Facebook posztok beállítása (tudásbázis)
Ha jelölöd ÉS ő visszaigazolja, akkor láthatod a nyilvános bejegyzéseit, az "ismerősök láthatják" bj-it és HA listára tett akkor azokat, amelyeket a listán szereplőkkel megoszt. Azt, hogy te bekerültél-e egy listájába, csak akkor láthatod, ha nem tette privátba a listái láthatóságát.
AMÚGY, miért olyan fontos az neked, hogy csellel kiderítsd listán vagy-e?
De rájött az automata, hogy Te nem vagy ember!!!!
Úgy látta a fejformádból!!!! 🤣
Ha-ha-ha!!!!
Csodálkozva próbálom értelmezni a helyzetet, de csak odáig jutottam, hogy a kérdést itt feltevő féltékeny!!!
De szerencsés vagyok, hogy én ebből nem értek egy szót sem!
Ennek nagyon örülök!!!
Engedjetek egy OFF kérdést
NAGY NEHEZEN RÁVETTEK HOGY FÉSZBUK, MAJD IGY HASZNÁlHATJUK A Messenger progoi, merthogy onnan telefont is lehet hívni
Kitötltöttem e reget.
Azt kérdezi a flész hogy ember vagyok-e. Igen
Kamera ellenőrzés. Nyilak mutatták merre forgassam a fejem. Már ez nem tetszett mert nem hallottam ilyen kontrolt a Fészen
OK vége, kiiírja hogy majd mindjárt ellenörzi a friss fiókomat
Jött is az emiles üzenet hogy felfüggesztetteék a fiókamat, 150 napig fellebezhetek, maj ré vagy 5 percre hogy véglegesen zárolták a fellebezés lehetősége nélkül
Mi van??
Egy szót-mondTOT SEM KOMMENTELTEM
"mert attól tartok, hogy saját listára tett"
Meg kell tőle kérdezni.
Mi a baj ezzel? Igen, itt...mivel itt beszélgetünk.
Ha nálad az jellemtelenség, hogy szeretném megtudni, hogy valóban az van-e a háttérben, hogy bizonyos posztokat az egyik ismerősöm rejteget előlem, akkor legyen.
Még mindig jobban esik a zúzámnak, ha a helyesírásom javítják, mintha a jellemtelenség lenne a hiba nálam.
Kérdésedre a magyarázat: "Amennyiben igen, ugyanitt szeretnék megkérni valakit, hogy egy ismerősömet jelölje be"
Nem ott a Facebook oldalon, UGYANITT, tehát itt a fórumon, szeretnél valakit megkérni.
Tudod, elég furcsán gondolkodsz.
Te anonim kiírsz egy fórumot, még a nickel sem felvállalva önmagad, majd itt valaki fedje fel magát a hivatalos nevével. Kac-kac. Elég sunyi dolog ez, mással kukkoltatni valakit.
Sziasztok!
Ha valakit bejelölök ismerősnek, akkor annak minden posztját látni fogom? Az egyéni listás beállításút is? (Nyilván addig, amíg be nem tesz egy listába engem.) Amennyiben igen, ugyanitt szeretnék megkérni valakit, hogy egy ismerősömet jelölje be, mert attól tartok, hogy saját listára tett, de nem tudom bizonyítani.
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Facebook beállítás
- Facebook profil beállítás
- Facebook beállításban segítséget kérek!
- Hogyan tudom beállítani, hogy az angol nyelvű posztokat egy kattintással lefordítja a facebook?