutott eszedbe. (Tán ha lenne tapasztalaod......)
Kissé szövegértési gondjaid lehetnek.
Engem nem zavar a nyilvánosan szoptató anya, ha másként nem tudja megoldani, hogy az éhes csecsemőjének enni adjon. Viszont ha a 2-3 éves KISGYEREK, hangos "cici-cici" kiáltásokkal kicsomagolja anyut a buszon- vonaton-étteremben, mellettem, na az már zavar. Mert ugye, ez már köszönőviszonyban sincs a diszkrécióval, gyerek, ha éhes, ehetne szendvicset, vagy almát például, a nyilvánosan, szopni kívánó gyereke által lemeztelenített anyu kissé szembemegy a társadalmi normákkal.
egy nyaralás miatt elválasszam a jól szopizó hónapos gyerekemet? Számomra ez nonszensz.
Tudok ilyen esetről, az anyuka montecelóba ment formulázni és egész éjszakára kimaradt, hát gyorsan nem szoptatta meg többé a cscsemőjét.
Azért férj a férj, hogy felesége teste szerint rendelkezzen!
Más: Látok valamelyik hsz-nél egy súlyos félreértést. Jó a topik! :D
Persze, sok nőt igen, sok nőt meg nem. Ahogy sok nő szoptat nyilvánosan, sok nő meg nem. Van aki felháborodik rajta, van aki nem. Van aki sokáig szeretne, van aki nem. Nem születetett meg még olyan téma a világon, amiben az emberek 100%-ig egyet tudnának érteni, és nem is kell!
Minden emberből minden élethelyzet más és más érzelmeket, viselkedésformát vált ki, nem lehet előre tudni.
Ezt nem értem. Mi köze a férjednek ahhoz, hogy te a SAJÁT testedből mennyi ideig eteted a gyereket?
Én csapnám agyon az enyémet, ha a testem felett rendelkezni akarna... :S
Ezt mégis miből szűrted le???Miért is hanyagolja el anyuci apucit? Vagy mi újság? Ki hanyagol el kit? Apuci anyucit?
...:)
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- A szoptatásról mindent
- Nyilvános szoptatás: Illendő vagy sem?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Mi a véleményed azokról a férfiakról akik megcsalják párjukat, terhesség, szülés, szoptatás idő alatt? Elválnál tőle? Mit tennél?