2027. januári babát várók fóruma (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltunk uh-on, pontosan 8 hetes volt, ami tökéletesen megfelel az általunk számoltaknak, és 170-et vert a pici szíve. <3
Férjem az utolsó pillanatban kért még egy nyomtatott képet róla, hát hiába, az ész nála volt, engem addigra elöntöttek az érzelmek.
Fantaszikus élmény volt. :)
JupRea, a progeszteront azért írták fel nekem amit írtál. :D A korábbi sikertelenség miatt, volt kevés barna pecsételésem is, illetve egy bevérzett tüsző is előző ciklusból. PCOS-m van és így a hormonok sincsenek mindig rendben.
Ez a gyümölcs ikon nagyon jó ötlet, átveszem én is.
Legközelebbi vizsgálaton akkor nektek is lesz már szívhang. :) Nagyon izgi.
Én államiba járok nőgyógyászhoz, de magánba is rendel a doki, ha épp nincs egy hónapra előre foglalt időpontom. Maszekba kedves, államiba bunkó. XD jobb napokon szórakoztat ez a kontraszt.
Nekem az émelygés, hányinger ugye mostanába csökkent. Remélem pár nap, hét és neked is javul. Most próbálok figyelni az evésre, többször keveset. A rudi, joghurt és zabkása a titkos fegyverem. :D
Na, csak előbb elküldtem a hsz-t, mint akartam. Folytatom.
Titti_34: megkérdezhetem mi volt a progihiány jele? Vagy vérvizsgálatból derült ki, esetleg a korábbi sikertelenség miatt kapod megelőzésképp?
Hú én kedden megyek dokihoz, vagyis megyünk a férjemmel magánba, az állami nem volt túl szimpi. Nagyon izgulunk.
Igen, mi még málnák vagyunk. :D Férjem messengerben mindig beállítja az aktuálisat alapértelmezett válasz emojinak, de málna pont nincs, úgyhogy most már epernél járunk. :) A drágám lespoilerezte az elkövetkezendő pár heti gyümölcsöt. :')
Felirattam a háziorvossal a Vombeet, remélem hatni fog, mert nekem folyamatos durva hányingerem van, bár vissza nem jön semmi, pedig biztos megkönnyebbülés lenne. Már minden praktikát kipróbáltam, eddig bírtam.
Ismerős is ezzel húzta ki az első triesztert, már sárgadinnyénél jár. :D
Sziasztok!
KócosGondolat: Mi a helyzet, mit mondott a doki? Remélem minden rendben lett. :)
5+3 naposan voltam elvileg én is először (kort nem mondott a doki, én számoltam ezt), szívhang még nem volt. Úgy tudom, csak 6. héttől hallható.
Hú ettől a progeszteron témától én is tartottam, mert tavaly még progihiány gyanújával jártam nőgyógyásznál, de nem jártam a végére végül. De szerencsére semmi barnázásom vagy ilyesmi nincs, és minden tünetem magas hormonszintre utal, szenvedek is, mint a kutya. :)
Kitartás a tünetekhez!
Én is kapok progeszteront, elvileg 12. hétig biztos kellene majd szedjem. De szerencsére ezzel a támogatással minden eredményem rendben. :)
"Jó" olvasni, hogy másnak is fáj a dereka, eddig azt hittem, hogy csak beképzelem, hogy nekem is fáj. XD
Babesz88 én is nagyon sajnálom. Velem is megtörtént korábban sajnos. Emiatt most extrán aggodalmas is vagyok.
Mi most számtanilag 9+3, ovulációtól és méretben 8+5 naposak vagyunk. Ma voltam nőgyógyásznál, államiba most nem is mutatta meg az ultrahangot, de minden rendben a Babóval.
Az utóbbi napokba kezdett elmúlni az émelygésem és a fáradékonyság is javult. De emiatt inkább aggódtam, hogy rossz jel. XD
Voltunk Védőnőnél is, kedves fiatal lány, ő segített a legtöbbet eddig. Jövőhéten jön házhoz első látogatásra. Izgi volt megkapni a Várandós kiskönyvet, meg egy halom olvasni valót és felesleges kupont.
Többiek hogy vagytok? Ti is nézitek milyen gyümölcsnek felel meg a kis pocaklakó? mi most cseresznye-eper között vagyunk.
Gondoltam, bejelentkezem én is, rég írtam.
Hétfőn megyek dokihoz este, izgulok, hogy minden rendben van-e. Szívhang 5+5 naposan nem hiszem hogy lesz, korán megyek, de az első gyerkőccel progeszteronhiányos voltam, így nem várnám meg hogy megint belefussak ebbe a problémába, megpróbálok elébe menni.
Reggelente enyhe hányinger eddig. Extra fáradtság egész nap. Plusz még sehol semmi, de leszakad a derekam. 🫣
(Első gyerekkel végigokádtam(🫣) a várandósságot, nagyon-nagyon imádkozom hogy most máshogy legyen.)
Nagyon-nagyon sajnálom!
Már tegnap este olvastam, és a gondolataimban voltál elalváskor.
Nem akarok itt (ájdalmas) közhelyeket puffogtatni, úgyhogy minden jót kívánok Nektek és sok erőt a feldolgozáshoz!
Sziasztok!
Szabályos 10 mm-es petezsák, benne szikhólyaggal. A méhem is rendben van, minden a korának megfelelő.
Nyilván hamar mentem, de nem lettem emiatt leszidva, meg tdutam én is nézni a mi kis foltocskánkat az uh-n. :) A legszebb kicsi folt volt!
3 hét múlva kell visszamenjek, de akkor majd az én dokimhoz megyek már magánba.
Más vizsgálatot, egyebet nem írt ki, gondolom az még korai.
Kicsit kiégett tb-s idősebb doki, mikor nem úgy ültem fel a székre, ahogy ő gondolta kicsit bunkó volt (valahogy ebből sose volt gond még, pedig jártam már párszor nőgyógyászaton...), de a végére már tök kedves volt. Ettől függetlenül ragaszkodom majd a saját orvosnőmhöz. :)
Írjatok majd, ha lesznek fejlemények! :)
Nehéz kibírni, főleg hogy mások ne vegyék észre. :D
Voltunk orvosnál múlthéten, látott szívhangot is, meg is tudta mutatni. Nagyon jó érzés volt hallani a picit.
Hátrahajló méhem van, így az ultrahang mindig kicsit kényelmetlenebb, de az orvosom így hogy kismama vagyok finomabban bánt a készülékkel. Mutogatott mindent a monitoron. Utána beszéltünk, megyek majd 2 hét múlva. Átbeszéltük a vitaminokat, elkezdte sorolni mit ne egyek annyira, mint szénhidrát, péksüti...de majdnem leszédültem a székről miközbe sorolta, aztán észrevette, hogy ez az émelység miatt engem nem fenyeget. XD
Gratulálok! :)
A hányáson kívül nekem is minden tünetem megvan, amit a nagykönyvben írnak, munkahelyen is túlélő üzemmódban vagyok, nem tudom, meddig tudom titokba tartani.
A férjem teljesen el van ragadtatva, hogy na, ez az ő gyereke! (Hiába sportos és egészéges életmódot él, sajnos sav- és epeproblémái vannak. Na most már nekem is :)) )
A férjem után anyukámnak mondtam el, meg rá pár napra 2 babás barátnőmnek, mert muszáj kibeszélni ezt az egészet. Férjem már elkottyintotta a szomszédnak meg egy jó barátjának, hát nem lett megdícsérve érte. :D
Orvosnál voltál már? Ha igen, milyen volt?
Én holnap megyek és nagyon izgulok, bár szerintem sok mindent még nem fognak látni, de a háziorvos küldött.
Sziasztok. Mi január elejére várjuk. Első baba. Én délelőtt émelygek, délután nagyon elkap a fáradtság. Ha kajákat kezdenek el sorolni, attól is rosszul leszek. Várom, hogy inkább már kívánjam az ételeket. :)
Ti elmondtátok már valakinek a nagy hírt? Én holnap fogom a legjobb barátnőmnek. A családnak csak a 12. hét után tervezzük.
Nekem felváltva fáj az alhasam és a mellem. Közben meg úgy émelygek, de hányingerem nincs, állítólag vérnyomásesés miatt van, ami ilyenkor normális, kitágulnak a vérerek.
Tudom nagyon nehéz, én is rá vagyok feszülve minden kis apró jelre, de nem hinném, hogy az bajt jelent, hogy nem fáj folyamatosan.
Hát érdekes időszak minden esetre, már nagyon várom a szerdát. :)
Én ma érzek ilyen extra erőt, energiát. Reggel óta takarítok, most ültem le kicsit mert fáj a derekam. 😁
Viszont Nektek nem volt olyan , hogy fájt ugye a pozitív teszt előtt, alatt, után a melletek, de elmúlt, vagy kevésbé érzékeny már? Most kicsit megijedtem, mert duzzadtnak duzzadt, viszont nem érzékeny már szinte. Remélem nem rossz jel…
Viszont gratulálok! :)
Fú, én is szanaszét aggódom magam, már egy csomó fórumot áttúrtam, pedig barátnőim óva intettek ettől már nagyon régen.
Engem már szerdára hívtak nőgyógyászatra. Olyan érdekes volt, hogy megváltozott a két hívás során mindenki hangja, amint a pozitív tesztet említettem, hirtelen nagyon kedvesek lettek. :D
De szuper, gratulálok.
Igazából elszámoltam magam én is, nem tudom, hogy jutottam oda, hogy februári lesz. Január közepe nekem is.
Hidegrázás úgyszintén, tiszta gyulladt ragya a fejem. A mellem nekem is érzékeny volt tegnapig, ma is duzzadtabb, de talán nem olyan érzékeny. Remélem ez nem rossz jel.
Átugranám ezt a 2-3 hetet, jó lenne már ott feküdni a dokinál és hallgatni a kis szívhangját. 😁🙏
Sziasztok!
Tegnap teszteltem pozitívat, kalkulátor szerint, ha minden rendben megy, január közepi baba lesz. :)
Nekem vasárnap és hétfőn volt egy-egy picike csepp vérzésem, elvileg az lehetett a beágyazódás. Azóta zavaró mellfeszülés (édesanyámnak 2-3 hónapig volt anno) és hidegrázás, illetve pattanások. :O
Ma hívom fel a dokit a jó hírekkel.
Nagyon izgulunk, első baba!
Ha minden jól megy, és nem kell hamarabb mennem valami miatt (első gyerkőccel véreztem 5-6. héten, így ügyeletre mentem vele), akkor én is május végén megyek csak. Talán ott már lesz szívhang is talán. :)
Igen, ijesztő tud lenni amikor az ember terhesség alatt vérezget.
De ha sokszor van, lehet érdemes megnézetni, nekem pl. progeszteronhiány okozta a vérzést. Elkezdtem szedni és minden rendben volt. 😊
Én tök fáradt vagyok egész nap. 🫣😃
Szia!
Igaz, nekem még nagyon korai, ma teszteltem pozitívat. Inkább februári gyerkőc lesz. De gondoltam bejelentkezem ide is.
Hogy vagy? 🌸