Szerintetek? Mi a véleményetek erről? (beszélgetés)
Munkahelyemen van egy srác. Együtt dolgozunk. Eleinte szórakozásból kerülgettük egymást, de később kiderült hogy ahogy a céghez került kinézett engem csak nem tudta hogy van-e valakim. Szép lassan mentek a dolgok, nagyon jól el voltunk. Egyszer adódott egy apró félre értés ami annyiból állt hogy mondott valamit én picit szomorú lettem. Erre ő azt hitte hogy megbántott. Pedig akkor is jeleztem hogy semmi ilyen nem történt. Majd haza ment tőlem és mondta hogy gondolkodik hogy mi legyen velünk. Elérkezett a megbeszélés napja le kommunikáltuk a dolgokat minden rendben volt. Utána jobban elvoltunk mint az előtt, tervezgette a jövőjét velem. Albérleteket nézett mert másik városból járt át dolgozni. Mondta olyanokat néz ahol én is kényelmesen elférnék a kutyámmal. Tényleg szabályosan bele vett mindenbe. Olyan szeretetet mutatott hogy csak néztem is. Mindig magához húzott szorosan magához ölelt megcsókolt. Senki előtt nem rejtegetett munkában sem. Nyilván ott azért tartottuk a dolgokat de ölelés mindig volt. Egyik nap munka után nálam volt. Minden nagyon jó volt. Túlságosan is elvoltunk. Meghívott ebédre. Nyilván én magamnak olcsóbbat választottam. Azt akarta a fejembe verni hogy az ő pénzén ne spóroljak. Nem érdekli mennyi megveszi.
Ugye az napra be hívtak dolgozni pedig pihenős lettem volna de ez ellen ő se tudott tenni. Ugye az volt a terv hogy együtt töltjük a napot. Mondta hogy be fogjuk pótolni. Mielőtt indultam volna dolgozni gyors elment a boltba és vett nekem kaját a munkába. Ott gyors még váltottunk pár szót majd elindultam.
Az nap nem volt semmi. De amikor az nap amikor ő is jött dolgozni szokás szerint délelőtt beszéltünk akkor még nem gyanítottam semmit. Ugyan úgy szívecske meg mind egyszer csak le láttamozott. Nem foglalkoztam vele, mert gondoltam közbe jött valami.
Be értem dolgozni ott már gyanítottam hogy valami nem oké. Került hozzám alig szólt. Kérdeztem tőle hogy mi a helyzet. Mondom nagyon fura vagy. Erre csak az volt a válassza hogy nincs semmi, ha van valami úgy is mondja. Meg hogy ne lássak bele többet. Az nap este ahogy végeztünk még furább lett. Ki kísértem az autóhoz ott már meg se ölelt meg se csókolt de akkor sem mondott semmit. Következő nap megint ugyan az. Nem jött velem szünetre meg semmi se. Műszak vége fele rá kérdeztem hogy akkor most mi a helyzet velünk. Elkezdett gondolkodni és mondta hogy ebbe nem menne bele komolyabban. Kérdeztem tőle hogy miért. Mondta hogy nem érez semmit. Megkérdeztem mióta tudja. Mondta hogy a félre értés óta valami megváltozott benne csak esélyt akart neki adni ami kb 1 hétig se tartott. Annyit kérdeztem tőle hogy kb 1 hónap alatt szerelmet akarsz érezni. Erre nem válaszolt. Kb az 1 hónap alatt 3-4x találkoztunk munkán kívül. Pedig mindig ő jött közeledett és mondta hogy nem akar elveszíteni.
Munkatársak ezen nagyon meglepődtek mert elmondásuk szerint mindig csillogó szemekkel nézett rám meg én is rá. Egyszerűen nem tudják hova tenni a dolgot velem együtt hogy mi történhetett ilyen hirtelen. Meg az utolsó találkozónál nem úgy tűnt hogy nem lenne benne semmi érzelem még a szomszédom is megjegyezte hogy akkor milyen csillogó szemekkel nézett rám.
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Kinek mi erről a véleménye?
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Mi a véleményetek erről a szituációról?