Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy vita.. fórum

Egy vita.. (beszélgetés)

21. 123455
tegnap 18:25
Én higgadtan vitázok ha nagy ritkán vitázok. Az idegesíti legjobban a vitapartnert. Még nem süllyedtek le egy rikácdoló szintjére.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Sirga)
tegnap 16:17
Most mégis alul maradt.
19. 55Judit (válaszként erre: 16. - ~ Luna ~)
tegnap 15:12
Amikor megboldogult szomszédasszonyom piszkoskodott, kötekedett, rágalmazott én mosolyogtam a szemébe. Ő nem élvezte. Az ideg majd szét vetette. Mosolyogni kell nem kiabálni. Anyámmal nem tehettem meg, mert rá voltam utalva. Seggre kellett esni előtte és isteníteni kellett őt bármi történt. Olyan jó hogy vége van!
18. 55Judit (válaszként erre: 15. - Anyagi)
tegnap 15:08
A visszavonulóra értettem. Arra aki odébb állt. Legalább ennyi esze volt.
tegnap 14:33

Hát láttam már sok balhét életem során! 🌆🌃

Annak idején abból tanultak a 'nyomoroncok' hogy kést🔪 vágtak beléjük, vagy kifektették🥊💫 őket a parkolóban, betonon, szétfejelték, szétütötték az orrukat hogy ömlött belőle a vér🩸🩸👃🩸🩸, akkor elnémultak🤐 az ilyen "kedves😊" gesztusoktól...

Azóta mondom viccesen: "Az erőszak👹 mindent megold👍!" 😂😂

De ha megnézed, az Élet is páhol rendesen! Aki nem viselkedik jól, arra rászakasztja⚡⚡⚡ az Eget🟥 is hogy beledöglik🪦!

Nincs PC finomkodás!

16. ~ Luna ~ (válaszként erre: 14. - 55Judit)
tegnap 14:08

Én nem türtőztettem magam. A végén kiabáltam, fájdalmamban. Kár volt, élvezte 🙂

Most már csak egy dolog maradt, a semmi…

15. Anyagi (válaszként erre: 5. - 55Judit)
tegnap 13:48
Azért... ehhez nem árt egy "segítő partner"... :)
14. 55Judit (válaszként erre: 13. - Sirga)
tegnap 13:37
Igen. Jól látod. nekem évtizedeken át kellett türtőztetnem magam, a dolgok megbeszélése nem volt lehetséges. Anyámról van szó. Számára csak egy igazság létezett, az övé. Részemről meg is lett a türtőztetés eredménye. Ha meg tudod oldani ezt valahogy, akkor old meg! Ha nem vagy az illetőre ráutalva semmi téren, állítsd le! Nálam egyik betegség követte a másikat, műtétek sora, rákos megbetegedés, egyebek. Én nem állíthattam őt le. Mióta eltávozott, egészséges vagyok annak ellenére is, hogy nem vagyok már fiatal. Úgy kisimult a világ, nyugi van. Mintha csak szabadságon lennék.😉
13. Sirga (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:12
Lehet, hogy ez alkati sajátosság? Több ilyen nőt is ismerek: túlsúlyos, domináns, nagyhangú, le akarja uralni - hangerővel is - a másikat. Ebben nem vagyok partner, de félek, az egészségem fog rámenni arra, hogy folyton türtőztetem magam.
tegnap 12:34

Igazából egy nagy darab nőt erős hanggal képzeljetek el. Ahogy leakarta torkolni a másikat.

De,nem jött ki belőle jól.

Azóta úgy látom nem köt bele az illetőbe.

11. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 09:20
Az teljesen más, hogy állj ki magadért, az igazadért, stb., az nem azt jelenti, hogy legyen nagy a szád. Az hogy valakinek "nagy a szája" az nem egy pozitív jelző, azt jelenti hogy az illető harsány, akár modortalan, letorkolja a másikat, ilyesmik.
tegnap 09:03
Jól tette, ez a megoldás.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 08:07
Szerintem aki üvöltözik az hangerővel próbálja nyomatékosítani a mondandóját, egyben így szeretne felé kerekedni a másiknak. Azt hiszi igazabb lesz a mondandója.
8. globus (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnap 07:29

Valami olyasmit igen, hogy ne hagyd magad. Meg azzal beszélnek így-úgy, akivel megtehetik.

De nem okvetlenül hangerővel lehet leszerelni.

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Angel.in.the.night)
tegnap 07:18
Én sem, de van aki megteszi biztatás nélkül is.
tegnap 07:17

Minden tiszteletem annak az illetőnek, aki nem vette fel azt a stílust.

Amúgy, sosem hallottam még ezt: "egy vitában neked legyen a legnagyobb szád"...

😉

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:07
Néha a legokosabb küzdelem az, ha tudjuk, mikor kell elmenni.
tegnap 06:55
Soha nem hallottam még ezt a tanácsot senkitől, hogy neked legyen a legnagyobb szád 🤔
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Littleanne)
tegnap 00:17

A másik utánna odébb is állt.

Aztán folytatta a munkát mintha misenm történt volna.

Pedig amiben indulattal beszélt..azt gondoltam folytatja.

Egyébként nem is volt igaza.

tegnapelőtt 23:37
A nyugodt hanggal intelligensen megnyerte a vitát. Gondolom a másikat ezzel tovább bőszítette. Kell azért ehhez a hidegvér.
tegnapelőtt 22:31

Ma érdekes vitának voltam tanúja a munkahelyen két nő között.

Az egyik nagy hanggal,szinte kiabálva beszélt egy illetővel.

De,az illető nem vette fel azt a stílust. Nyugodtan,de határozottan tisztázta a dolgokat és nem az volt a célja,hogy túl ordibálja a másikat. Mégis ő jött ki fölényesen.

Sokaktól hallani"egy vitában neked legyen a legnagyobb szád".

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook